Jedno sasvim novo i drugačije Presidency..
covek iskrivljava svemir
https://twitter.com/atrupar/status/1137057701433872385
Postignut je određeni dogovor između Meksika i SAD zbog kojeg neće doći do uvođenja carina Meksiku, u zamenu za pojačane napore u borbi protiv centralnoameričkih imigranata.
https://www.foxnews.com/politics/us-makes-deal-with-mexico-on-tariffs-immigration-trump-announces
https://www.foxnews.com/politics/us-makes-deal-with-mexico-on-tariffs-immigration-trump-announces
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
Očekujemo odgovor, NC reaguj
https://twitter.com/whale_sightings
Курц има Киту, китови имају принца...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
beatakeshi wrote:Očekujemo odgovor, NC reaguj
- Guest
BREAKING: POTUS CALLS AYATOLLAH'S CLAIMS THAT HE IS "MENTALLY RETARDED" UNTRUE, INSISTS HIS FATHER "WOULD TOTALLY BEAT UP [THE AYATOLLAH'S] FATHER"" - BBG
— MASS PANIC MUGATU (@SuperMugatu) June 25, 2019
Thank you @MSNBC, real professionals! @chucktodd @maddow pic.twitter.com/7ZCkcUQ4yA
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 27, 2019
Da meme President !!!
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
reddit stavio T_D u karantin pa kakvi autogolovi
- Guest
Jebeni SJW. Čovek više ne sme ni da poziva na linčovanje državnih službenika i spaljivanje celog Portlanda do temelja, a da ga na Redditu ne stave u karantin.
Inače tramptardi sa Reddita tvrde da je ovo mešanje u izborni proces i prete da će tužiti vlasnike Federalnoj izbornoj komisiji Kids say the darndest things. A posebno je urnebesno to što misle da je Reddit javna svojina.
Inače tramptardi sa Reddita tvrde da je ovo mešanje u izborni proces i prete da će tužiti vlasnike Federalnoj izbornoj komisiji Kids say the darndest things. A posebno je urnebesno to što misle da je Reddit javna svojina.
Sljam sa dna kace.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
Just the chairman of the the president's 2016 campaign making a perp walk, nothing to see here, carry on. pic.twitter.com/4LVXWlhFxi
— Kevin M. Kruse (@KevinMKruse) June 27, 2019
a ko je pozivao na to? inače očigledno imate problem da razlikujete ozbiljne od ne tako ozbiljnih postova al dobroCreepy Uncle wrote:Jebeni SJW. Čovek više ne sme ni da poziva na linčovanje državnih službenika i spaljivanje celog Portlanda do temelja, a da ga na Redditu ne stave u karantin.
Creepy Uncle wrote: Čovek više ne sme ni da poziva na linčovanje državnih službenika i spaljivanje celog Portlanda do temelja, a da ga na Redditu ne stave u karantin.
Ako ćemo iskreno, ovde se redovno poziva na kudikamo gore stvari. Treba li i nas forumotion da stavi u karantin?
_____
~~~~~
- Guest
Mašiš poentu. Ovde je reč o tome da je nekome čudno to što privatni medijski konglomerat ograničava slobodu govora na svojim platformama, i što kalimeriše zbog toga, hoće da tužaka izbornoj komisiji i tako dalje. Daj sad tvog patentiranog suvog realizma, primeni ga na ovu situaciju i videćeš koliko je ovo kukanje redditovaca smešno.
Dobro de, ima tu ironije.
_____
~~~~~
- Guest
to ti kaem. nemoj da misliš da sam oduševljen korporativnom kontrolom nad subverzivnim internet sadržajima, ja sam stariji čovek i sećam se vremena kada je internet bio Divlji Zapad i dopadao mi se takav.
Isto moze da se primeni i na Google i razotkrivanje da su reseni da se angazuju protiv Trampa. Sada Tramptardi, desnicari, ljuti liberali prizivaju drzavu da intervenise.
Nije mi jasno kako im ne dopire do malog mozga da su teorije o sirotim korporacijama i bojazni od glomaznog drzavnog aparata postavljane kada su korporacije dosezale do granica zanatskih cetvrti (danas do svih krajeva sveta), kada je drzava bila neuporedivo zajebaniji aparat (recimo, Britanija je kidnapovala sopstevene gradjane da popuni flotu, danas toga nema ni pod razno) i kada su svetom vladali monarsi sa opravdanjem da su poslati od Boga.
Nije mi jasno kako im ne dopire do malog mozga da su teorije o sirotim korporacijama i bojazni od glomaznog drzavnog aparata postavljane kada su korporacije dosezale do granica zanatskih cetvrti (danas do svih krajeva sveta), kada je drzava bila neuporedivo zajebaniji aparat (recimo, Britanija je kidnapovala sopstevene gradjane da popuni flotu, danas toga nema ni pod razno) i kada su svetom vladali monarsi sa opravdanjem da su poslati od Boga.
Džaba kad svi veruju da ih od Gugla deli neka praktična idejica, koja samo što im nije pala na um.
_____
~~~~~
Летећи Полип wrote:Džaba kad svi veruju da ih od Gugla deli neka praktična idejica, koja samo što im nije pala na um.
Људи мог кова, верују у идеју. Следећу. Да ће да наиђе кад затреба.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
kad smo kod gugla makli su T_D skroz sa searcha, mada i oni su privatna kompanija pa valjda mogu da forsiraju svoja politička ubjeđenja, iako to nigdje ne stoji u njihovom ToS