Indy wrote:Šuvar kaže da je bilo još slučajeva dece koja su donosila elektronska sočinjenija u škole u Americi i bili privođeni zbog toga (a nisu bili muslimani). Neobično mi je da ima tu (nesumnjivo tačnu) informaciju, kako to da je slučajno naleteo na nju.
Ispostavilo se, takođe, da elektronski sat nije originalni rad Ahmeda (već je postojeći uređaj koji je on samo prebacio u ovaj case). Međutim, mislim da je to sasvim nebitan aspekt priče.
Elem bilo je tri posle ponoći, kopirao sam neproverenu informaciju, sa sajta sa kog nije trebalo. Bilo je 15 do 4 kad sam primetio da nije tačno to što sam rekao. Napisao sam "EDIT : Pogrešio sam, kasno mi je sad da obrišem". Što se tiče forumskog bontona , mislim da nisam mogao više da uradim.
Proverene informacije su sledeće :Suspendovan je klinac koji je pokazivao prstima pištolj, onda klinac koji je imao pop tart u obliku pištolja
klinac koji je poljubio devojčicu (ovde može se razgovara zapravo), neko ko je nosio NRA majicu i nekome je traženo da ne nosi američku zastavu na majici (zastava stoji na ulazu u školu i možeš da joj polažeš zakletvu na početku časa ako oćeš).
Društvo je paranoično i preosetljivo, ne mora da znači da je u ovom slučaju i islamofobno.
bemty wrote:bas pokusavam da (slucajno) izguglam i ne ide mi. ali zato sam nasla decu koja su privodjena zbog podrigivanja, prdenja, spricanja parfemom, posedovanja brufena...
hejlovanje ahmeda kao buduceg ajnstajna je sasvim druga prica, jasno. ali tekst oko ovog maherovog videa ima zanimljivo pitanje: ako su stvarno mislili da je u pitanju bomba, why the hell nisu smesta ispraznili skolu?
Nisu stvarno mislili da je u pitanju bomba (samo se liberalni mediji ponašaju kao da jesu). Uhapšen je na osnovu : Texas Penal Code Section 46.08 koji kaže:
(a) A person commits an offense if the person knowingly manufactures, sells, purchases, transports, or possesses a hoax bomb with intent to use the
hoax bomb to:
(2) cause alarm or reaction of any type by an official of a public safety agency or volunteer agency organized to deal with emergencies.
Uređaj izgleda ovako :
Rekao bih da je razumljivo da se napravi greška...
Indy wrote:Šuvar nam se napaja negde direkt sa republikanskog pojila (Town Hall, twitter?), uvek ima najsvežiji scoop o tome kakve su sve nepravde nanete američkoj desnici od strane progresivaca i liberala.
Jok samo Kolber i Stjuart i kad imam vremena Haf post : "da li je rasistički da vam se dete obuče kao indijanc za noć veštica " (11 uzvičnika i upitnika)
spojler : jeste.