Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sex Pistols

Anonymous
    Guest

Sex Pistols - Page 3 Empty Re: Sex Pistols

Post by Guest Sun Sep 02, 2018 8:09 pm

kad bane piše, to je realan opis

što je tiče japanaca, mi smo uslovljeni da ih ne shvatamo, nikada ih nismo učili na pravi način

lakoća sa kojom su tamanili kineze i razne druge komšije lepo slika kako su shvatali nejapance

neka hvala

a da 2018te pišeš o pistolsima kao o panku, može, ali samo u nekoj dikovoj knjizi
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Sep 04, 2018 2:18 pm

Mr. Moonlight wrote:kad bane piše, to je realan opis

što je tiče japanaca, mi smo uslovljeni da ih ne shvatamo, nikada ih nismo učili na pravi način

lakoća sa kojom su tamanili kineze i razne druge komšije lepo slika kako su shvatali nejapance

neka hvala

a da 2018te pišeš o pistolsima kao o panku, može, ali samo u nekoj dikovoj knjizi

Tako ste i vi tamanili po susedstvu kada ste mogli, ko je bio jači tamanio je druge.

Intesantno, niko nije stavio bombu u srpski avion i prouzrokovao žrtve.

Otkud to, pa svet misli da su Mladić i Karadžić ubijali bosanske muslimane jer su mogli, još gore, misle, kao iz zabave?

To nikada nij bilo tačno, kako onda islamisti nikada ne napadoše srpske udešaje?

Pobila se gologuzija, znak bede su kalašnjikovi. Danas vi jači, sutra mi. Niste vi, Srbi, jači, ista ste govna kao i mi, samo da vas nekada negde dočekamo.

Mislim, zato nas islamisti ostavljaju na miru i nisu nam pravili bombaške napade po shopping malls u Beogradu ni rušili AirSerbia avione. Ako su ljuti, teško je verovati da su ovakvi kao mi njihova meta. Znaju naši muslimani da smo ista govna, da mi oprostite na izrazu.

.
    kondo

Post by kondo Tue Sep 04, 2018 2:27 pm

yoyogi daj neku sliku japanskih sex pistolsa iz yoyogi parka nedeljom

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    darling

Post by darling Tue Sep 04, 2018 2:31 pm

yoyogi wrote:

Tako ste i vi tamanili po susedstvu kada ste mogli, ko je bio jači tamanio je druge.

Intesantno, niko nije stavio bombu u srpski avion i prouzrokovao žrtve.

Otkud to, pa svet misli da su Mladić i Karadžić ubijali bosanske muslimane jer su mogli, još gore, misle, kao iz zabave?

To nikada nij bilo tačno, kako onda islamisti nikada ne napadoše srpske udešaje?

Pobila se gologuzija, znak bede su kalašnjikovi. Danas vi jači, sutra mi. Niste vi, Srbi, jači, ista ste govna kao i mi, samo da vas nekada negde dočekamo.

Mislim, zato nas islamisti ostavljaju na miru i nisu nam pravili bombaške napade po shopping malls u Beogradu ni rušili AirSerbia avione. Ako su ljuti, teško je verovati da su ovakvi kao mi njihova meta. Znaju naši muslimani da smo ista govna, da mi oprostite na izrazu.

.

kad kazes mi, jel mislis na vas japance? kad kazi vi, jel mislis na vas srbe?
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Sep 04, 2018 2:41 pm

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Sep 04, 2018 2:50 pm

Da sam Mod, a nisam, obrisao bih ova dva junk posta koje postuje neko ko nema šta da kaže.

Smeće sa neta i iluzija da nešto znate vas je anesteziralo da podnosite prokletstvo i jezu tok prokletog geografskog mesta i paklenog kotla iz kojeg vam nema spasa.

Da je bilo Googla i Facebook 1999, Milošević bi još bio na vlasti, beskrajnoj.

Google vam je pomogao da to ropski, kao što volite, prihvatite. Google ja, vidi šta ja znam, u čemu je problem - a problem je tu nerešiv, još gore danas nego 5. oktobra 2000.

Ne klićkem ni nakakve linkove i šoder. Samo ako neko ima šta da kaže, u postu.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Sep 04, 2018 3:38 pm

Mr. Moonlight wrote:prvo i osnovno, moraš da se suočiš sa tim da pistolsi nisu pank nego great rnr swindle

Yes, Sir, don't give up on me. Obrazujte me, nastavite, molim vas.

Gde si bio 1976? Bio si rođen uopšte?

Post by 1088 Tue Sep 04, 2018 9:14 pm

yoyogi wrote:Da sam Mod, a nisam, obrisao bih ova dva junk posta koje postuje neko ko nema šta da kaže.
    pusti, naviklo to da se valja u smeću.

Radne navike, lična odgovornost i samostalnost uče se već u školskim danima: deca u Japanu naučena su da čiste za sobom svakog dana u školi. Pranje sudova i brisanje podova je prosto normalna navika. Sve je deo obrazovnog sistema. Oni to nazivaju o-soji: brinuti se o svom prostoru je stvar zdravog razuma i proces koji ne mora biti lišen zabave. Srpski mediji su ovu zanimljivost preneli maltene kao skandal, što dosta govori o drugačijem odgoju kroz koji prolaze japanska i srpska deca.
    osojite, druže marderfejs.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Sep 05, 2018 12:18 am

Sex Pistols - Page 3 3579118792

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Sep 05, 2018 1:16 am

William Murderface wrote:Sex Pistols - Page 3 3579118792

Ništa lepše nego divaniti sa nekim ko ima šta da kaže. Samo se pitam da li od svih poziva da bude "guest speaker" ima vremena za sebe? Bar da stigne da se obrije.
    kondo

Post by kondo Wed Sep 05, 2018 10:21 am

gde?

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    паће

Post by паће Wed Sep 05, 2018 10:34 am

У купатилу или код брице... мада праве мачо мушкарчине то раде у шуми, гледајући се у ретровизор, насуво, добро наоштреном секиром.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Oct 31, 2018 8:31 am

Najbolji bend svih vremena, s najboljom pesmom svih vremena - Pretty Vacant, ili kako to izgovara Vlada Džet na Hitu 202-ojke, priti vakant.
    E sad, prethodna rečenica ne znači ništa. Ona ima svrhu u moja 4 zida i nagoveštava kada sam počeo da slušam rok.
    Radislav Petković je u svom debitantskom (najboljem) romanu to opisao ovako: bio zemljotres i obda posle svi pričaju gde su bili u tom trenutku, na kloci, na mostu, na kauču "kao da to ima veze sa bilo čime".
    Za Kleš se navija, Pistolsi se vole.
    Volim ih i kao ljude, Lajdoba, Džonesija i Kuka, dok o Metloku detektivu znam najmanje. Osećam pizitivnu energiju od njih.
    kondo

Post by kondo Wed Oct 31, 2018 9:16 am

https://www.alo.rs/razbibriga/bizzar/neverovatno-pacijent-prdnuo-tokom-operacije-i-zapalio-se/192814/vest

_____
    #FreeFacu

Mr.Pink

Post by Mr.Pink Wed Oct 31, 2018 9:41 am

ova tema mi promakla.

pankeru japanski (bio neki dobar bend devedesetih iz kraljeva 'debeli samuraj' ciju kasetu i dalje imam), kako to da si i dalje h japanu i to pod stare dane?

sto se ne vratis maalo u 'kloaku' srbijansku, pa da ti realnost uzme 'meru pankersku'?
    kondo

Post by kondo Wed Oct 31, 2018 9:46 am

_____
    #FreeFacu

Indy

Post by Indy Wed Oct 31, 2018 10:03 am

Jel ovo ona tema Zašto su Clash popularniji u Srbiji od Sex Pistolsa? Sex Pistols - Page 3 1233199462
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Oct 31, 2018 10:25 am

Sex Pistols - Page 3 3579118792 Sex Pistols - Page 3 3579118792 Sex Pistols - Page 3 3579118792

_____

Sotir

Post by Sotir Wed Oct 31, 2018 10:33 am

Ја сам очекивао да ће да се овде помену Sex Machine Guns, кад оно ћорак...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Oct 31, 2018 11:22 am

Indy wrote:Jel ovo ona tema Zašto su Clash popularniji u Srbiji od Sex Pistolsa? Sex Pistols - Page 3 1233199462
    Uh, o tome sam negde imao veliku sajber Sex Pistols - Page 3 45140586 polemiku...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Oct 31, 2018 11:25 am

Sotir wrote:Ја сам очекивао да ће да се овде помену Sex Machine Guns, кад оно ћорак...
    Ako si mislio na pomagala, to na srpskim forumima ide pod kičen aplajansis, to se krije po špajzovima iz mutilica za belanca, maskira se kao tučak za kačamak, kao spiralna ljuštilica kore od krušaka i jabuka - da se ima spremno objašnjenje kad naš "bubuljičavi drkoš u smrdljivim patikama"™ upita našu majku, sestru, babu, ujnu i strinu "šta je ovo?".
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Oct 31, 2018 12:43 pm

kud_genijalci wrote:Najbolji bend svih vremena, s najboljom pesmom svih vremena - Pretty Vacant, ili kako to izgovara Vlada Džet na Hitu 202-ojke, priti vakant.
    ...

Panker sam bio, već sam pisao, 1976. sa prvim pasošem SFRJ išao na koncert Sex Pistols, autostopom u Norvešku, Trondheim University.
    Nije ta muzika bila baš te godine toliko popularna.

"Pretty Vacant" su kod nas prevodili kao "Lepa skitnica".

Ne.

To je bio koren punka, Margaret Tačer, PM Velike Britanije tada na vlasti, koja je privatizovala šta god može i ne može i ostavila stotine hiljada ljudi + njihove prodice nezaposlenima i bez hleba.

"Pretty vacant", u smislu te pesme Sex Pistols znači - nezaposlen sam, na ulici, nema šanse da nađem posao, zbog ove vlasti.
    Sotir

Post by Sotir Wed Oct 31, 2018 12:49 pm

kud_genijalci wrote:
    Sotir wrote:Ја сам очекивао да ће да се овде помену Sex Machine Guns, кад оно ћорак...
    Ako si mislio na pomagala, to na srpskim forumima ide pod kičen aplajansis, to se krije po špajzovima iz mutilica za belanca, maskira se kao tučak za kačamak, kao spiralna ljuštilica kore od krušaka i jabuka - da se ima spremno objašnjenje kad naš "bubuljičavi drkoš u smrdljivim patikama"™ upita našu majku, sestru, babu, ujnu i strinu "šta je ovo?".

Ајд сад и ти ко Јојоги никад чуо за те бендове...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Oct 31, 2018 1:21 pm

Mr.Pink wrote:ova tema mi promakla.

pankeru japanski (bio neki dobar bend devedesetih iz kraljeva 'debeli samuraj' ciju kasetu i dalje imam), kako to da si i dalje h japanu i to pod stare dane?

sto se ne vratis maalo u 'kloaku' srbijansku, pa da ti realnost uzme 'meru pankersku'?

Rock muzika je uvek morala da bude engleska ili američka. To je uvek bio stav kako se ta kultura prihvaća. Mora od njih da dođe.

Čak i na dobre bendove, australijske (kao Midnight Oil, AC/DC) uvek se gledalo jednim zažmurenim okom.

Ima japanskih bendova koji sviraju odlično, samo to nije anglosaksonska kultura. Super svirka ali čim prepoznaš da nisu Engezi ili Amerikanci, sve pada u vodu.

Naši (srpski) najbolji bendovi nikada nisu napravili prodor ni na koje tržište, možda malo u bivši SSSR.

A engleski bendovi si oblikovali naš životni stil.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Wed Oct 31, 2018 1:50 pm

jojogi. 'o prodorima na trzista' da se zahvali odsustvu bilo kakve 'menadzerske kulture' u socijalista

kvaliteta je itekako bilo

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk

Current date/time is Sun Nov 17, 2024 9:31 am