Emitovana je i poslednja epizoda serije „Jutro će promeniti sve“ koja se mesecima unazad prikazuje na RTS-u konfrontirajući se sa dominantnim srednjovekovno-nacionalističko-revizionističkim pandanima. Serijal „Jutro će promeniti sve“ na javnom servisu progovara o strukturnoj nesigurnosti mladih, njihovoj besposlici, besperspektivnosti, stambenom problemu, patrijarhalnoj stezi, i konačno, o sebi samima.
Jutro će promijeniti sve
- Korisnik
- Post n°376
Re: Jutro će promijeniti sve
Sačekaj strpljivo dan
- Post n°377
То приказивање уназад сам радио некад и ја, са 8мм траком. Јефтин штос који је смешан 5 секунди.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°378
ipak, ne može mu se osporiti talenat da se počesto nađe na pravoj strani istorije.Kondo wrote:volim ja freedoma ali da se ne zezamo on čovek iskreno voli eminema
SV wrote:od kada su me članovi tegle najeli kurcem jer smo imali neki nesporazum oko uloge kišobrana međ' srpskom omladinom skoro da sam sasvim prestao da ih posećujem.
- Post n°379
Brnabini udarili na komuniste i jos prete tuzbama zbog istine.
- Post n°380
wrote:(deluje kao da je kreativni tim pravio tender za jednog izdavača po kriterijumu najniža ponuđena cena, jebao ih excellent hamster)
- Post n°381
Hehehe... kakav danak neiskustvu.
@Zuper
@Zuper
- Post n°382
Ne ponjimaju te tajne poruke.
- Post n°383
Mislio sam na ovog iz Repetitora.
- Post n°386
Mnogo je zavisti jer je urabna serija "jutro ce promeniti sve" postigle vrtloglave i nezamislive rezultate a niko to nije ocekivao.
Sada bi svi da se ogrebu o taj nevidjeni uspeh.
Nece moci.
Sada bi svi da se ogrebu o taj nevidjeni uspeh.
Nece moci.
- Post n°387
Repetitor bi da se ogrebe? Lol
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°388
Po mojoj slobodnoj proceni producent je od RTS-a uzeo bar milion evra. Tako, nek im je za nauk, producenti su veeeelika đubrad.
- Post n°390
ja sam na 2 epizode do kraja i nazalost serija mi ne izgleda dobro
_____
ova zemlja to je to
- Post n°391
Sada se odricete serije. A do juce urbarano, lezbejke...
Sram vas bilo.
Sram vas bilo.
- Post n°392
Ma daj bre ne znas ljude uopste (boris and co.)
- Post n°393
ja nisam u borisovoj ekipi ako na mene mislis
_____
ova zemlja to je to
- Post n°395
boris je veliki cigan i lepo bi se slagali
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°396
ma da. prosle sezone ta neka satro ciganska basket ekipa smenjivala melouna u denveru a sada nista kada tutnjimo zaslugo couch MM.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°397
ja borisa znam sa postpetooktobarskog severa a ne iz pionira
_____
ova zemlja to je to
- Post n°398
pored vlasteličinog generacijskog torza, u generacijskoj seriji je generacijski nedostajao i generacijski amerikana vlado georgijev. on je isto čovek preduzetnik, pre svega.
- Post n°399
1088 wrote:pored vlasteličinog generacijskog torza, u generacijskoj seriji je generacijski nedostajao i generacijski amerikana vlado georgijev. on je isto čovek preduzetnik, pre svega.
sto bi reko bodler.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°400
gledo sam intervjue s glumcima na kanalu serije. dzoni rakoc izgleda ko smarac. tacno se vidi da je imao losu socijalizaciju po utiscima nedelje i slicnim emisijama gde je tupio o glumi i zivotu. jovana stojiljkovic isto ide u neke filozofije. isidora i andrija realni ljudi ovog grada.
otvoreno je pitanje da li je serija vucicevska ili nije vucicevska. u ovom trenutku nemam jednoznacan odgovor. a misim da 'maja pelevic je nasa, zna sta radi' nije dobar odgovor.
otvoreno je pitanje da li je serija vucicevska ili nije vucicevska. u ovom trenutku nemam jednoznacan odgovor. a misim da 'maja pelevic je nasa, zna sta radi' nije dobar odgovor.
_____
ova zemlja to je to