Medijsko smetlište
- Guest
- Post n°126
Re: Medijsko smetlište
Evo pustio sam malo Marićev tok-šou, odličan posao gosti rade....
- Post n°127
Kakav je bio Dimitrijević?otto katz wrote:Pogledah napreskokce i ne nađoh taj dio, ali nađoh 1 meni još veći hit, prijedlog da se u ustav unese da su Srbi 1 narod s 3 vjere, e ne bi li se bolje definirala strateška nacionalna politika tamo negdje oko 1870te. Ekipa su potpuni carevi.KinderLad wrote:EU i NATO su ucinili Srbiji ono sto ni Hitler nije uspeo
šupičkumaterinu
Je li držao kontra stranu ovde?
PS nanizao je kod Đuke, Balkan info, Ćirilicu, ostali su mu još i Inforatnici
- Post n°128
Najbolje bi se dalo opisati "ponekad je pokusavao da nesto kontrira sa nekog sutinski neopisivog (ali definitivno desnog) stanovista.
- Post n°129
Mislim, to sto je on pricao u toj emisiji, to definitivno nije moje glediste i "stanovište" , al to bar razumem sta je. Ovo sto su ostali pricali je prosto nista, gomila ispredradnjašenja, bez ikakve realne veze sa sa realnom politikom i realnim trenutkom, bilo prošlim, bilo sadašnjim.
- Post n°130
Ček, tebi priedlog da se u ustav ubaci da su Srbi 1 narod s 3 vjere i tako olakša integracija naroda pod austrougarskim i osmanskim jarmom ispredradnjašenje? Dob-ro.KinderLad wrote:Mislim, to sto je on pricao u toj emisiji, to definitivno nije moje glediste i "stanovište" , al to bar razumem sta je. Ovo sto su ostali pricali je prosto nista, gomila ispredradnjašenja, bez ikakve realne veze sa sa realnom politikom i realnim trenutkom, bilo prošlim, bilo sadašnjim.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°131
otto katz wrote:Ček, tebi priedlog da se u ustav ubaci da su Srbi 1 narod s 3 vjere i tako olakša integracija naroda pod austrougarskim i osmanskim jarmom ispredradnjašenje? Dob-ro.KinderLad wrote:Mislim, to sto je on pricao u toj emisiji, to definitivno nije moje glediste i "stanovište" , al to bar razumem sta je. Ovo sto su ostali pricali je prosto nista, gomila ispredradnjašenja, bez ikakve realne veze sa sa realnom politikom i realnim trenutkom, bilo prošlim, bilo sadašnjim.
Cek bre, zar nije Jovanovic to rekao, a ne Dimitrijevic? Na to sam i mislio kad sam rekao da nema veze sa realnoscu
- Post n°132
Teskog srca moram da se slozim sa Lujom po ovome pitanju.
- Post n°133
Da, Jovanović, a ostali su klimali. S tim što ja ne znam ko je Dimitrijević. Identificirao sam Jovanovića i Kovića.KinderLad wrote:otto katz wrote:
Ček, tebi priedlog da se u ustav ubaci da su Srbi 1 narod s 3 vjere i tako olakša integracija naroda pod austrougarskim i osmanskim jarmom ispredradnjašenje? Dob-ro.
Cek bre, zar nije Jovanovic to rekao, a ne Dimitrijevic? Na to sam i mislio kad sam rekao da nema veze sa realnoscu
_____
- Post n°134
otto katz wrote:Da, Jovanović, a ostali su klimali. S tim što ja ne znam ko je Dimitrijević. Identificirao sam Jovanovića i Kovića.KinderLad wrote:
Pa onaj koji nije Jovanović, Ković i Reljić
- Post n°135
Kako ne znaš Dimitrijevića, BFF Hasanbegovića
- Post n°136
Maric traumirao nesrecnog Kovica.
Reljic je vec gara iz Bosne, lako resi Marica.
Reljic je vec gara iz Bosne, lako resi Marica.
- Post n°138
Da, da, nekako sam ga potisnuo, bio dosta neprimjetan. Dosta je dominirao onaj što je sjedio pored Kovića.KinderLad wrote:Kako ne znaš Dimitrijevića, BFF Hasanbegovića
_____
- Post n°139
otto katz wrote:Da, da, nekako sam ga potisnuo, bio dosta neprimjetan. Dosta je dominirao onaj što je sjedio pored Kovića.KinderLad wrote:Kako ne znaš Dimitrijevića, BFF Hasanbegovića
Smutnjik
- Post n°140
Lujo, covek iz tvoga kraja.
Vidis kako Marica na nista napravi.
- Post n°141
KinderLad wrote:otto katz wrote:
Da, da, nekako sam ga potisnuo, bio dosta neprimjetan. Dosta je dominirao onaj što je sjedio pored Kovića.
Smutnjik
Rasisto
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°142
Zuper wrote:Lujo, covek iz tvoga kraja.
Идуоцов, бацио си ме на скроз погрешан колосек. Ко оно кад је Мау једном кренула да се чуди како више не зна ниједног Мићу, то је име нестало, тако ја почео да пребројавам Марице које знам. Стигао до две-три, све нешто моје годиште или до десетак година млађе, после ваљда престали да их праве.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°143
William Murderface wrote:KinderLad wrote:
Smutnjik
Rasisto
Kad sam pisao nisam ni provalio na koliko nivoa radi
- Post n°144
Šešelj već gostuje, da ne kažem, domaćinuje u jutarnjem programu Hepija neko vreme. Sada u tandemu sa sinom.
- Post n°145
https://www.youtube.com/watch?v=QztTlttqoNs
"Sada je kao pod Turcima, država ne postoji, postoji samo porodica i crkva, s tim što ni porodice više nema, nego ima samo crkva. E sad da li crkva ima snage da izvede neku krvavu litiju kao 1937..."
"Vojsku nemamo, ne postoji nikakav Apis ili tako neko..."
"Sada je kao pod Turcima, država ne postoji, postoji samo porodica i crkva, s tim što ni porodice više nema, nego ima samo crkva. E sad da li crkva ima snage da izvede neku krvavu litiju kao 1937..."
"Vojsku nemamo, ne postoji nikakav Apis ili tako neko..."
- Post n°146
Ali obrati pažnju na samu najavu. On preti nekome krvavom litijom, a glupi Srbi se primaju. Pa krvava litija nije bila krvava jer je okrvavila vlast, nego su protestanti dobili po pičci. Bukvalno protestant preti time da će primiti batine i poziva druge da popiju batine zajedno S tim što će se Reljić lako izmaći. Profesionalni šatriota.
- Post n°147
JAVNOST U NEVERICI: Sanja Marinković snima scene za odrasle
Voditeljka se našla u zagrljaju popularnog pevača, a od smerne Sanje ovo nije bilo očekivano_____
Belaj Boy
- Post n°148
I poznata Sanja bejahaše dominantna, pasent pantalone, crna bluza bez rukava, providna crna dekolte čipka, a kosa u talasi i valovi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°150
_____