WC 2018
- Post n°176
Re: WC 2018
WTF pitanje?!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°177
Dobro da mada je to Modrić vrlo dobro i sam znao. Opet je užasno šutirao taj drugi penal. Mislim da u duelu izmedju Hrvatske i Rusije nema neizvesnosti.
Edit et Otto
Edit et Otto
- Post n°178
Kondo wrote:WTF pitanje?!
Da, pitanje. Da li ih Tompson radi ili nesto drugo u datom trenutku. Rakitic voli kvalitetan narodnjak. Nekada se smore pa ih mrzi da se zlopate po Islandima.
Modric se usrao u penal seriji i imao veliku srecu da mu Smajhel nije skinuo.
- Post n°179
ma ti nisi normalan. oni se loze ljudi na same sebe, na to sto igraju dobar fudbal, kao i svaka velika ekipa. da se loze na tompsona ispali bi jos pre 2 dana.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°180
otto katz wrote:
Bosanac Dalić me najviše podsjeća na Ćiru od svih hrvatskih izbornika. Bolećiva klerofašistička demagogija, sve za napaćeni hrvatski narod i Vrhovnika, mir i pokora. Još je zapravo i mnogo bogobojazniji od opsjenara Ćrie. Liči na onog nogometaša, što su ga danas pominjali Los&Joe, koji je bio nogometaš, pa svećenik, pa opet nogometaš. (Los to pomene, klerofašist Joe kaže, nice)
- Post n°181
naravno da svaka formacija ima svog svestenika danas, a to koliko ga postuje 11 na terenu to je valjda svakom jasno. rvacka je veliki tim, jedan od najvecih na SP a ti bi mogao malo manje da mrzis, nije zdravo za ten, sigurno imas bubuljice.
_____
#FreeFacu
- Post n°182
Ma jedva je šutnuo i samo kozmos ujedinjen radi podrške njegovom snu je omogućio da ono uđe. Smogao je snage da ode, pa šta bog da. Taj uspjeh bi mogao biti odlična motivacija sad. A neizvjesnosti ima još kako. Niko ne zna šta će biti. Ko zna šta Rus guta i kakve je spremio marifetluke. Osim toga ekipa im izgleda dobro pripremljena i vođena, trener ulijeva respekt. Uglavnom ja 1/2finale Rusija-Švedska neću gledati. Može, ali bez mene.Hubert de Montmirail wrote:Dobro da mada je to Modrić vrlo dobro i sam znao. Opet je užasno šutirao taj drugi penal. Mislim da u duelu izmedju Hrvatske i Rusije nema neizvesnosti.
Edit et Otto
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°183
Slab je slavjanin Otto, samo primecujem
_____
#FreeFacu
- Post n°184
Rusija-Engleska ću gledati, ako bude.
_____
- Post n°186
otto katz wrote:Ma jedva je šutnuo i samo kozmos ujedinjen radi podrške njegovom snu je omogućio da ono uđe. Smogao je snage da ode, pa šta bog da. Taj uspjeh bi mogao biti odlična motivacija sad. A neizvjesnosti ima još kako. Niko ne zna šta će biti. Ko zna šta Rus guta i kakve je spremio marifetluke. Osim toga ekipa im izgleda dobro pripremljena i vođena, trener ulijeva respekt. Uglavnom ja 1/2finale Rusija-Švedska neću gledati. Može, ali bez mene.Hubert de Montmirail wrote:Dobro da mada je to Modrić vrlo dobro i sam znao. Opet je užasno šutirao taj drugi penal. Mislim da u duelu izmedju Hrvatske i Rusije nema neizvesnosti.
Edit et Otto
#notmysemifinal
- Post n°187
Hrvatska - Engleska bi pak upriličilo nekoliko dana urnebesne zabave čitanja srpskih rusofilnih nacoša.
- Post n°188
Drugovi, direktiva za subotu: sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što. Čast Regije je u pitanju!Njutarnji wrote:
Brazil i Urugvaj predstavljat će u četvrtfinalu Južnu Ameriku, Francuska i Engleska, ajmo reći, nogometne velikane, Rusija je domaćin, Švedska iznenađenje. Belgija je ono što je nekad bila Nizozemska, a Hrvatska? Kao i često dosad, ponos regije. Štogod smatramo regijom, uži dio, “bivšu državu” ili kompletnu regiju od Austrije do Grčke. Kako god, Hrvatska je opet podmetnula leđa i spasila čast tog dijela Europe.
_____
- Post n°189
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°190
Hrvati kao branitelji srpske časti, nije li to diriljivo?
_____
- Post n°191
Uzgred to je rekao i Boris Tadić Bosancima prije Južne Afrike. Navijajte, veli, za Srbiju, mi tamo predstavljamo i vas.
_____
- Post n°192
Telefonske žice bruje, iz Zagreba Ćiro im Srbima poručuje. Ali bez zajebancije, Srbiji bi valjalo postaviti hrvatskog izbornika. Za moderan nogomet, samopouzdanje i pobjednički duh. Na hodočašće mogu ići na Oplenac, Hilandar, ima destinacija.Ćiro wrote:
"Pa pi*ka vam materina, imali ste priliku mene angažirati, a niste! S koncentracijom kvalitete i potencijalom koji ima momčad Srbije, ja bih napravio ono što sad radi Hrvatska", rekao je vječiti populist Ćiro, pa im još citirao Napoleona."'Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu.' Zajebao bih ja sve da sam postao vaš izbornik", poručio im Srbima Ćiro.
_____
- Post n°193
otto katz wrote:Drugovi, direktiva za subotu: sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što. Čast Regije je u pitanju!Njutarnji wrote:
Brazil i Urugvaj predstavljat će u četvrtfinalu Južnu Ameriku, Francuska i Engleska, ajmo reći, nogometne velikane, Rusija je domaćin, Švedska iznenađenje. Belgija je ono što je nekad bila Nizozemska, a Hrvatska? Kao i često dosad, ponos regije. Štogod smatramo regijom, uži dio, “bivšu državu” ili kompletnu regiju od Austrije do Grčke. Kako god, Hrvatska je opet podmetnula leđa i spasila čast tog dijela Europe.
Crna Regija
- Post n°194
otto katz wrote:Telefonske žice bruje, iz Zagreba Ćiro im Srbima poručuje. Ali bez zajebancije, Srbiji bi valjalo postaviti hrvatskog izbornika. Za moderan nogomet, samopouzdanje i pobjednički duh. Na hodočašće mogu ići na Oplenac, Hilandar, ima destinacija.Ćiro wrote:
"Pa pi*ka vam materina, imali ste priliku mene angažirati, a niste! S koncentracijom kvalitete i potencijalom koji ima momčad Srbije, ja bih napravio ono što sad radi Hrvatska", rekao je vječiti populist Ćiro, pa im još citirao Napoleona."'Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu.' Zajebao bih ja sve da sam postao vaš izbornik", poručio im Srbima Ćiro.
Ćiro ima pravo
- Post n°195
A genuine call to our office today:
— Nat. Football Museum (@FootballMuseum) 4 July 2018
"Good afternoon, National Football Museum."
"Just to let you know, I'm running late, but I'm coming home."
"Sorry, can you repeat that please?"
"It's football. I'm coming home!"
There you have it, straight from the horse's mouth. #ENG
- Post n°196
otto katz wrote:Telefonske žice bruje, iz Zagreba Ćiro im Srbima poručuje. Ali bez zajebancije, Srbiji bi valjalo postaviti hrvatskog izbornika. Za moderan nogomet, samopouzdanje i pobjednički duh. Na hodočašće mogu ići na Oplenac, Hilandar, ima destinacija.Ćiro wrote:
Pored svega sto je napravio, Cira ce da umre ozlojedjen sto ga je Dzajka zajebao za poziciju trenera Crvene zvezde.
- Post n°197
Can you identify the World Cup quarter final teams in Russian?
BBC kvizovi su ponekad baš ekstremno retardirani.
BBC kvizovi su ponekad baš ekstremno retardirani.
- Post n°198
Points: 8/8Excellent! You'll be able to blend in with the locals.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°199
lolz, veli Radio Slobodna Evropa da tim Rusije nije dovoljno multietnican