Krletina
- Guest
- Post n°202
Re: Krletina
pa nisu te stvari ovde izmišljene, dozvolite mi da citiram jednog od najvećih filozofa današnjice
All around the world they're no different than us
All around the world
All around the world
ili da se poslužim rečima jednog drugog naučnika:
princip je isti, sve su ostalo nijanse
mi volimo sve da vulgarizujemo, pristalice smo politike ekstremnog agencijskog poslovanja i tsl, ali samo ako živiš u svetu supermiša, bananamena i baltazara, onda ti je to sve novost
bilo je dobro na ppp kada je jedan glasoviti forumaš objašnjavao kako su taksisti problem jeri izdaju blanko račune pa ti dopišeš cifru i izvučeš ške iz firme
na to samo možeš da reaguješ sa +1, koja je svrha da objašnjavaš da je van diznilenda malo svet drugojačiji
All around the world they're no different than us
All around the world
All around the world
ili da se poslužim rečima jednog drugog naučnika:
princip je isti, sve su ostalo nijanse
mi volimo sve da vulgarizujemo, pristalice smo politike ekstremnog agencijskog poslovanja i tsl, ali samo ako živiš u svetu supermiša, bananamena i baltazara, onda ti je to sve novost
bilo je dobro na ppp kada je jedan glasoviti forumaš objašnjavao kako su taksisti problem jeri izdaju blanko račune pa ti dopišeš cifru i izvučeš ške iz firme
na to samo možeš da reaguješ sa +1, koja je svrha da objašnjavaš da je van diznilenda malo svet drugojačiji
- Guest
- Post n°203
Е да га јебем, са’ ћемо да се свађамо ко је глупљи, да л ја што сам далеко па немам појма како Крло пљачка државу или ви што сте близу па свеједно немате појма?
- Guest
- Post n°204
No Country wrote:А бре. Слабо ми раде кљешта. Каквих услуга? Какав је ту тачно “консалтинг” у питању? И ако је у питању оно што једино може бити, т.ј. превара - зашто би ико сипао паре овој будали?
Dom zdravlja Palilula plati Krlu lovu za kampanju svesnosti o nečemu. Preveliku lovu za tu vrstu usluge. Kampanja je desetak plakata u hodniku DZ. Krletova agencija deo novca vrati kome treba, u koverti. U suštini pilićarsko izvlačenje para od države i kompanija povezanih sa državom.
- Guest
- Post n°205
Па тако кажи, ујка-Васо. Претпостављао сам да је нешто на ту фору. Вероватно се посао уходао под претходним режимом, па се сад само променио онај на кога (ни)је адресирана коверта. А можда није чак ни тај?
Али јебига, Крле је ипак легенда. Лажни певач, пропали доктор, саветник “за нешто”, “маркетиншки стручњак” за уградњу. Човек је каријеру изградио и богатство стекао на ономе што је у моје време било најчешћа вокација у Бг-у: био је градска фаца.
Али јебига, Крле је ипак легенда. Лажни певач, пропали доктор, саветник “за нешто”, “маркетиншки стручњак” за уградњу. Човек је каријеру изградио и богатство стекао на ономе што је у моје време било најчешћа вокација у Бг-у: био је градска фаца.
- Post n°206
Naravno da se posao uhodao sa prethodnim rezimom, ali je sada sema uznapredovala, zajedno sa prihodima koji su veci za red velicina, ako ne i nekoliko redova. Bilo je tih informacija koliko je povecanje prihoda njegove marketinske agencije, bolesne su razlike.
- Post n°207
Zabavi se, u pitanju je snimatelj.No Country wrote:Е да га јебем, са’ ћемо да се свађамо ко је глупљи, да л ја што сам далеко па немам појма како Крло пљачка државу или ви што сте близу па свеједно немате појма?
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.291.html:331941-Uhapsen-voditelj-quotNemoguce-misijequot
- Guest
- Post n°208
Ма добро, за тог дечка се од почетка видело да га је отац на гладан курац правио. Крле је друга и подмуклија прича. Грацка.
- Post n°209
Prilicno jako. (Za one koji ne prate - Ivana St. je Krletov sockpuppet).
Vidim Đorđe da radiš ono što nisi smeo na N1, dok si sedeo pored Krstića: od sebe praviš zaštitnika Kosova , a od njega (i AV) izdajnika. To radiš čitavog života, mali nesrećni demagoški bedniče. Ništa ti ne štitiš, upravo si ti izdajnik Srbije.
— Ивана Ст. Пејаковић (@JayneGeorgijev) October 31, 2019
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°210
njemu ce puci glava od toga sa kim je pajtos a koga napada. mada, naravno da postoji "sistem"...
- Post n°211
naravno da postoji sistem - vlaj je ovde na staroj DSS 2009 liniji po kojoj je tadi izdajnik samo sto to ne sme tako otvoreno da se kaze jer trenutna politicka klima i imperativ ukrupnjavanja / zajednickog fronta opozicije.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°212
Vratija se Krlo
http://www.politika.rs/scc/clanak/460548/Pogledi/Antivucicizam-kao-sampon
http://www.politika.rs/scc/clanak/460548/Pogledi/Antivucicizam-kao-sampon
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°213
Marketinski strucnjak
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°215
video sam ga danas ispred SKC-a. masivan, guzat, maskirne firmirane pantalonice, maskiran, znojav, mator. nesto mi ga je bilo zao. odnosno ne njega vec mi je bilo zao sebe i neumitnosti vremena.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°216
boomer crook wrote: nesto mi je bio zao.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°217
moze i tako
_____
- Guest
- Post n°218
Крле је и у младости знао да пробуди ту егзистенцијалну нелагоду, како ми то овде зовемо нихилизам, самом својом појавом. Нешто је ту све време фалило.
- Post n°219
Мислиш нешто типа "јебо ти овај свемир у ком и он и ја постојимо а још није било имплозије"?
Тј изгледао је мало кројен без везе, ал' то сам отписивао на тај имиџ осамдесетих, као лећи ће то једном, доћи ће на своје, мало да се од ношења обрусе ћошкови, ни не очекујем да то буде из прве цакум пакум. И заборавио га као појаву док нисам чуо да он и Шапер раде пр за Клунића. То ми је већ деловало као одлична подвала - ако је Папић могао из од крова да сазида Идоле, што да не и ово, ко зна, може нешто и да испадне.
Што рече једна док је гледала љуске и жуманца на бетону, "добро су ми испала јаја".
Тј изгледао је мало кројен без везе, ал' то сам отписивао на тај имиџ осамдесетих, као лећи ће то једном, доћи ће на своје, мало да се од ношења обрусе ћошкови, ни не очекујем да то буде из прве цакум пакум. И заборавио га као појаву док нисам чуо да он и Шапер раде пр за Клунића. То ми је већ деловало као одлична подвала - ако је Папић могао из од крова да сазида Идоле, што да не и ово, ко зна, може нешто и да испадне.
Што рече једна док је гледала љуске и жуманца на бетону, "добро су ми испала јаја".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°221
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°222
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°224
_____
- Post n°225
Naleteo sam na jedan odličan tekst u @OnlineDanas. U njemu se govori o modelu propagandne manipulacije jedne stranke (u ovom slučaju Đilasove) i jednog medija (u ovom sličaju Danasa). Ta manipulacija je negacija profesionalnog novinarstva, a afirmacija prljave tabloidne kampanje. pic.twitter.com/onwHq5ZqJB
— Небойша Кръстич (@HenryMiller2020) December 11, 2020
_____