kakvi klovnovi na svim stranama
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=07&dd=12&nav_category=78&nav_id=1565312
KinderLad wrote:Prankeri
sigurno
Sotir wrote:KinderLad wrote:
sigurno
Тако на западу праве "независне" истраживаче попут Белингкат, Сирија обзерватори итд, а Руси праве "независне" пранкере.
by Creepy Uncle Yesterday at 8:58 pm
No Country wrote:
Што тако, Васо? Мислим, ти се доказано не гадиш српских интернет форума... мислиш ли да је та дискусија на неки начин опасна? Или само бесмислена? Јер у том случају - већ рекосмо да ниси гадљив?
Baš sam i mogao da objasnim. Evo ovako, ima nekoliko tema o kojima više ne razgovaram u Srbiji osim sa vrlo malim brojem ljudi, jer su kontaminirane konspirologijom i/ili neprobojnim geopolitičkim fetišima. To su: Libija, Sirija, Ukrajina, Rusija, NATO bombardovanje 1999, Kina. Znam do 20 poteza unapred kako će razgovor izgledati i da će se negde provući da je Amerika srušila Mubaraka ( ), da je sve to zbog nafte, da Kina sve planira 100 godina unapred, da Rusija samo radi ono što i drugi, dakle gleda svoj interes , i tako dalje.
Sotir wrote:KinderLad wrote:
sigurno
Тако на западу праве "независне" истраживаче попут Белингкат, Сирија обзерватори итд, а Руси праве "независне" пранкере.
fikret selimbašić wrote:Sotir wrote:
by Creepy Uncle Yesterday at 8:58 pm
Baš sam i mogao da objasnim. Evo ovako, ima nekoliko tema o kojima više ne razgovaram u Srbiji osim sa vrlo malim brojem ljudi, jer su kontaminirane konspirologijom i/ili neprobojnim geopolitičkim fetišima. To su: Libija, Sirija, Ukrajina, Rusija, NATO bombardovanje 1999, Kina. Znam do 20 poteza unapred kako će razgovor izgledati i da će se negde provući da je Amerika srušila Mubaraka ( ), da je sve to zbog nafte, da Kina sve planira 100 godina unapred, da Rusija samo radi ono što i drugi, dakle gleda svoj interes , i tako dalje.
KinderLad wrote:fikret selimbašić wrote:
Da, da, al ti verovatno ne razumeš. Bitno je, u takvim razgovorima, opravdati Rusiju. Šta to znači za Srbiju, to je onako usput. Jer bože moj, "ruski interesi su uvek u saglasnosti sa srpskim". To je "kontekst", a izjava kao izjava naravno da je tačna.
KinderLad wrote:fikret selimbašić wrote:
Da, da, al ti verovatno ne razumeš. Bitno je, u takvim razgovorima, opravdati Rusiju. Šta to znači za Srbiju, to je onako usput. Jer bože moj, "ruski interesi su uvek u saglasnosti sa srpskim". To je "kontekst", a izjava kao izjava naravno da je tačna.
fikret selimbašić wrote:KinderLad wrote:
A kad se interes ne poklapa sa srpskim onda ide zašto bi oni zalegli za nas kad mi sjedimo na dvije stolice i nećemo da se otvoreno svratsmo uz Rusiju ili što bi oni bili veći Srbi od nas.
Da, to je drugi potez.fikret selimbašić wrote:KinderLad wrote:
A kad se interes ne poklapa sa srpskim onda ide zašto bi oni zalegli za nas kad mi sjedimo na dvije stolice i nećemo da se otvoreno svratsmo uz Rusiju ili što bi oni bili veći Srbi od nas.
Pa što to nama píšeš, raščisti to s tim tvojim eurofilima, ja ne znam ni gdje su ni ko su.Летећи Полип wrote:
Sa druge strane, evrofili Srbiju u konačnici vide kao utoku federalnoj EU. Odbacićemo mrsko sopstvo, i pridružiti se blaženstvu mnoštva, gde ćemo biti federalna jedinica bez ikakvog etničkog ili kulturnog identiteta. Jedinke sa teritorije odlaze da rade u matici, jedinke iz raznih pičkistana imigriraju da zamene stare jedinke. I tako ad infinitum. Onda takvi evrofili kenjaju rusofilima zbog nedostatka patriotizma.
Летећи Полип wrote:Rusofili vide Rusiju kao maticu, odnosno postojanje Srbije vezuju za postojanje Rusije. Kako bi rekao jedan moj profesor: "Ako je Rusija na kolenima, Srbija leži u blatu". U tom smislu ima smisla što rusofili u konačnosti stavljaju interese Rusije iznad interesa Srbije. To se, u principu, ne kosi sa srpskim nacionalizmom. Srbija trpi da bi Rusija ojačala, pa posle vratila Srbiji.
fikret selimbašić wrote:A kad se interes ne poklapa sa srpskim onda ide zašto bi oni zalegli za nas kad mi sjedimo na dvije stolice i nećemo da se otvoreno svratsmo uz Rusiju ili što bi oni bili veći Srbi od nas.
ficfiric wrote:
Ja mislim da je rusofilstvo jedna vrsta religije samo sto je bog zamenjen Putinom a Amerika i NATO su satane. Ruski ambasadori dobijaju murale, citiraju se po fb-u kao patrijarh Pavle, itd. Moramo u svemu da sledimo Putina, svako skretanje sa tog puta je zlo.
Летећи Полип wrote:Rusofili vide Rusiju kao maticu, odnosno postojanje Srbije vezuju za postojanje Rusije. Kako bi rekao jedan moj profesor: "Ako je Rusija na kolenima, Srbija leži u blatu". U tom smislu ima smisla što rusofili u konačnosti stavljaju interese Rusije iznad interesa Srbije. To se, u principu, ne kosi sa srpskim nacionalizmom. Srbija trpi da bi Rusija ojačala, pa posle vratila Srbiji.
Sa druge strane, evrofili Srbiju u konačnici vide kao utoku federalnoj EU. Odbacićemo mrsko sopstvo, i pridružiti se blaženstvu mnoštva, gde ćemo biti federalna jedinica bez ikakvog etničkog ili kulturnog identiteta. Jedinke sa teritorije odlaze da rade u matici, jedinke iz raznih pičkistana imigriraju da zamene stare jedinke. I tako ad infinitum. Onda takvi evrofili kenjaju rusofilima zbog nedostatka patriotizma.
"Ako je Rusija na kolenima, Srbija leži u blatu".
Srbija trpi da bi Rusija ojačala, pa posle vratila Srbiji.
Ma nije svako. Dobro de, ja jesam, ali znaš kolko ih ima što nisu!KinderLad wrote:"Ako je Rusija na kolenima, Srbija leži u blatu".
Tako da...svako je danas profesor, predavac, etc.
ficfiric wrote:Летећи Полип wrote:Rusofili vide Rusiju kao maticu, odnosno postojanje Srbije vezuju za postojanje Rusije. Kako bi rekao jedan moj profesor: "Ako je Rusija na kolenima, Srbija leži u blatu". U tom smislu ima smisla što rusofili u konačnosti stavljaju interese Rusije iznad interesa Srbije. To se, u principu, ne kosi sa srpskim nacionalizmom. Srbija trpi da bi Rusija ojačala, pa posle vratila Srbiji.
Ja mislim da je rusofilstvo jedna vrsta religije samo sto je bog zamenjen Putinom a Amerika i NATO su satane. Ruski ambasadori dobijaju murale, citiraju se po fb-u kao patrijarh Pavle, itd. Moramo u svemu da sledimo Putina, svako skretanje sa tog puta je zlo.fikret selimbašić wrote:A kad se interes ne poklapa sa srpskim onda ide zašto bi oni zalegli za nas kad mi sjedimo na dvije stolice i nećemo da se otvoreno svratsmo uz Rusiju ili što bi oni bili veći Srbi od nas.
Putin nas kaznjava zato sto nismo bili dobri, ogresili smo se saradjujuci sa djavolom.