Mr. Moonlight wrote:pa ne, nije, mi smo loši i ja ništa nisam očekivao od tima srbije
ono što mi ide na kurac je to što nisu dozvolili da izgubimo zato što smo loši, nego su morali da se osiguraju
jedino to mi je relevantno, i da budemo bolji jednog dana, opet će da nas ružno karaju, kao srb ima da ćutiš i da dudlaš
Znas kako, kad smo "bolji" onda nam je polazilo za nogom da pobedimo i pravu Nemacku.
Nije sudija nista pomogao da srljaju u 90 minutu i ostavimo samo jednog igraca na jebenom Šaćiriju. Mogao je da se privede meč kraju, s tim da se vreba ako se ukaže prilika, da Matić i Kolarov probaju iz daljine pa ako nesto bude bude, a ako ne - nije sasvim nerealno da Kostarika izvuce nereseno vs Svahcarske. U svakom slucaju je mnogo realnije nego da mi pobedimo Brazil. Jer, znaš, može da se razmišlja "necemo vise Bata Djorinu skolu" ali da bi to rekao moras da budes bolji trener od Bata Djore. E sad tih boljih od B.Dj. ima mali milon, ali je FSS resio da repku posalje na prvenstvo sa jednim od retkih koji - nije bolji.