bruno sulak wrote:finale heri kejn vs mbape. hrvati zanemaruju taktiku i igraju za publiku, belgijanci... drazi mi je mebijus od herza.
Who?
bruno sulak wrote:finale heri kejn vs mbape. hrvati zanemaruju taktiku i igraju za publiku, belgijanci... drazi mi je mebijus od herza.
Bravo Hrvatska! I only wish the free world would show the same resilience fighting Putin's advances in the geopolitical field as the Croatians demonstrated on the football field!
— Garry Kasparov (@Kasparov63) July 7, 2018
Gargantua wrote:FIFA failed to take proper action against Shaqiri & Xhaka. Will it now? #CRO player Vida and scout Vukojevic shouting out "Viva Ukraine" (Ukrainian soldiers' cry) and "This victory is for Ukraine" after beating #RUS
— Artur Petrosyan (@arturpetrosyan) July 7, 2018
That's pure politics and provocationhttps://t.co/vSPm1HKcuU
Kondo wrote:zabole patka crnokosuljase za stereotipe od kojih samo dokoni srbi pizde. u 5 ukrajinskih hrivni da se fifa nece osvrnuti za ovim.
inace ostape brisano je sinoc ali mozda i bolje tako.
Zuper wrote:Kakvo je po pitanje?
Pa katolicka irska braca...Ih koliko je tu bilo paljevine nekih godina sa Seltikom od strane bbb i torcide...
Kondo wrote:inace ostape brisano je sinoc ali mozda i bolje tako.