POX ♚
- Post n°76
Re: POX ♚
Pecancevi odbori.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°79
Koliko cujem, ni najmanje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°82
_____
- Post n°83
POKS raskida koaliciju sa DSS: Srećan put, pijatelju
Pokret obnove Kraljevine Srbije saopštio je danas da je doneo odluku da raskine koaliciju sa Demokratskom strankom Srbije.
„Bez teških reči, kako to gospoda rade, imamo samo jednu kratku poruku za gospodina Jovanovića – „Srećan put prijatelju“ „, naveli su u saopštenju.
Prema objašnjenju POKS-a, raskid koalicije je usledio nakon što je DSS „stao na stranu pučista“.
„Svim srcem podržali smo Jovanovića kao predsedničkog kandidata i napravili koaliciju sa DSS. Nakon nemilih događaja i pokušaja pučista da preuzmu i rasture POKS, odbranili smo stranku i nismo želeli da gospodina Jovanovića na bilo koji način dovodimo u neprijatnu situaciju da mora da bira. Mi smo POKS odbranili i sačuvali. Čuvali smo i koaliciju NADA, a DSS se otvoreno stavio na stranu pučista. U takvoj situaciji, došlo je do gubitka poverenja i raskid koalicije logična je posledica. Zahvaljujemo se na dosadašnjoj više nego korektnoj saradnji. Bez teških reči, dalje idemo sami“, saopštio je POKS.
Pozvali su sve monarhiste da zemlji vrate ime Kraljevina Srbija.
„Istina je da NADA poslednja umire, ali dosta su se građani Srbije nadali i zato, potpuno sigurni u svoja uverenja i snagu, pozivamo sve monarhiste da zajednički našoj zemlji vratimo njeno kršteno ime Kraljevina Srbija! Gradili smo ovu stranku više od četiri godine, izgradili moćnu infrastrukturu koja je postala treća politička snaga u zemlji. Sa puno entuzijazma i vere idemo u odbranu ustava a potom i na izbore“, istakli su oni.
POKS je naglasio da je Žika Gojković jedini pravni zastupnik i predsednik POKS i da svako lažno predstavljanje i zloupotreba simbola i imena stranke od strane novosadskih pučista nosi i krivičnu odgovornost i toga mora biti svestan i DSS.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°84
novosadski pucisti je dobro ime za bend
_____
????
- Post n°85
pozivamo sve monarhiste da zajednički našoj zemlji vratimo njeno kršteno ime Kraljevina Srbija! Gradili smo ovu stranku više od četiri godine, izgradili moćnu infrastrukturu koja je postala treća politička snaga u zemlji. Sa puno entuzijazma i vere idemo u odbranu ustava
- Post n°86
Najbolji od svih svetova:sunglasses: pic.twitter.com/phKZvRb4RH
— Denis Kolundzija (@DenisKolundzija) January 15, 2022
_____
- Post n°87
Онда... ће да пишке или неће?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°89
I to oba dela!
_____
- Post n°91
Vec vidjeno.
Lule i Tadi najave ujedinjenje i vode razgovore o tome ali Leka pokusa puc, Lule odjebe Tadija a Lekini odu od Luleta i ujedine sa Tadijem.
U ovom rimejku Luleta igra Zika, Tadija Misa a Leku unuk Voja
Lule i Tadi najave ujedinjenje i vode razgovore o tome ali Leka pokusa puc, Lule odjebe Tadija a Lekini odu od Luleta i ujedine sa Tadijem.
U ovom rimejku Luleta igra Zika, Tadija Misa a Leku unuk Voja
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°92
Misliš da je u tome fora? Da ih Vučić lomi da slučajno ne ojačaju previše u savezu sa DSS?
_____
- Post n°93
Mjok, samo primecujem da je radnja ista a ne znam da li neko stoji iza toga, posto ne vidim zasto bi oni bili bitni. Nisu uspeli da predju cenzus kad je opozicija bojkotovala.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°94
Msm da je upitanju rebrendiranje i pranje od SNS, sklanjanjem Zike i ostalih.Erős Pista wrote:Misliš da je u tome fora? Da ih Vučić lomi da slučajno ne ojačaju previše u savezu sa DSS?
Naravno sve spontano, organski i patriotski.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°95
Msm nisam sad ja neki mag politikologije, nego im je to diskurs na telegramu, brate znas sklanjamo ove SNS izdajnike, sad smo prava priča, borba brt.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°96
Cak i kad bi bili neki faktor i kada bi od njih zavisilo da li ce Vucic ostati na vlasti, verujem da bi ga ispalili
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°97
https://rs.n1info.com/vesti/gojkovic-n1-pokazivao-dokumenta-omladina-poks-to-nazvala-pravdanjem-ustasama/
_____
- Post n°98
http://91.222.7.144/hronika/poks-krivicna-prijava-protiv-vojislava-mihailovica-zbog-laznog-predstavljanja.html
_____
- Post n°99
DSS je u koaliciji sa partijom Maje Gojković a ne sa POKS, slede krivične prijave
Pokret obnove Kraljevine Srbije, podneće krivičnu prijavu protiv Vojislava Mihailovića, zbog lažnog predstavljanja, narušavanja ugleda stranke i obmanjivanja javnosti. Neće dugo vremena proći pa će javnost videti da će pučisti iz Novog Sada i Bečeja potpisati koaliciju sa DSS ispred stranke Za Kraljevinu Srbiju, a u pitanju je stranka koju je pučistima ustupila Maja Gojković nekadašnja predsednica Narodne partije. Oni su tu partiju samo preimenovali, to je lako proverljivo na sajtu ministarstva. Koalicija „NADA“ koju čine DSS i stranka Za Kraljevinu Srbiju (Narodna partija Maje Gojković), zloupotrebljava ime Pokreta obnove Kraljevine Srbije, navodeći u svojim saopštenjima da smo i dalje deo koalicije, iako smo uredno raskinuli koalicioni sporazum. U pitanju je klasična obmana javnosti. Jedini zastupnik POKS je Žika Gojković i u narednim danima obavestićemo javnost na koji način će POKS izaći na izbore.
Za nedelju 30.01.2022. je u Beogradu zakazan izborni dan, ali ne „Pokreta obnove Kraljevine Srbije“, nego stranke „Za Kraljevinu Srbiju“ koja zajedno sa DSS, čini koaliciju „NADA“. Danima se iz centrale te stranke poziva i uznemiravaju naši članovi i simpatizeri. Podsećamo članstvo i simpatizere da je predsednik Gradskog odbora POKS Beograd gospodin Božidar Pavlović. Za svaku zloupotrebu, pravni tim POKS podneće krivične prijave protiv odgovornih lica, kao što će to učiniti u slučaju Vojislava Mihailovića.
Informativni tim POKS
https://podrinske.com/dss-je-u-koaliciji-sa-partijom-maje-gojkovic-a-ne-sa-poks-slede-krivicne-prijave/
15. За Краљевину Србију
скраћени назив: Монархисти
датум оснивања: 10.10.2008.
датум доношења решења о упису: 07.12.2009.
седиште: Нови Сад, Гагаринова број 4
заступник: Андрија Динић
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°100
Bogami, stranka sa najživljom unutrašnjom demokratijom.
_____