Misliš, bolji je?
Xiaomi
- Post n°26
Re: Xiaomi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°27
Pa ne, nego nije Apple vlasnik patenta na tanak računar. Ovo što si pokazao ne koristi ekrane kao Air, ne koristi isti hardver kao Air, ne koristi tastature kao Air, ne koristi iste portove kao Air, nema operativni sistem kao Air (dobro, to je jasno) - sve u svemu, ne vidim šta je tu isto kao kod Aira da bi se smatralo klonom. Osim što je, eto, neki tanak računar u pitanju. Jedino što su ime upotrebili takvo da podseća na Air, ali to je do genija marketinga.
- Post n°28
A taj genije marketinga je isklonirao staru Apple stranu za Air. Ovako isto, piksel po piksel, izgledala stranica na Apple sajtu pre 2-3 godine.
Ja bih ovo probao, iako već dovoljno dugo ne radim na Win da sam se raspištoljio na OSX i teško mi je kad god moram da sednem na Win mašinu. Hardverski mislim da je ovo dosta jače od mog Aira iz 2016. Zapravo me najviše zanima feeling rada, tastatura, miš, sve te trivijalne stvari zbog kojih se ljudi vezuju za Mek mašine.
Ja bih ovo probao, iako već dovoljno dugo ne radim na Win da sam se raspištoljio na OSX i teško mi je kad god moram da sednem na Win mašinu. Hardverski mislim da je ovo dosta jače od mog Aira iz 2016. Zapravo me najviše zanima feeling rada, tastatura, miš, sve te trivijalne stvari zbog kojih se ljudi vezuju za Mek mašine.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°30
da
https://www.gizmochina.com/2018/11/07/xiaomi-13-3-inch-mi-notebook-air-unveiled-with-3999-yuan-579/
https://www.gizmochina.com/2018/11/07/xiaomi-13-3-inch-mi-notebook-air-unveiled-with-3999-yuan-579/
_____
#FreeFacu