Bakalnica
- Post n°551
Re: Bakalnica
izbeljivanje anusa (čmara), poznata ajurvedska metoda
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°552
ček tek da čujete za šta se koristi sos od ostrige
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°553
odlicno je Aro kokosovo mleko u konzervi..sad sam ga koristila..nista se ne primeti da ima manje masti
- Post n°555
Pa napiši deder i adresu. Nemoj da ti teško Katare
- Post n°557
Exif tako kaže
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°559
Samo da potvrdim Nisam znao da je exif bas toliko precizan...
Cini mi se da ce biti i fast food. Stavili su neke stolove u izlog.
Na fejsu se pojavila neka korinsla online prodavnica.
https://www.korinsla.com/srb/main
Cini mi se da ce biti i fast food. Stavili su neke stolove u izlog.
Na fejsu se pojavila neka korinsla online prodavnica.
https://www.korinsla.com/srb/main
_____
Belaj Boy
- Guest
- Post n°560
Exif je precizan koliko i GPS telefona, dakle daje lokaciju u krugu od 20 metara.
Ovo me vrlo zanima
Ovo me vrlo zanima
- Post n°561
https://www.instagram.com/kisela.teglica/
Preporuka i za ovo. Fenomenalan kimchi
Preporuka i za ovo. Fenomenalan kimchi
_____
Belaj Boy
- Post n°562
sve što vam je trebalo od koreje mogli ste i do sada da kupite u TC B70, gore na spratu u neizgorelom delu neki kinez ludak je imao radnju u 5m2 gde je bilo egzotične robe od iberiko pršute sa dlakavim papkom preko tajlandskih premium fish sosova i crvene/zute/zelene kari paste do korejskih začina tipa paprike za kimchi i slične sa bibimbap,rezanci za chap chae itd itd
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°563
Hteo sam da se onesvestim u korejskom supermarketu u Parizu od smrada. Kad dodje kimci, ima svi da bezimo od njega...
- Post n°564
korejac propo, prazan, zakatančen
_____
#FreeFacu
- Post n°565
Pitao sam na nekom donjem topiku ali ga je pitanje zalutalo u bespuća forumske zbiljnosti.. pa da pitam ovde:
Gospođa i ja smo raspoloženi da (prvi put) pečemo punjenu ćurku (a la tenksgiving) za novu godinu. Prvi korak je - gde da kupimo celu, uređenu (i ne preveliku) ćurku? Neka dobra mesara? Ne vidim da ima po većim marketima a izbegli bismo privatne opcije (meni svejedno, nudim svoje pocersko-mačvanske veze ali gospođa je u fazonu da 'oće sa bar kodom ).
Lokacija - BGD, nebitno koji deo ako ima to što tražimo.
Gospođa i ja smo raspoloženi da (prvi put) pečemo punjenu ćurku (a la tenksgiving) za novu godinu. Prvi korak je - gde da kupimo celu, uređenu (i ne preveliku) ćurku? Neka dobra mesara? Ne vidim da ima po većim marketima a izbegli bismo privatne opcije (meni svejedno, nudim svoje pocersko-mačvanske veze ali gospođa je u fazonu da 'oće sa bar kodom ).
Lokacija - BGD, nebitno koji deo ako ima to što tražimo.
- Guest
- Post n°567
Sada vidim da imaju praznične ćurke u aktuelnom katalogu, uvoz iz Italije, komad oko 6kg, što je skroz OK Imam puno poverenje u Metro, tamo nisam kupio loše meso.
- Post n°568
smrznuto?
_____
#FreeFacu
- Post n°569
Domaće ćurke je prodavao Master Food, korektno meso, više sam puta to pekao doduše uvek u sadejstvu sa nekom starom pekarom. E sad gde kupiti? Oni su revnosno pozatvarali većinu radnji po pijacama tipa Kalenića ili Limana. Ako odem sutra do Bajlonija proveriću da li su ostali tamo ali sam sumnjičav, odavno mi se ne javljaju u pameti. Verovatno su se prešaltovali na veleprodaju i snabdevanje lanaca supermarketa, što se lako može saznati ako ih okreneš.
EDIT - sad vidim online prodaju, ne znam da li je sajt ažuran ali ako je ćurka ucelo stvarno 504 RSD to je skroz džabe. Izvoli:
http://masterfood.rs/prodavnica
EDIT - sad vidim online prodaju, ne znam da li je sajt ažuran ali ako je ćurka ucelo stvarno 504 RSD to je skroz džabe. Izvoli:
http://masterfood.rs/prodavnica
_____
#FreeFacu
- Post n°570
Fala vi!
Jel u Metro može da se uđe i kupi ili mora ona kartica za pravna lica?
- Post n°571
prošle godine su uveli dnevnu karticu za fizička lica, verujem da još tako funkcioniše
- Post n°572
Jos nisu ni otvorili. Do pre neki dan je bio oglas da traze radnike.kondo wrote:korejac propo, prazan, zakatančen
Moze dnevna, moze da se izvadi kartica na fizicko lice. Odavno vec ne mora firma.
Mogu da odrade u svakoj radnji za 10 minuta al ih obicno mrzi da se cimaju.
edit:
https://www.metro.rs/usluge-pogodnosti/prijatelji-i-metro
Metro... moj dobar drugar
_____
Belaj Boy
- Guest
- Post n°573
Na ulazu ima šalter, tražiš papirče za fizička lica, vratiš ga na kasi. Ne pišu ništa i ne prave, samo ti daju spremnu hartiju.Del Cap wrote:Fala vi!
- Post n°574
katamaran wrote:Jos nisu ni otvorili. Do pre neki dan je bio oglas da traze radnike.kondo wrote:korejac propo, prazan, zakatančen
e pa to, isto sam rekao osobi koja mi je rekla za njega, ona kaze da je radio pa se ispraznio. meni to bilo cudno. hvala.
_____
#FreeFacu
- Post n°575
Nista. Ja ne znam da je radio...
Samo sam ga pre nekih mesec dana primetio iz kola. Po oglasu na izlogu i nekom google review-u sam zakljucio da tek treba da se otvore.
Prolazim tu svaki cas, primetio bi ih valjda da su radili
Edit: mislim da je bio prazan lokal pa su posle ubacili stolove.
Samo sam ga pre nekih mesec dana primetio iz kola. Po oglasu na izlogu i nekom google review-u sam zakljucio da tek treba da se otvore.
Prolazim tu svaki cas, primetio bi ih valjda da su radili
Edit: mislim da je bio prazan lokal pa su posle ubacili stolove.