Vilmos Tehenészfiú wrote:rip. jel to onaj sto je korner zastavicom tukao sudiju? enver maric mu dao gol iz igre?
On dao Mariću
Vilmos Tehenészfiú wrote:rip. jel to onaj sto je korner zastavicom tukao sudiju? enver maric mu dao gol iz igre?
With Yugoslavia not being allowed to take part in Euro 92 and disappearing from international football for a period, the adidas factory in Cork were left with a lot of replica shirts to dispense with - local club Leeds took some for their underage teams https://t.co/mFEbPu0Ind
— Museum of Jerseys (@museumofjerseys) November 2, 2021
Piksi oboleo od sindroma "Djurićev aplauz" :joy::joy: pic.twitter.com/mXaR1sJcsd
— Vladimir Gvoić (@GvoicVladimir) November 12, 2021
Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igrala je u Novom Sadu nerešeno 0:0 sa selekcijom Farskih Ostrva u petom meču kvalifikacija za EURO U21.
Mladi srpski fudbaleri razoračali su na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu. Nakon ovog remija izgubili su gotovo sve šanse za plasman na Evropski šampionat.
Orlići nakon pet odigranih utakmica imaju samo pet bodova. Ostvarila su jednu pobedu, uz dva remija i isto toliko poraza.
...
Tabela grupe: Francuska 13, Ukrajina 10, S. Makedonija 6, Farska O. 6, Srbija 5, Jermenija 3.
kondo wrote:
imali smo istu ovakvu škodu 1000mb, golubije plava
Mislim da je to lokalizam, taj izraz samo samo od rodjaka iz Nis cuo (on je takodje vozio Skodilaka).Erős Pista wrote:Skodilak.
Talason wrote:meni su ove škode generalno jako dosadna vozila, da mi daju oktaviju ili superb, sve ok, ali bih baš bio onako u jebi ga raspoloženju
oktaviju sam vozio pre par godina nekoliko meseci i nisam imao nikakve primedbe, realno bio je dobar auto sa dobrim motorom, ali ne volim potpuno iracionalno
kondo wrote:mene su izrazito nervirale neke ne znam kako to da nazovem kao zavesice u vratima, imale su jaku oprugu i kao dete nisam to mogao lako da otvorim. imao sam 4 godine kad smo kupili škodilaka ali mislim da ga nikada nisam skroz zavoleo, pogotovo što me za njega veže ozbiljna trauma iz detinjstva. išli smo na more kroz istočnu bosnu ka trebinju i na ivan sedlu kao i uvek neki šleper mili uzbrdo, moj ćale popizdi i krene u preticanje ali škoda spora, nema ubrzanje, kad ono iz krivine u suprotnoj traci isti takav šleper. situacija ni da kočiš ni da daš gas i zapravo sva 3 vozila (2 kamiona i mi) krenemo da kočimo i zaustavimo se u suprotnoj traci. ja bio zalego na sedište u očekivanju sudara, podignem glavu i ispred nas bukvalno na pola metra vidim džinovski kamion i vozača koji širi ruke i gestikulira mom ćaletu u fazonu čoveče da li si normalan. tako da mi je to letovanje (po sećanju neko trsteno kod kupara ili slično...) preselo a generalno od tada ne volim da vozim kroz bosnu.
Zus wrote:Talason wrote:meni su ove škode generalno jako dosadna vozila, da mi daju oktaviju ili superb, sve ok, ali bih baš bio onako u jebi ga raspoloženju
oktaviju sam vozio pre par godina nekoliko meseci i nisam imao nikakve primedbe, realno bio je dobar auto sa dobrim motorom, ali ne volim potpuno iracionalno
Solidna riba na koju ti se ne dize, to su nove skode.