Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Severna Makedonija

kondo

Severna Makedonija - Page 26 Empty Re: Severna Makedonija

Post by kondo Fri Jul 12, 2019 10:14 am

pa pakao jbte, вован i лексус
    kakvi klovnovi na svim stranama

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=07&dd=12&nav_category=78&nav_id=1565312

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Filipenko

Post by Filipenko Fri Jul 12, 2019 10:22 am

Dobro jutro. I sasvim slucajno, dospevaju na vlast. Ne, uopste nisu projekti.

Najjace mi je sto ovde ispada da ga to nisu jednom zvali, nego je i on njih posle zvao, po sistemu da odrzavaju dijalog i da se cuju povremeno  Severna Makedonija - Page 26 286371741
    kondo

Post by kondo Fri Jul 12, 2019 10:26 am

ne bih rekao da mi je ovo ulepsalo jutro mada se smejem kao kreten

ne sumnjam da ce se pojaviti snimci u kojima "tramp" prica sa vucicem

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jul 12, 2019 10:55 am

Prankeri

sigurno
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jul 12, 2019 11:06 am

Jbt, sad cu da ga zovem

:dubok glas: "'elou, Bois Džonsn on dfaun. Jea. Pshenko...hueva, s tod mei ju tookd t im alie"
    Sotir

Post by Sotir Fri Jul 12, 2019 11:34 am

KinderLad wrote:
    Prankeri

sigurno

Тако на западу праве "независне" истраживаче попут Белингкат, Сирија обзерватори итд, а Руси праве "независне" пранкере.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jul 12, 2019 11:50 am

Sotir wrote:
    KinderLad wrote:

sigurno

Тако на западу праве "независне" истраживаче попут Белингкат, Сирија обзерватори итд, а Руси праве "независне" пранкере.

Severna Makedonija - Page 26 _old_p10 by Creepy Uncle Yesterday at 8:58 pm
    No Country wrote:

Што тако, Васо? Мислим, ти се доказано не гадиш српских интернет форума... мислиш ли да је та дискусија на неки начин опасна? Или само бесмислена? Јер у том случају - већ рекосмо да ниси гадљив?

Baš sam i mogao da objasnim. Evo ovako, ima nekoliko tema o kojima više ne razgovaram u Srbiji osim sa vrlo malim brojem ljudi, jer su kontaminirane konspirologijom i/ili neprobojnim geopolitičkim fetišima. To su: Libija, Sirija, Ukrajina, Rusija, NATO bombardovanje 1999, Kina. Znam do 20 poteza unapred kako će razgovor izgledati i da će se negde provući da je Amerika srušila Mubaraka ( Severna Makedonija - Page 26 3274312807 ), da je sve to zbog nafte, da Kina sve planira 100 godina unapred, da Rusija samo radi ono što i drugi, dakle gleda svoj interes Severna Makedonija - Page 26 1844795956, i tako dalje.

Severna Makedonija - Page 26 4101625831
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jul 12, 2019 12:09 pm

Sotir wrote:
    KinderLad wrote:

sigurno

"svejetoisto"
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jul 12, 2019 12:21 pm

fikret selimbašić wrote:
    Sotir wrote:

Severna Makedonija - Page 26 _old_p10 by Creepy Uncle Yesterday at 8:58 pm

Baš sam i mogao da objasnim. Evo ovako, ima nekoliko tema o kojima više ne razgovaram u Srbiji osim sa vrlo malim brojem ljudi, jer su kontaminirane konspirologijom i/ili neprobojnim geopolitičkim fetišima. To su: Libija, Sirija, Ukrajina, Rusija, NATO bombardovanje 1999, Kina. Znam do 20 poteza unapred kako će razgovor izgledati i da će se negde provući da je Amerika srušila Mubaraka ( Severna Makedonija - Page 26 3274312807 ), da je sve to zbog nafte, da Kina sve planira 100 godina unapred, da Rusija samo radi ono što i drugi, dakle gleda svoj interes Severna Makedonija - Page 26 1844795956, i tako dalje.

Da, da, al ti verovatno ne razumeš. Bitno je, u takvim razgovorima, opravdati Rusiju. Šta to znači za Srbiju, to je onako usput. Jer bože moj, "ruski interesi su uvek u saglasnosti sa srpskim". To je "kontekst", a izjava kao izjava naravno da je tačna.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Fri Jul 12, 2019 12:34 pm

Nekad razgvor sa liberalima, a povodom EU, ostavlja jako sličan utisak.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jul 12, 2019 12:39 pm

Sa nekima da
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jul 12, 2019 12:43 pm

KinderLad wrote:
    fikret selimbašić wrote:

Da, da, al ti verovatno ne razumeš. Bitno je, u takvim razgovorima, opravdati Rusiju. Šta to znači za Srbiju, to je onako usput. Jer bože moj, "ruski interesi su uvek u saglasnosti sa srpskim". To je "kontekst", a izjava kao izjava naravno da je tačna.

A kad se interes ne poklapa sa srpskim onda ide zašto bi oni zalegli za nas kad mi sjedimo na dvije stolice i nećemo da se otvoreno svratsmo uz Rusiju ili što bi oni bili veći Srbi od nas.
    Sotir

Post by Sotir Fri Jul 12, 2019 12:44 pm

KinderLad wrote:
    fikret selimbašić wrote:

Моја поента, која је вама двојици измакла, је да пуно оваквих "независних" истраживача, или пранкстера, барата са информацијама и методима које обични грађани немају или не знају, те се очигледно ради о неком пројекту који је направљен односно помаган од државних служби, са сврхом прављења "независне" пропаганде.

Остатак глупости учитавајте неком другом.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jul 12, 2019 12:49 pm

Ja ti ništa ne učitavam, samo mi se onakav tvoj komentar namjestio na ono odlično Ujakovo objašnjenje zašto neće da raspravlja o Kini, Rusiji, Siriji itd.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jul 12, 2019 12:53 pm

fikret selimbašić wrote:
    KinderLad wrote:

A kad se interes ne poklapa sa srpskim onda ide zašto bi oni zalegli za nas kad mi sjedimo na dvije stolice i nećemo da se otvoreno svratsmo uz Rusiju ili što bi oni bili veći Srbi od nas.

S tim što ne sedimo ni na jednoj, ali to je druga priča. U tome čak ima i istine, jedino što, kao što napisah, ja podržavam da neki srpski političar ode u Moskvu i kaže - evo, mi hoćemo da budemo vama ono što je Estonija Americi Severna Makedonija - Page 26 1861198401 E onda kad se vrati onda da sednemo da pričamo normalno  Severna Makedonija - Page 26 1861198401
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jul 12, 2019 12:55 pm

fikret selimbašić wrote:
    KinderLad wrote:

Severna Makedonija - Page 26 3579118792 Da, to je drugi potez. 
    Dvadeseti potez je, naravno, da su Krcuna ubili.

Severna Makedonija - Page 26 126198385
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Fri Jul 12, 2019 1:10 pm

Rusofili vide Rusiju kao maticu, odnosno postojanje Srbije vezuju za postojanje Rusije. Kako bi rekao jedan moj profesor: "Ako je Rusija na kolenima, Srbija leži u blatu". U tom smislu ima smisla što rusofili u konačnosti stavljaju interese Rusije iznad interesa Srbije. To se, u principu, ne kosi sa srpskim nacionalizmom. Srbija trpi da bi Rusija ojačala, pa posle vratila Srbiji.

Sa druge strane, evrofili Srbiju u konačnici vide kao utoku federalnoj EU. Odbacićemo mrsko sopstvo, i pridružiti se blaženstvu mnoštva, gde ćemo biti federalna jedinica bez ikakvog etničkog ili kulturnog identiteta. Jedinke sa teritorije odlaze da rade u matici, jedinke iz raznih pičkistana imigriraju da zamene stare jedinke. I tako ad infinitum. Onda takvi evrofili kenjaju rusofilima zbog nedostatka patriotizma.  Severna Makedonija - Page 26 286371741

_____

~~~~~

Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Fri Jul 12, 2019 1:16 pm

Летећи Полип wrote:
    Sa druge strane, evrofili Srbiju u konačnici vide kao utoku federalnoj EU. Odbacićemo mrsko sopstvo, i pridružiti se blaženstvu mnoštva, gde ćemo biti federalna jedinica bez ikakvog etničkog ili kulturnog identiteta. Jedinke sa teritorije odlaze da rade u matici, jedinke iz raznih pičkistana imigriraju da zamene stare jedinke. I tako ad infinitum. Onda takvi evrofili kenjaju rusofilima zbog nedostatka patriotizma.  Severna Makedonija - Page 26 286371741
    Pa što to nama píšeš, raščisti to s tim tvojim eurofilima, ja ne znam ni gdje su ni ko su.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Jul 12, 2019 1:55 pm

Летећи Полип wrote:Rusofili vide Rusiju kao maticu, odnosno postojanje Srbije vezuju za postojanje Rusije. Kako bi rekao jedan moj profesor: "Ako je Rusija na kolenima, Srbija leži u blatu". U tom smislu ima smisla što rusofili u konačnosti stavljaju interese Rusije iznad interesa Srbije. To se, u principu, ne kosi sa srpskim nacionalizmom. Srbija trpi da bi Rusija ojačala, pa posle vratila Srbiji.

Ja mislim da je rusofilstvo jedna vrsta religije samo sto je bog zamenjen Putinom a Amerika i NATO su satane. Ruski ambasadori dobijaju murale, citiraju se po fb-u kao patrijarh Pavle, itd. Moramo u svemu da sledimo Putina, svako skretanje sa tog puta je zlo.

fikret selimbašić wrote:A kad se interes ne poklapa sa srpskim onda ide zašto bi oni zalegli za nas kad mi sjedimo na dvije stolice i nećemo da se otvoreno svratsmo uz Rusiju ili što bi oni bili veći Srbi od nas.

Putin nas kaznjava zato sto nismo bili dobri, ogresili smo se saradjujuci sa djavolom.

_____

Uprava napolje!

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Fri Jul 12, 2019 2:01 pm

ficfiric wrote:
    Ja mislim da je rusofilstvo jedna vrsta religije samo sto je bog zamenjen Putinom a Amerika i NATO su satane. Ruski ambasadori dobijaju murale, citiraju se po fb-u kao patrijarh Pavle, itd. Moramo u svemu da sledimo Putina, svako skretanje sa tog puta je zlo.

Tačno, ali ne mislim da je to zato što rusofili imaju neki poseban kvalitet u odnosu na ostale "file". Rusija je daleko, u svakom smislu te reči. Njen uticaj se malo ili nimalo ne oseća. Tu je naravno i ta jezička barijera koja sprečava rusofile da se bolje upoznaju sa javnim životom u Rusiji. Lako je idealizovati nešto što je daleko.

_____

~~~~~

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jul 12, 2019 2:32 pm

Летећи Полип wrote:Rusofili vide Rusiju kao maticu, odnosno postojanje Srbije vezuju za postojanje Rusije. Kako bi rekao jedan moj profesor: "Ako je Rusija na kolenima, Srbija leži u blatu". U tom smislu ima smisla što rusofili u konačnosti stavljaju interese Rusije iznad interesa Srbije. To se, u principu, ne kosi sa srpskim nacionalizmom. Srbija trpi da bi Rusija ojačala, pa posle vratila Srbiji.

Ma de, to su gluposti. To nit iko prica nit iko misli (ok, tipa 5% onih koji su za EU), a sve i da misli, to nikada nece biti jer to niko nece u EU. 

A sto se tice kenjanja za nedostatak patriotizma, to je  nista, a nije ga ni bilo dok se neko pametan nije dosetio. Hocu reci, to je nista u odnosu na prozivke sa druge, proruske nacionalisticke strane, koje u principu otvoreno ili uvijeno pozivaju na eliminaciju ili nesto jako slicno tome.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jul 12, 2019 2:33 pm

"Ako je Rusija na kolenima, Srbija leži u blatu". 

Bome, dve najvece srpske ili i srpske drzave su nastale/bile onda kada rusija ne da je lezala u blatu, nego je kao takve nije ni bilo. Tako da...svako je danas profesor, predavac, etc.

Srbija trpi da bi Rusija ojačala, pa posle vratila Srbiji.

znam za takva misljenja, naravno. ludilo n-tog stepena
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Fri Jul 12, 2019 2:47 pm

KinderLad wrote:
    "Ako je Rusija na kolenima, Srbija leži u blatu". 

Tako da...svako je danas profesor, predavac, etc.

Ma nije svako. Dobro de, ja jesam, ali znaš kolko ih ima što nisu!

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jul 12, 2019 2:49 pm

koko oćš
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jul 12, 2019 2:51 pm

ficfiric wrote:

fikret selimbašić wrote:A kad se interes ne poklapa sa srpskim onda ide zašto bi oni zalegli za nas kad mi sjedimo na dvije stolice i nećemo da se otvoreno svratsmo uz Rusiju ili što bi oni bili veći Srbi od nas.

Putin nas kaznjava zato sto nismo bili dobri, ogresili smo se saradjujuci sa djavolom.

izbezumljen narod. i, naravno, nastavljaju da ga izbezumljuju.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 6:54 am