No Country wrote:Ма у реду. Само сам хтео да види како му прија кад му лепе етикету.beatakeshi wrote:
Trećesrbijanci su nešto što je zamrlo, a Mor nije od tih.
bas me briga a pri tom kod mene to nije neka losa etiketa
No Country wrote:Ма у реду. Само сам хтео да види како му прија кад му лепе етикету.beatakeshi wrote:
Trećesrbijanci su nešto što je zamrlo, a Mor nije od tih.
Uf. Mračna je to etiketa.Mór Thököly wrote:No Country wrote:
Ма у реду. Само сам хтео да види како му прија кад му лепе етикету.
bas me briga a pri tom kod mene to nije neka losa etiketa
#Kosovo's Chief Special Prosecutor, Blerim Isufaj tells RTK two of the killed militia hold both #Serbia and Republic of #Kosovo citizenships. pic.twitter.com/qoBCegt9QS
— Xhemajl Rexha (@xhemajl_rexha) September 25, 2023
No Country wrote:Слабо су се Ексери запатили у Србији. Из вас више проговарају Миленијалси, све су вам други криви, ал’ шта да се ради… теееееешко је!
O razgovoru. Iznenadio se jesam, ali ne previše pozivom. Ponovio sam gospodinu Koluviji @PredragKoluvija , ono što sam već napisao. Smatram da njegov nastup na mrežama šteti mogućnosti legalizacije upotrebe marihuane u medicinske svrhe, a nama anesteziolozima bi to značilo, jer… https://t.co/Z8TXkawREI
— Rade Panić (@RadePanic13) November 19, 2023
O razgovoru. Iznenadio se jesam, ali ne previše pozivom. Ponovio sam gospodinu Koluviji @PredragKoluvija
, ono što sam već napisao. Smatram da njegov nastup na mrežama šteti mogućnosti legalizacije upotrebe marihuane u medicinske svrhe, a nama anesteziolozima bi to značilo, jer u terapiji hroničnog i bola kod malignih bolesti imamo velike probleme, zbog brzog privikavanja receptora na opioide, tzv. nishodna regulacija receptora. Sa druge strane gospodin Koluvija tvrdi da ima dozvolu za uzgajanje rasada, sa mogućim stvaranjem novih hibrida za industrijsku konoplju i da ima izdat nalaz o dokazu da je THC ispod granice za psihoaktivne supstance. Pitao sam da li je priložio dokaze sudu i zašto onda još traje proces, jer sa takvom dokumentacijom nije kriv? Odgovor je da je žrtva političkih igara pozicije i opozicije. Nije nemoguće, ali šta onda radi sud???
Ostajem pri onome što sam rekao (gosp. Koluvija tvrdi da dosta snimaka koji su u medijima nisu sa njegove plantaže, na šta zaista ne mogu da se izjasnim, ako je tako, ljaga na medije).
Zalažem se za legalizaciju marihuane u medicinske svrhe i ponudio sam gospodinu Koluviji da svedočim o koristi ove ideje na sudu, ako se zalaže za isto.
Obećao sam, jer gospodin Koluvija kaže da je dva puta tražio ubrzavanje procesa, a i da nisam zahtevao bih to javno od sudstva (i tužilaštva, kao i od odbrane), da se sudski proces uozbilji, da se ne odlaže iz ročišta u ročište, da se ne troši uzalud novac poreskih obveznika i da se optuženi ne izlažu dalje sudu javnosti, već sudu naroda kog zastupa sudija u sudnici! Dakle, shodno priloženoj dokumentaciji i svedočenju sudskih veštaka, najbrže moguće donese na činjenicama zasnovana predsuda "U ime naroda".
P.S. Što se tiče čitaoca ove prepiske, sami ćete na osnovu pročitanog doneti svoj sud. Od mene toliko ovom prilikom, jer nemam uvid u dokumenta o kojima je gosp. Koluvija pričao, pa ne mogu dalje da komentarišem, ne bi bilo korektno. Osim, ako opet bude iznošenja neistina(promet u Srbiji proizvoda sa kanabinolima). A prosledio sam mu i svoj privatni broj telefona, zarad mogućnosti da popijemo kafu i upozna me sa dokumentacijom koju poseduje.
beatakeshi wrote:Izrazito glup čovek.
Летећи Полип wrote:Btw, nemam više kontakta sa omladinom. Ima li neko iskustva sa recepcijom Kovačevićevih drama od strane naše mlade tik tok generacije?