Цыганский трансвестит напугал женщину порчей и попался полиции
Gypsy transvestite scared a woman of corruption and caught the police
Ne znam ge mi iskoci prevod da je ciganski transvestit napao zenu bubama pa pucao na policiju..
КОМЕНТАР: Брих, Митар, Сергеј и домаћи издајници
24 јун, 20185
http://zurnal.rs/komentar/65744/komentar-brih-mitar-sergej-i-domaci-izdajnici
ПИШЕ: Зоран Стојадиновић
Поносно се осећао сваки Србин бар петнаест минута на Балтик арени. А онда је прокључала братска крв на терену: Немца Феликса Бриха и швајцарских репрезентативаца.
Оних правих Швајцараца. Не наравно, Шаћирија, Џаке. Бехремија и Џемаилија... За разлику од Срба и Руса који су певали гласно и јавно, Немац је Швајцарцима помагао смишљено и наизглед тајно.
Проваљен је већ после другог жутог картона. Кад је показао трећи било је јасно да ће учинити све што може...
Није међутим имао потребе да искључује Србе, било је довољно што их је одмакао од лажних Швајцараца...
И не треба да се љутимо на Шаћирија, Џаку и остале бивше семенкаре.... Кад се нико већ не љути из федерације уређене државе чоколаде, сатова и сирева, зашто бисмо ми?
Зар Шаћири, Џака и Бехрами не брукају више Швајцарску него што тангирају Србију. Не тако давно имали су наше папире... Никад међутим нису били наши...
Да, ужасно су антипатични, уопште не приличе држави чији дрес носе. Да ли би добили прилику да кукуричу да је Сергеј Милинковић-Савић на пример пратио узор Александра Митровића.
Да је ушао бар у један дуел жешће, тврђе. Да је бар једном скочио изнад швајцарских играча или уклизао било коме... Да је испрљао дрес на чијим леђима пише његово име. Укочио га је Брих жутим картоном, разумемо и то...
Али, ако желиш да будеш ведета, онда следи пример Александра Коларова, Александра Митровића, Немање Матића, Душка Тошића, Владимира Стојковића – покажи да си као и они!
Било је као у бајци, прелепо да би дуго трајало. Гол Александра Митровића, песма Руса и Срба, бодрење браће на трибинама...
disident wrote:Kad smo kod citanja, dosao sam do polovine pada hiperiona, cetiri godisnja doba od kinga, slomljeni mac imperije od mihalja kalasnjikova i jos neku od sajko knjiga tipa cetvrti rajh, a bogami pocecu ispite da spremam, nazalost. Nego mi glupo da mracim o tome po forumu, jos sam duduk za filmove i knjige :v
KinderLad wrote:crno preko kokošijih očiju