Jedno sasvim novo i drugačije Presidency..
- Guest
Tramp otkazao posetu grobovima zbog lošeg vremena, da mu se ne otopi frizura. A kako je Putin kisnuo, kako je Tadovcu se spljeskala frizura. Zaboravili kišobrane.
- Guest
Ispred Trampa iskočila toples Femenica.
Nepravda. Njemu, koji je jebao sve što hoda okoli, gole sise.
Kao poklanjanje placeva u Budvi fudbalerima, selebritijima i strancima.
Zašto gladne ne gađaju tortama u glavu nego ditog Anrija Levija?
kud_genijalci wrote:Ispred Trampa iskočila toples Femenica.
Para na paru ide... valjda tako i sisa na sisu ide?
Bonjour: Emmanuel Macron (rechts) gibt Donald Trump (links) bei einem Treffen im Élyséepalast die Hand. (fho) pic.twitter.com/gE8GnSouDm
— dpa (@dpa) November 10, 2018
disident wrote:Ne znam sta bi ostalo od one trampove frizure po takvom pljusku, nije se sa tim zajebavati
ja bih baš voleo da vidim natopljenu melaniju
u nastavku vesti, jel ovo realno jbte:
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Džastinova reakcija
zasto makron toliko zeli da pipa trampa? juce sam isto primetio kako ga hvata za ruke, butkicu...a ovaj u fazoni aj pali
koji deo u 'ne' taj ne razume. bas je nekako ljigav
koji deo u 'ne' taj ne razume. bas je nekako ljigav
Fenomenalno.Indy wrote:
Kondo wrote:disident wrote:Ne znam sta bi ostalo od one trampove frizure po takvom pljusku, nije se sa tim zajebavati
ja bih baš voleo da vidim natopljenu melaniju
Мислиш на Меланиау?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Emmanuel Macron suggests building its own army to protect Europe against the U.S., China and Russia. But it was Germany in World Wars One & Two - How did that work out for France? They were starting to learn German in Paris before the U.S. came along. Pay for NATO or not!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 13, 2018
Ceo tvit je niska bisera, ali ovo što ide na kraju je najjače:
Pay for NATO or not!
Pay for NATO or not!
Richard N. Haass[size=15][size=1]Verified account[/size] [ltr]@RichardHaass[/ltr] 5m5 minutes ago
More[/size]
Replying to [ltr]@realDonaldTrump[/ltr]
This tweet is offensive and uninformed.
najsmješnije je ipak kad mu ovi blue tickeri ozbiljno odgovore
More[/size]
Replying to [ltr]@realDonaldTrump[/ltr]
This tweet is offensive and uninformed.
najsmješnije je ipak kad mu ovi blue tickeri ozbiljno odgovore
DM Palma kao predsednik USA.
meni je recimo bila vecita misterija zasto francuzi kod drugih evropskih naroda izazivaju toliko gadjenja i mrznje
nadugo sam to pripisivao napoleonu, njegovim imperijalnim pohodima i izdajama slobodarskih ideala
onda su se pojavili amerikanci nakon ww2
i nekako su evropljani i njih naucili da mrze, valjda iz ideoloskih razloga
i eto, danas idu ruku pod ruku u nove pobede, i posten covek prosto ne zna koga tu da mrzi
nadugo sam to pripisivao napoleonu, njegovim imperijalnim pohodima i izdajama slobodarskih ideala
onda su se pojavili amerikanci nakon ww2
i nekako su evropljani i njih naucili da mrze, valjda iz ideoloskih razloga
i eto, danas idu ruku pod ruku u nove pobede, i posten covek prosto ne zna koga tu da mrzi
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
Piranski zaliv ftw
(CNN) A feud with the first lady's office is expected to cost a senior national security adviser her job after she sparred with East Wing staff and other key members of the Trump administration.
The dispute spilled into public view in extraordinary fashion on Tuesday when the first lady's office released a statement calling for deputy national security adviser Mira Ricardel's ouster as reports surfaced that President Donald Trump would fire the official.
A White House official confirmed to CNN that Trump has told people that Ricardel will be fired. But the official said she has been given some time to clear out her desk. It was not immediately clear when she would officially make her exit.
"It is the position of the Office of the First Lady that (Ricardel) no longer deserves the honor of serving in this White House," the first lady's communications director Stephanie Grisham said in a statement on Tuesday.
Born Mira P. Radielovic, she is of Croatian descent. Her father, Peter Radielovic, came from Breza, Bosnia and Herzegovina, and survived the Bleiburg Massacre before leaving Yugoslavia in 1954 and arriving in the United States in 1956
- Guest
Ustašama nena mesta ni kao konobarima i šefovima protokola kod Trampa, Srbina.
Predsednik SAD Donald Tramp kaže da je zaključak CIA da je saudijski prestolonaslednik Mohamed bin Salman naručio ubištvo Džamala Kašogija "vrlo preuranjen".
Које преурањен... сад је већ касно.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Make your toilets shine again!
https://petitions.whitehouse.gov/petition/give-alex-jones-press-credentials-and-sit-him-next-jim-acosta
- Guest
Hey @realdonaldtrump: being Saudi Arabia’s bitch is not “America First.”
— Tulsi Gabbard (@TulsiGabbard) November 21, 2018