ima posla ko oće da radi!
Patriote srpske
- Post n°826
Re: Patriote srpske
ima posla ko oće da radi!
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°827
- Spoiler:
- Post n°828
Организоваћемо и мобилне, актуелне једнодневне семинаре на разне политиколошке, дипломатске и цивилизацијске теме, са најугледнијим предавачима
Полазници ће, на крају, добијати дипломе о завршеном семинару
- Post n°829
Quincy Endicott wrote:Рад на конкретном развоју нових форми српско-руских односа
- Spoiler:
nije mogla da sačeka da ljubi ruse već navalila odma na ove bugare koji su se već prešaltali
- Post n°830
Развијајући ”дигиталну стратегију” и сличне облике активног деловања преко интернет мрежа; сабирајући све сличномишљенике из маркетиншке, медијске, психолошке, уметничке и политиколошке бранше… створићемо (из већ постојећих личности и ресурса) прави ”ол стар” тим за посебне намене и специјална дејства.
institutzanacionalnustrategiju.wordpress.com/projekti/
- Post n°831
- Post n°832
"Proglasiti okupaciju na Kosovu"
Nema, gotovo, definitivno je odlepio
- Post n°833
Jel su ljudi poludeli? Jel su im vrane mozak popile?
- Post n°834
Ако Зупер није заслужио место у ол стар тиму нико није.Quincy Endicott wrote:Развијајући ”дигиталну стратегију” и сличне облике активног деловања преко интернет мрежа; сабирајући све сличномишљенике из маркетиншке, медијске, психолошке, уметничке и политиколошке бранше… створићемо (из већ постојећих личности и ресурса) прави ”ол стар” тим за посебне намене и специјална дејства.
- Post n°835
Absolutno! Ali znaš kakvi su sujetni ti ol star tipovi, kad vide kakav je znalac svijuh stvari naš Zuper, uhvatit će ih ljubomora, pa će mu bacati klipove pod točkove.Sotir wrote:Ако Зупер није заслужио место у ол стар тиму нико није.Quincy Endicott wrote:
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°836
KinderLad wrote:"Zaev je izvrsio drzavni udar...ali treba traziti razumevanje zapada za srpsku opoziciju"
Na kom minutu je to rekao?
Malo mi je bizarno da Cvijetin završi na opskurnim desničarskim portalima a bio je navodno ugledni analitičar. Ko znam, možda tako treba, možda mu je tamo i bilo mesto sve ovo vreme.
- Post n°837
Mislim, nije logicki problem pricati da je u (S)MK bio drzavni udar, nego je problem pricati s jedne strane to i da je to uradjeno da bi se uslo u NATO, i uz pomoc NATO i US i EU, a s druge traziti "razumevanje" za svoju poziciju - u Srbiji. Od US, NATO i EU. A posto je prethodno rekao da "okupator na Kosovu ima svoje ime i prezime, i to je Sjedinjene Americke Drzave". Cekaj, jes ti lud covece?
- Post n°838
otto katz wrote:Absolutno! Ali znaš kakvi su sujetni ti ol star tipovi, kad vide kakav je znalac svijuh stvari naš Zuper, uhvatit će ih ljubomora, pa će mu bacati klipove pod točkove.Sotir wrote:
Ако Зупер није заслужио место у ол стар тиму нико није.
- Post n°839
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°840
Utvara wrote:KinderLad wrote:"Zaev je izvrsio drzavni udar...ali treba traziti razumevanje zapada za srpsku opoziciju"
Na kom minutu je to rekao?
Malo mi je bizarno da Cvijetin završi na opskurnim desničarskim portalima a bio je navodno ugledni analitičar. Ko znam, možda tako treba, možda mu je tamo i bilo mesto sve ovo vreme.
Bas cudno da Kostunicar i desni demokrata generalno zavrsi na opskurnim desnicarskim portalima No, to na stranu, Cvijetin jeste ozbiljan i koliko-toliko ugledan, koliko se to moze u ovoj bari.
- Post n°841
Četiri posta, bukvalno jedan za drugim
Обавештавамо јавност да је професор Зоран Буљугић од синоћ 8. маја ступио у штрајк глађу испред Дванаесте београдске гимназије, Војводе Степе 82. У штрајку ће бити све док не буде враћен на посао професора на одређено време до окончања радног спора који води са школом.
— НСФ (@NSF_Srbija) 09. мај 2019.
Молимо РТ pic.twitter.com/QGKQ2OZz5D
“Danas odajemo priznanje onima koji su platili životom za slom okrutnog, nečovečnog neprijatelja. Slava velikim ruskim i srpskim junacima, pobednicima!!!” SMRT FAŠIZMU!!! Pitam se koliko će lažnih antifa slaviti danas? pic.twitter.com/qwKHKOGmxY
— Павле Бихали— (@pasazot) 09. мај 2019.
Ovi što su me blokirali u opisu obično imaju ANTIFA. I to su vam govna jedna ja da vam kažem jer sam ja jedno fino čeljade koje gaji cveće i voli dobre i pravedne ljude. I napušava antifa. Možda zato jebote a?
— arijana Božović (@romissm) 09. мај 2019.
Сутра у17:00 је протест испред Амбасаде Црне Горе (Кнез Михаилова бр. 10) поводом изрицања срамних пресуда Андрији Мандићу и Горану Кнежевићу и другима у намештеном процесу неоусташког режима Мила Ђукановића.
— Горан Давидовић (@GoranDvd) 09. мај 2019.
Будите тамо!
РТ RT
Za one koji su zaboravili ko je Buljugić i zašto se sudi sa školom:
Knjiga „Mit o holokaustu“ švajcarskog istoričara Jirgena Grafa, u kojoj se tvrdi da nisu postojale gasne komore i dovodi se u pitanje broj Jevreja stradalih tokom Drugog svetskog rata, odlukom Višeg suda zabranjena je u Srbiji. Ova zabrana, međutim, usamljen je slučaj reakcije vlasti na antisemitizam u literaturi. Slične knjige i dalje se štampaju, a potom se slobodno prodaju u mnogim knjižarama.
„Laž o gasnim komorama i istrebljenju Jevreja“, „Aušvic – Lažljivac broj 1“, „Broj od šest miliona – Otkuda ova mitska brojka?“ neka su od poglavlja knjige „Mit o holokaustu“, koju, po nalogu Višeg suda, srpska policija ovih dana uklanja sa polica knjižara. Ona je međutim, samo „vrh ledenog brega“, među desetinama sličnih dela, koja se u Srbiji slobodno prodaju. Na taj problem, Savez Jevrejskih opština Srbije ukazuje već gotovo deceniju, ali nadležni za to do sada nisu imali sluha. Aleksandar Lebl, predsednik Komisije Saveza za praćenje pojava antisemitizma, primećuje da je ovo prvi put u istoriji Srbije, a drugi u istoriji Jugoslavije, da neka knjiga bude zabranjena zbog antisemitskog sadržaja.
Ovo je, koliko se ja sećam, druga presuda uošpte. Prva je bila još za vreme Jugoslavije - „Tajanstveni svet Masona“, Popovskog, u kojoj je donet tekst „Protokola sionskih mudraca“. Zato je bila zabranjena - kaže Lebl
„Jako pozdravljamo to! Pogotovu što smo mi ranije podnosili prijave bez rezultata. Ovo je, koliko se ja sećam, druga presuda uošpte. Prva je bila još za vreme Jugoslavije - „Tajanstveni svet Masona“, Popovskog, u kojoj je donet tekst „Protokola sionskih mudraca“. Zato je bila zabranjena“, seća se Lebl.
Graf je zbog „Mita o holokaustu“ u Švajcarskoj osuđen na 15 meseci zatvora, ali je pobegao u neku od bivših sovjetskih republika, gde i sada živi. Knjiga je potom objavljena u Moskvi 2000. godine. Na srpski jezik ju je sa ruskog preveo Zoran Buljugić, koji je i izdavač za našu zemlju. On zabranu smatra političkom odlukom.
„Mislim da oni koji su zabranili tu knjigu, nisu je ni čitali kako treba. U knjizi ovog autora nema ni trunke antisemitizma niti bilo kakvog pozivanja na nekakvu nacionalnu mržnju i netrpeljivost“, ocenjuje Buljugić
Tvrdnje iz knjige navodno lažnim gasnim komorama ili istrebljenju Jevreja, Zoran Buljugić brani rečima zbog kojih je, između ostalih, i sama knjiga zabranjena kao delo u kome se propagira nacionalna i verska mržnja.
„Da! To jeste laž! Zato što gasne komore, on to dokazuje u stvari, nisu postojale. Postojele su za uništavanje insekata, ali ne i ljudi. Moj motiv za objavljivanje ove knjige bio je isključivo naučne prirode. Dakle, hteo sam da se čuje i neka druga strana i smatram da je Jirgen Graf značajan istoričar, da je vrlo nepristrasan. Koristio je bogatu i ogromnu litraturu“, kaže Buljugić.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°842
- Spoiler:
niko normalan nije fašista, zato u zatvor sa ovim u svakom pogledu inferiornim, isfeminiziranim srbomrscem
- Post n°843
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°844
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°845
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°846
Arbeit Macht Frei! #Levijatan #SrpskaDesnica #Vucic #SNS #Beograd #NoviSad #Nis #Subotica #Srbija #Mitrovica #Kosovo pic.twitter.com/MliJjJPkUc
— Demistifikator (@demistifikator) July 5, 2019
- Post n°847
- Post n°848
disident wrote:Nacionalna avangarda je sad valjda imala neki panel sa izraelcima na konto tog anti muslimani sentimenta
- Guest
- Post n°849
naša judeohrišćanska civilizacija i naš nacionalizam kojim se ponosimo, Vesić i Marinković
- Post n°850
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...