http://www.thisandthat.rs/?news=pogledajte-online-premijeru-prve-epizode-serije-jutro-ce-promeniti-sve
Jutro će promijeniti sve
- Post n°151
Re: Jutro će promijeniti sve
Serija prati život četvoro najboljih prijatelja na pragu tridesetih godina u Beogradu. Priča o ljudima koji su završili sa školovanjem, nisu oformili porodice, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i svojim mestom u društvu. Dramska serija “Jutro će promeniti sve” u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji This and That-a, kroz svaku epizodu prati jedan dan u životu četvoro urbanih tridesetogodišnjaka u Beogradu, u periodu od godinu dana.
http://www.thisandthat.rs/?news=pogledajte-online-premijeru-prve-epizode-serije-jutro-ce-promeniti-sve
- Guest
- Post n°152
Aha, OK. Ipak su dvadesete u pitanju. Pretpostavila sam da imaju oko 25, nisam puno omašila.
- Post n°153
po jedan dan u zivotu u periodu od godinu dana?
- Post n°154
xie saike wrote:plachkica wrote:e, 'ajde gledajte seriju pa da nagađamo šta će dalje biti
zabavna je, gledljiva, ima seksa, ima prevara, ima trudnoća, ima sveeee
e aj ne, otvorite na knjigama temu za napuljsku tetralogiju, bice nam dosta
otvorila sam temu, kad neće niko
- Post n°155
sejlor wrote: Anđela bi mogla da bude zanimljiva, ali meni ta devojka toliko očajno glumi da jbg, baš mi nekad bude neprijatno.
meni je ko i slobi slobodi ta devojka otokrovenje serije i objektivno razbija.
cuj covek kaze da se bavi eksperimentalnim acid jazzom i to bez ikakve ironije
_____
ova zemlja to je to
- Post n°156
Pogledao sam pet epizoda i imam problem sa često izveštačenim dijalozima, odsustvom poente čak i u relatable stvarima koje su snimljene kao izuzetno bitne (recimo onaj govor u školi, zašto, čemu), muzičkim urednikom (ne kao u smislu da je promašio temu, nego kao da prosto odabrane pesme nisu reprezentativne čak ni za populaciju koja je te bendove kao slušala, deluje kao da je kreativni tim pravio tender za jednog izdavača po kriterijumu najniža ponuđena cena, jebao ih excellent hamster), totalno nekonstantnim kvalitetom detalja u ponašanju likova koji variraju od true that do jebote-kad-bi-ovo-neko-ovako-rekao-uradio-pomislio... Vizuelni filleri me još nisu smorili, čak bih mogao reći da su mi interesantni. Mislim da ću pogledati do kraja, terasa u Višnjičkoj banji ftw. Overall serija ne liči ni na šta iz prethodnih 30 godina, ne blamirajte se poređenjima.
- Post n°157
kako misliš ne liči? pa to niko nije rekao. ljudi samo uspostavljaju te neke generacijske relacije koje su na prvu loptu i niko zapravo ni ne zna da li će za ovu generaciju biti ono što su za yu boomere bile jagode u grlu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°158
Mostovi, osećanja reke, fala kurcu što je neko prikazao ono što je stvarno ovaj grad.
- Post n°159
Moram da pitam: Šta fali hipsteraju?
- Post n°160
Kondo wrote:kako misliš ne liči? pa to niko nije rekao. ljudi samo uspostavljaju te neke generacijske relacije koje su na prvu loptu i niko zapravo ni ne zna da li će za ovu generaciju biti ono što su za yu boomere bile jagode u grlu
Dobro, moguće da sam dijagonalno čitao. Prosečan post-osma-sednica-millenial je svakako zakasnio da oseti šta je za tvoju generaciju Grlom u jagode, pa su tanke šanse da ćeš se s nekim ko može da ti da uvid iz prve ruke složiti oko takvih analogija. Ako je bila nešto baš baš bitno, meni se čini da znam da ovo neće biti ni blizu toga, takve esencijalističke asocijacije više ne postoje.
- Post n°161
nije za njegovu, vec recimo za generaciju mog caleta. za narednu su to Flojd i Hajducka cesma, za Kondovu mozda Sivi dom. mada i to vazi za Beograd, ne za celu Jugoslaviju, cak ni za Srbiju, esencijalisticke asocijacije nisu ni tada bile omnipotentne.
druga stvar je to sto danas ljudi srecom nisu osudjeni da gledaju samo dva kanala drzavne televizije.
druga stvar je to sto danas ljudi srecom nisu osudjeni da gledaju samo dva kanala drzavne televizije.
- Post n°162
Bluberi wrote:Moram da pitam: Šta fali hipsteraju?
u principu nista ali zavisi od toga sta se podrazumeva pod hipsterajem. ako su to Exit i Ada Bojana onda do moga
- Post n°163
xie saike wrote:tj scenario kao da je pisao bizetic.
ali ako stvarno zelite da zagrebete i ispod dna domacih video sadrzaja, mladja je pre neko jutro na radiju preporucio dokumentarac iz produkcije hills have eyes familije bizetic, o pokojnom zvonku iz rokera s moravu
pokusao sam i izdrzao 10 minuta
jebena kreativna radionica bizetic
wtf
daj link, Sisoje je bio legenda
- Guest
- Post n°164
Ne fali ništa, ali meni scenario deluje kao da su sakupljena sva moguća hipsterska opšta mesta i nekako nasilno zbijena u malo vremena i prostora. Ali šta ja znam, možda su likovi ustvari autentični, samo su meni strani.
- Guest
- Post n°165
Quincy Endicott wrote:xie saike wrote:tj scenario kao da je pisao bizetic.
ali ako stvarno zelite da zagrebete i ispod dna domacih video sadrzaja, mladja je pre neko jutro na radiju preporucio dokumentarac iz produkcije hills have eyes familije bizetic, o pokojnom zvonku iz rokera s moravu
pokusao sam i izdrzao 10 minuta
jebena kreativna radionica bizetic
wtf
daj link, Sisoje je bio legenda
Evo ti link, ja sam kao i Gari uspio da odgledam desetak miniuta i odustao. Možda ga nekad i dovršim.
- Post n°166
Dacu sisoju priliku. mislim da zasluzuje vise od burundjanskih 10 minutA
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°167
Probao, ne može da se gleda.
- Guest
- Post n°168
Quincy Endicott wrote:
he, bas citam neki dan ovaj tekst pa kaze dr rajovic
http://www.6yka.com/novosti/ugledni-doktor-upalio-alarm-roditelji-dobro-pazite-evo-sta-sve-negativno-utice-na-vasu-decu-a-da-toga-niste-ni-svesni
“Današnji roditelji koji su pre 30 godina bili deca sigurno se sećaju kako je u to vreme u kući postojao jedan televizor sa jednim ili dva programa i kada ima je bilo dosadno izlazili su da potraže društvo za igru. Nije bilo problem da odu peške ili na biciklu četiri, pet, šest kilometara na igralište gde bi se igrali sat, sat i po i vratili se kući.
btw, da li je neko od vas sa decom pratio njega ili njegove knjige/sveske koje je izdavao? brat me nesto pitao, hteo da uzme zbog njegovog klinje
- Post n°169
lezbejkama se serija sviđa, kažu da su dobro preneti odnosi sa lezbejske scene
- Post n°170
sad mi je lakše
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°171
Ахем, значи, аминовано са скоро највишег места?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°173
Bluberi wrote:Moram da pitam: Šta fali hipsteraju?
ja se krstim levom i desnom kad citam sta ljudi pisu. mada to je poznat fenomen u kritici domaceg sadrzaja po isprdcima b92ojke: kakva god da je serija, mnogo je iznad svojih kriticara.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°174
pa ne, ako je stvarno nekom do domaceg u tom nekom ntropoloskom smislu, onda su bizetici daleko korisniji od ovih hipstera
a kapiram i zabavniji
a kapiram i zabavniji
- Guest
- Post n°175
zvezda je zivot wrote:Bluberi wrote:Moram da pitam: Šta fali hipsteraju?
kakva god da je serija, mnogo je iznad svojih kriticara.
pa normalno, cim je gledaju ti koji kritikuju.
pod pretnjom mucenjem ne bih gledao takve domace sadrzaje.