Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WC 2018

WC 2018 - Page 34 Empty Re: WC 2018

Post by Nino Quincampoix Sat Jul 14, 2018 12:59 pm

Dabogda sve izubili taktika je očigledno propala.
    Agdw Hmlkh

Post by Agdw Hmlkh Sat Jul 14, 2018 1:03 pm

da, jos kolinda da amnestira mamica on popular demand i toeto

_____
    The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that..  A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
    kondo

Post by kondo Sat Jul 14, 2018 5:32 pm

OK igra za 3/4 mesto je nebitna ali realno smo preterivali sa belgijom, ima tu dosta dunsteraja i u pravu je mladjani zvezdah sto je tvrdio da bi za fudbal bilo bolje da je brazil dobio, jbga nejmar sjebo karmu

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sat Jul 14, 2018 5:57 pm

Koliko su mi nekad ovi tipovi iz Državnog Posla bili simpatični, sada mi toliko idu na kurac...

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    kondo

Post by kondo Sat Jul 14, 2018 6:49 pm

TV Bastilja okrenula ćurak. Voditelj u studiju priča Dalmoški, Aca iz Moskve šalje poruku podrške Rvackoj.

Jebemo ružno sutra čamuge i crnu Afriku.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Agdw Hmlkh

Post by Agdw Hmlkh Sat Jul 14, 2018 7:04 pm

jel su stvarno hrvati na zadnjoj konferenciji pricali kako im je novak prijatelj i kako mu zele puno srece i rakitic kako mu je krstajic vise od brata ili je to RTS napravio neku kompilaciju izjava da bi se srbi osecali bolje ?

posto prva varijanta znaci da nam tako daju znak da igraju i za nas i da zele podrsku regiona ™️ a druga varijanta znaci da je rts iz ocaja napravio da to tako izgeda a da je actual vremenski raspon tih modricevih i rakiticevih izjava nekih mesec dana.

_____
    The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that..  A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
    disident

Post by disident Sat Jul 14, 2018 7:36 pm

Katolička Svjedočanstva
    11. јул у 14:17 · 

Dragi svi, molitva za naše nogometaše ovih dana:
    Iz Izajije 40:31 "Al onima što se u Jahvu uzdaju snaga se obnavlja, krila im rastu kao orlovima, trče i ne sustaju, hode i ne more se."
    Oče na nebesima, ovih dana neka se našim dečkima snaga obnavlja, neka im rastu krila kao orlovima, neka trče i ne sustaju, neka hode i ne more se u Isusovo Ime.
    A za vrijeme utakmice: 
    Oče u tebe se uzdamo i molimo te u Isusovo Ime da se našim dečkima na terenu snaga obnavlja, da trče i ne sustaju, da igraju, driblaju i ne more se, da budu kao jedno za svoj narod i svoju domovinu. Amen!

WC 2018 - Page 34 36914193_1041429506030524_7091727871760138240_n

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    kondo

Post by kondo Sat Jul 14, 2018 7:38 pm

Strava!

_____
    #FreeFacu

Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Sat Jul 14, 2018 8:10 pm

Agdw Hmlkh wrote:da, jos kolinda da amnestira mamica on popular demand i toeto
    Pa u kontextu u kojem su ratni zločinci heroji itd., amnestija je najmanje čime mu se Domovina može odužiti za one igrače.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    Agdw Hmlkh

Post by Agdw Hmlkh Sun Jul 15, 2018 11:32 am

kakav carski quote:

If France didn't have Kante, I think they'd have a puncher's chance. As Roger Bennett recently said, Kante is like the Ark of the Covenant, whichever team has him, wins. Leicester won, Chelsea won, and France will win.

_____
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Sun Jul 15, 2018 11:43 am

Jučer, prekjučer me Los&Joe neugodno iznenadili podcjenjivanjem Kantéta. Moje impresije su iste kao u gornjem citatu, motorin koji diže učinak ekipe za 30%. Nije neposredna opasnost za gol, ali te nikud ne pušta i njegove oduzete lopte mogu značiti brejk kroz poremećenu formaciju. Mbappé će dečko izgorjeti u velikoj gala predstavi, ali ovaj mali će biti zajeban od početka do kraja. Pravo kratko ćebe.

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Jul 15, 2018 12:55 pm

+1
    Kantea je skoro nemoguće preceniti.
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Sun Jul 15, 2018 1:00 pm

Joe&Los kažu danas da Kanté neće doći do izražaja, jer će Hrvatska igrati oprezno, pa neće biti toliko prilika za presijecanje napada i kontre. Drugo, da neće ići na njega kroz sredinu, nego će gurati po bokovima. U pogledu ovog drugog sam vrlo skeptičan.
    Mada kažu, danas ne očekujte previše od Modrića, Kanté će ga zatvoriti. Gledajte Rakitića.

_____
    kondo

Post by kondo Sun Jul 15, 2018 3:32 pm

ja isto mislim da francuzi nemaju dovoljno defanzivaca da zatvore sve sto rvacka moze da ponudi na sredini, sem ako ne odstupe od 4-3-3. ipak ne vidim da ce se to menjati, pa i mene zanima kako ce se francuzi snaci u tom proširenom trouglu u kome su poznate kante, matuidi, pogba - narocito ako se protivnik postavi visoko kao protiv engleza u drugom delu, gde ce ili perisic ili brozovic biti visak. to je pravo kratko cebe jer modric rakitic brozovic perisic sredinu ne mozes zatvoriti samo sa trojicom, uvek ce neko ostati otkriven, plus barem 3 igraca iz ove sredine mogu vrhunski dublirati napad.

za standardni hrvatski napad francuzi imaju previse igraca u odbrani  - pavar, ernandez, varan, umtiti - ali sem varana svako od preostalih ima  poneki procenat lajabilitija za stani pani, narocito ako zadaci budu polivalentni, visoka odbrana proboja po sredini ili prikljucivanje napadu sto bi moglo da ostavlja rupe pozadi i prostor za jake kontre. ipak, varan sigurno moze da drzi perisica pod kontrolom ako dobije taj zadatak ali to ostavlja umtitija na mandzi sto je potencijalna prodaja. ono sto je sigurno je da se francuzi nece zajebavati i da ce igrati pitbulovski na hrvatsku sredinu, ko ziv ko mrtav, i bojim se da oni imaju kapacitet da to odigraju vise na snagu a manje na faul, dok je sa hrvatima prica obrnuta.

oni jedni drugima uzajamno ne odgovaraju i obe strane rutinski mogu da igraju na rupe druge strane. najveci mismatch je rvacka balvanska zadnja linija spram lake konjice grizman mbape, pogotovo sa deblom ziruom koje ce sigurno odvlaciti glupog zeničanina i ostavljati prazan prostor za ubacivanje. enivej mislim da ce pobediti onaj ko odlucnije udje u fajt i prvi nagazi, ni jedni ni drugi nisu pegavi incestaši da prodaju dobijenu tekmu glupirinjem i strahom. predvidjam rano parkiranje hrvatskog autobusa na 30-40 metara da bi se usporio francuski napad i neutralisala mogucnost proboja mbape kroz slabo pokretljivu drvnu gradju. francuzi ce biti beskrajno glupi ako se prime na to i ne povuku loptu nazad. to bi bila moguca repriza francuska belgija polufinala samo u obrnutim ulogama, s tim da ne mogu da zamislim da bi francuzi pristali da kruze oko hrvatske odbrane na 30 metara kao azar onomad.

_____
    #FreeFacu

Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Sun Jul 15, 2018 4:23 pm

Ne znam sve je moguće. Ovi Francuzi, ma koliko mladi, su takmičarski iskusni, o Hrvatima ne treba trošiti riječi. Jedni i drugi zategnuti, disciplinirani, sve pretpostavke za visoko koncentrirani boj prsa u prsa. S druge strane jedne i druge vuče zov divljine, neki slučajan gol ili incident može otpraviti taktike i formacije u ladicu.

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Jul 15, 2018 4:44 pm

otto katz wrote:Ne znam sve je moguće. Ovi Francuzi, ma koliko mladi, su takmičarski iskusni, o Hrvatima ne treba trošiti riječi. Jedni i drugi zategnuti, disciplinirani, sve pretpostavke za visoko koncentrirani boj prsa u prsa. S druge strane jedne i druge vuče zov divljine, neki slučajan gol ili incident može otpraviti taktike i formacije u ladicu.

Kao onaj poslovični prvi metak što prozuji pored glave. Vila i Halil. I ja slutim da će neka greška da prelomi meč, nadam se da će Francuzi da pogriješe.
    Navijam za Hrvatsku na nelijep način, mislio sam da ću dosta hladnije ovo dočekti ali vraga, baš me drma nervoza, prekratak razmak između paljenja cigara, podmaldilo me sve ovo. Jedva čekam da završi.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Jul 15, 2018 4:48 pm

kad se sve sabere i oduzme, uvek navijam za underdoga. navali Rvacko
    kondo

Post by kondo Sun Jul 15, 2018 4:50 pm

deluju sasrano i skamenjeno pred izlazak na teren... šubarić ih bodri

_____
    #FreeFacu

kondo

Post by kondo Sun Jul 15, 2018 4:52 pm

i francuzi isto, jedino se tinejdz čamuga smeje i zaebava

_____
    #FreeFacu

kondo

Post by kondo Sun Jul 15, 2018 4:53 pm

modriću masna kosa, kamo šampon domaćine

_____
    #FreeFacu

kondo

Post by kondo Sun Jul 15, 2018 4:58 pm

RTS baš baksuzira Hrvate, ide cela Lijepa Naša nepokrivena reklamama za Smoki...

_____
    #FreeFacu

disident

Post by disident Sun Jul 15, 2018 5:11 pm

Na 4chanu ludilo, bela rasa iz male siromasne katolicke zemlje protiv najmladjih i najboljih podljudi koje afrika moze da ponudi
    Ko vodi?

_____
    Pristalica krvne osvete
    kondo

Post by kondo Sun Jul 15, 2018 5:26 pm

za koga navija meljak?

_____
    #FreeFacu

disident

Post by disident Sun Jul 15, 2018 5:28 pm

Od petoro zadnjih musterija cetiri muskarca su rekla na 1 0  dobro je, a jedna djembela riba je rekla super

lololo ne daju se bojovnici, jel ovo izjednacenje?

_____
    Pristalica krvne osvete
    disident

Post by disident Sun Jul 15, 2018 5:31 pm

Elem svi mrze hrvate ko crnog djavola, jos igra nolo finale da nas utesi, nema zive duse da udje u radnju

_____
    Pristalica krvne osvete

Post by Sponsored content

Current date/time is Mon Nov 18, 2024 10:29 am