Niš kao takav
- Post n°601
Re: Niš kao takav
Kakav smrda.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°602
Medijski preduzetnik. Vazduhoplovstvo.
- Guest
- Post n°604
jesu poceli da nazivaju nislije madjaroustasama, separatistima, siptarima zbog pobune protiv beograda?
- Post n°605
Bio nam je i Lavic Pajkic
https://www.juznevesti.com/Politika/Aktivista-Ne-davimo-BGD-U-Nisu-me-napao-me-novinar-Pinkove-Kontravizije.sr.html
https://www.juznevesti.com/Politika/Aktivista-Ne-davimo-BGD-U-Nisu-me-napao-me-novinar-Pinkove-Kontravizije.sr.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°606
Jbg, samo radi svoj posao
- Spoiler:
- Tajna komunistička policija u drugoj polovini 40-ih likvidirala je 56.000 Jugoslovena od čega se na krvavom spisku našlo čak 77 glumaca i umetnika!
Neki kažu da ih je bilo 20-ak, međutim nije poznat tačan broj srpskih glumaca koji je tom prilikom "na pravdi boga" stradao, jer su mnogi od njih naposletku vođeni kao "nestali".
No, istoričari se slažu u jednome - da je streljanje glumaca '44. samo zbog toga što su tokom rata radili svoj posao (čitaj: igrali predstave) bilo ništa drugo do "divlje čišćenje u kome su stradali oni koji su bili pri ruci, i na koje je neko uperio prstom".
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°607
ficfiric wrote:stradali oni koji su bili pri ruci, i na koje je neko uperio prstom.
- Post n°610
Francuzi drze i pristinski aerodrom?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°611
Da, da...
_____
- Post n°612
bukvalno jednu informaciju nisam izguglao za 10 minuta o ovome.
pls okacite clanak ko je u mogucnosti.
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Guest
- Post n°613
ovde iole bitnije strano govno moze da dodje samo u aranzmanu kao gazprom, da maksimalno crpi sve sto moze i da bude monopolista. to je takva faza skidanja gaca. radice nesto, ali da drugih 5 takvih crkne, i sl modeli poslovanja.
- Post n°615
Agdw Hmlkh wrote:bukvalno jednu informaciju nisam izguglao za 10 minuta o ovome.
https://www.juznevesti.com/Ekonomija/Niski-aerodrom-u-unakrsnoj-francuskoj-vatri.sr.htmlFrancuska firma Vansi koja je novi koncesionar beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla", upravlja kroz konzorcijum i prištinskim Aerodromom "Adem Jašari". Niš u sredini mogao bi da bude žrtva dogovora Republike Srbije i Francuza, kako se Vansiju ne bi smanjivali prihodi, prenosi Danas. Stručnjaci kažu da tajnost ugovora podgreva takve sumnje.
_____
- Guest
- Post n°616
Informer u paralelnoj realnosti:
IZDAJA Zločinački režim zbog Šiptara uništava niški aerodrom!
VRUĆA AKCIJA Miki prčio Nadeždu u svinjcu!
IZDAJA Zločinački režim zbog Šiptara uništava niški aerodrom!
VRUĆA AKCIJA Miki prčio Nadeždu u svinjcu!
- Post n°617
Зар "причврљио" није заживело у медијском новоговору?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°618
To je iz srednjeg veka, deda!
_____
- Post n°619
to batice hvala !William Murderface wrote:https://www.juznevesti.com/Ekonomija/Niski-aerodrom-u-unakrsnoj-francuskoj-vatri.sr.htmlFrancuska firma Vansi koja je novi koncesionar beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla", upravlja kroz konzorcijum i prištinskim Aerodromom "Adem Jašari". Niš u sredini mogao bi da bude žrtva dogovora Republike Srbije i Francuza, kako se Vansiju ne bi smanjivali prihodi, prenosi Danas. Stručnjaci kažu da tajnost ugovora podgreva takve sumnje.
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°620
William Murderface wrote:To je iz srednjeg veka, deda!
Па и виљушка је, па шта?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°621
Sudbina niškog aerodroma "Konstantin Veliki" i dalje je neizvesna, a konačnu odluku o nameri Vlade da se aerodrom preda na upravljanje državi, treba da donesu odbornici gradske skupštine. Jedna poslanica vladajuće koalicije zbog afere "aerodrom" odlučila je da istupi iz svoje odborničke grupe, a za N1 je govorila o razlozima za takvu odluku.
Odbornica Jedinstvene Srbije Jelena Đorđević rekla je da je izložena pretnjama i pritiscima o kojima ne želi da govori, već da želi da obavesti javnost da će od sada delovati kao nezavisni odbornik jer, po njenim rečima, "ne želi da bude deo partijske mašinerije aktuelnog gradonačelnika".
- Post n°622
Da, da... Btw, obrati paznju da ona ne kaze stranacka masina SNS, nego stranacka masina aktuelnog gradonacelnika. Ne prelazi ta u opoziciju, nego u drugu frakciju vlasti. Bulatovicu je odzvonilo, a unutar SNS se ozbiljno kolju oko aerodroma.
Svejedno, ovo je odlicna vest.
Svejedno, ovo je odlicna vest.
_____
- Post n°623
[size=43] [/size]
Upravo stiglo saopštenje da su Jelenu Đorđević isključili iz stranke. U 22:06. Treća smena. Vanredno zbog aerodroma. JS za da aerodromom upravlja Vlada. https://t.co/FruDv1vOv7
— Gordana Bjeletić (@GordanaBjeletic) April 12, 2018
_____
- Post n°624
xie saike wrote:jesu poceli da nazivaju nislije madjaroustasama, separatistima, siptarima zbog pobune protiv beograda?
_____
- Post n°625
Nis zabio noz u ledja Beogradu
_____
★
Uprava napolje!