Umro mi TV
- Guest
- Post n°76
Re: Umro mi TV
Danas mi je dajdža donio polovan Samsung, dobro očuvan, baba gledala 42 inča mi je pregolemo na prvi utisak. Možda i zbog toga što sam ga morao privući bliže za pola metra zbog kosine potkrovlja. Daću mu par dana prilike da se priviknem na njega.
- Post n°77
Smara me rodjak sa pricom o savrsenom uredjaju preko kojeg se bs gledaju svi kanali
Koja prevara je upitanju?
Uredja https://www.kupindo.com/Risiveri-i-tjuneri/51694081_TV-Box-Smart-android-7-12-TV-TX3-mini-2GB-16GB-Amlogic
Koja prevara je upitanju?
Uredja https://www.kupindo.com/Risiveri-i-tjuneri/51694081_TV-Box-Smart-android-7-12-TV-TX3-mini-2GB-16GB-Amlogic
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°78
Da li je makar pristojnog kvaliteta neki TV od 32 inča marke "SkyTech", koji videh juče u ozlogu u nedelju u Bulevaru, 12.900 rsd "samo", prođem poreed zatvoreneradnje, a posle na netu vidim da WinWIn nudi i za 11.400 (ako nije neka zastarela ponuda)?!
Baš sam u iskušenju da kupim taj jeftini krš, ipak sam ja malograđanin i fali mi televizija, jebi fa.
RTSPlaneta mi svaki ačs zastaje.
Juče u 5. setu odbojkašjof finala, kada smo gubili - bio sam uveren da ćemo da pokleknemo pred "grotlom u Ankari" i - odem peške u Takvud da opet pogledam "Bilo jednom u Holivudu"!
I u prolazu vidim taj televizor.
Baš sam u iskušenju da kupim taj jeftini krš, ipak sam ja malograđanin i fali mi televizija, jebi fa.
RTSPlaneta mi svaki ačs zastaje.
Juče u 5. setu odbojkašjof finala, kada smo gubili - bio sam uveren da ćemo da pokleknemo pred "grotlom u Ankari" i - odem peške u Takvud da opet pogledam "Bilo jednom u Holivudu"!
I u prolazu vidim taj televizor.
- Post n°79
Шта ће ти телевизор, имаш филм.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°80
Riknulo mi pozadinsko osvetljenje na led 32. Sto volim fore kad na sajtu napisu da je cena takve popravke 2-5 hiljada a posle traze 8. I naravno ne zavrse kad su rekli da ce zavrsiti.
A ubedjen sam da ce samo da zamene neispravne sijalice. Komplet menjanje my ass.
A ubedjen sam da ce samo da zamene neispravne sijalice. Komplet menjanje my ass.
_____
Belaj Boy
- Post n°81
паће wrote:Шта ће ти телевизор, имаш филм.
Tražim ti lajk dugme ispod posta i pitam se što su ga uklonili.
- Post n°82
Solus_Rex wrote:паће wrote:Шта ће ти телевизор, имаш филм.
"Alo, Vasudeva? Hoću da lajkujem!"
- Post n°83
Solus_Rex wrote:Solus_Rex wrote:
"Alo, Vasudeva? Hoću da lajkujem!"
Да скупимо прилог да платимо Васи једно службено путовање у Лајковац?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°84
katamaran wrote:Riknulo mi pozadinsko osvetljenje na led 32. Sto volim fore kad na sajtu napisu da je cena takve popravke 2-5 hiljada a posle traze 8. I naravno ne zavrse kad su rekli da ce zavrsiti.
kakvo pozadinsko osvetljenje, kupi obicnu usb led traku prilepi pozadi i furaj. 10ak evra
- Guest
- Post n°88
ja sam kupio deci za sobu 32 inča za 20 hiljada, brz ko munja, slika super, zvuk takođe
- Guest
- Post n°89
evo ima 40" za 30 iljada, a veci i nemam gde. idem to da osmekam ovih dana
- Post n°90
FOX, kupuj domaćeAZ-5 wrote:koji tv kupiti za 30-40k, aiwa, toshiba, grundig, lg, philips?
Imaćeš više materijala za teme na forumu.
- Guest
- Post n°93
sad kad si pomenuo, mogo bih iz szegeda dovuci, tamo bar vidim gde ode pdv koji platim
- Guest
- Post n°94
rumunija je poprilično povoljnija za te stvari, koga ne mrzi da se zajebava
- Post n°95
LG uvek, sto se mene tice...
Ako nisi gadljiv na plovnjake neki lik na Limundu prodaje svasta zanimljivo (bioskop velicine). Pojma nemam da li je pouzdan, al su mu ocene 100%
Ja treba isto da uzmemnesto al mi je to za sobu koja s jako retko koristi. Ili cu polovno, ili neki Fox, Vox.. Ima 32-ka za 15-ak hiljada sada.
Komsinica ima nekog krajnje egzoticnog Kineza (najjeftinijji) i sasvim mu je pristojna slika. I ne kvari se. Ja sam sa LG televizorima vala imao muka... (ali sam i dalje fanboy)
Ako nisi gadljiv na plovnjake neki lik na Limundu prodaje svasta zanimljivo (bioskop velicine). Pojma nemam da li je pouzdan, al su mu ocene 100%
Ja treba isto da uzmemnesto al mi je to za sobu koja s jako retko koristi. Ili cu polovno, ili neki Fox, Vox.. Ima 32-ka za 15-ak hiljada sada.
Komsinica ima nekog krajnje egzoticnog Kineza (najjeftinijji) i sasvim mu je pristojna slika. I ne kvari se. Ja sam sa LG televizorima vala imao muka... (ali sam i dalje fanboy)
_____
Belaj Boy
- Post n°96
AZ-5 wrote:sad kad si pomenuo, mogo bih iz szegeda dovuci, tamo bar vidim gde ode pdv koji platim
Kod Orbana, nema brige
- Post n°97
Zajebava jos nekog youtube na lg televizorima? Pola klipova nece da se ucita poslednjih dana.
_____
Belaj Boy
- Post n°99
Fala. Mislim da je kod mene krenulood nekog poslednjeg apdejta. Mislim da zabaguje nesto oko oni oglasa smarackih.
_____
Belaj Boy
- Guest
- Post n°100
Kako da rasklopim daljinski od MTS bića (beli)? Nema vidljivih šrafića a dosta je čvrsto sklopljen pa se bojim da ću ga slomiti