Za razliku od Konda, ja bih te ohrabrio da jos vise to radis jer je i meni i tebi zabavno.
WC 2018
- Post n°601
Re: WC 2018
Zvezdice, ti si meni super zanimljiv u trolovanju.
Za razliku od Konda, ja bih te ohrabrio da jos vise to radis jer je i meni i tebi zabavno.
- Post n°602
Očajno smo igrali, nemamo pojma, tri šifonjera Matić, Milinković-Savić i Milivojević ne smeju ni u ludilu zajedno na teren. Nemamo kreativce i, mnogo važnije, nemamo brze igrače. U odbrani imamo potpunog kretena Tošića. Bolje nije moglo, Švajcarci, Albanci i ostali naturalizovani su ozbiljna ekipa.
- Post n°603
U Nemackoj je u toku kampanja kako je Brych odlicno sudio , evo jednog primera
https://www.eurosport.de/fussball/fifa-wm/2018/wm-2018-schiedsrichter-felix-brych-uberzeugt-bei-serbien-gegen-schweiz_sto6818544/story.shtml
https://www.eurosport.de/fussball/fifa-wm/2018/wm-2018-schiedsrichter-felix-brych-uberzeugt-bei-serbien-gegen-schweiz_sto6818544/story.shtml
- Post n°605
Eurosport wrote:Mit dem Namen Brych verbunden bleibt in der Bundesliga allerdings das legendäre Phantomtor von Stefan Kießling am 18. Oktober 2013 beim Spiel zwischen Hoffenheim und Leverkusen in Sinsheim, als der Ball durch ein Loch im Netz von außen den Weg ins Tor fand und Brych dieses Fauxpas-Tor trotzdem anerkannte.
Ko se ne seća...
Joooj, šta nam rade... Dojavite medijima! :ljaksofon:
- Post n°606
Ovo postaje zanimljivo, sinoc posle utakmice podignuta stranica na tviteru koja klejmuje da je VAR official.
https://twitter.com/VAROfficial1
Tamo je Bruch diskretno namazan govnima tvrdnjom da je VAR sugerisao da se pregleda snimak ali da je on to odbio.
Ako je to tacno onda je jasno Bruch namestio utakmicu sa cime mozemo da se slikamo. Sada Mazic ima herojsku duznost da izbaci Nemce sa prvenstva. Drugacije nece moci.
https://twitter.com/VAROfficial1
Tamo je Bruch diskretno namazan govnima tvrdnjom da je VAR sugerisao da se pregleda snimak ali da je on to odbio.
VAR automatically checked the tussle during the #SRBSUI match. A silent check was completed & an OFR review was recommended to referee Dr Felix Brych.
— VAR Official (@VAROfficial1) June 22, 2018
Only the referee can initiate a review & on this occasion he was happy with his on field decision.#FifaWorld2018 pic.twitter.com/ZRFDiQW1z3
Ako je to tacno onda je jasno Bruch namestio utakmicu sa cime mozemo da se slikamo. Sada Mazic ima herojsku duznost da izbaci Nemce sa prvenstva. Drugacije nece moci.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°607
potrebno je da imamo u timu 2-3 igrača iz nekih klubova tipa polet, dorćol ili tome slično, čiji bi jedini zadatak bio da onesposobe sudije za koga provalimo da je antisrpska pičketina
- Post n°609
Pa, eto, bio je na terenu Radonjic
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°610
Ja kad kazem da nemaju utakmicu bez haskih heroja i da zbog toga nikad necu navijati za Srbiju ispadnem fasist.Svaka cast Srbijo! pic.twitter.com/RL3lucDvNj
— dođoška (@dodjoskaa) June 23, 2018
- Guest
- Post n°611
da, to je važnije od toga što švabe & šiptari radu udruženo protiv srbije
mada ok, isto bi radile švabe i sa mundžosima, ustašama i tome slično
mada ok, isto bi radile švabe i sa mundžosima, ustašama i tome slično
- Guest
- Post n°612
"Nažalost, samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu, nekad prokleti Hag a danas u fudbalu VAR...", napisao je Krstajić.
- Post n°614
Hajde dosta kuknjave! Kako vas nije sramota, utapate se u samosažaljevanju.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Korisnik
- Post n°616
wrote:Stating the obvious, ali jedino Matić walks into bilo koju startnu postavu na prvenstvu.
Mora da se šališ, očajno je odigrao obe utakmice.
Mitrović i Tadić najbolji kod nas. Sudija kad je video da ne mogu Mitra da čuvaju, nijedan kontakt nije svirao u njegovu korist.
- Post n°617
Tadic je delom kriv za njihov prvi pogodak jer se nije vratio a lopta je bas otisla na njegovu stranu posto je Kolarov izblokirao sut Sacirija i ostala je ogromna praznina posto su svi nasi u odbrani usli u seasnaesterac da bi ispratili kontru.
Da se lopta samo malo vise po sredini odbila od bloka Kolarova tu bi bio Kostic...
Da se lopta samo malo vise po sredini odbila od bloka Kolarova tu bi bio Kostic...
- Post n°619
briljantna psiholoska priprema ekipe... to su te neke stvari koje ne mogu da te nauce u trenerskoj skoli.Gargantua wrote:"Nažalost, samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu, nekad prokleti Hag a danas u fudbalu VAR...", napisao je Krstajić.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°621
Gargantua wrote:"Nažalost, samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu, nekad prokleti Hag a danas u fudbalu VAR...", napisao je Krstajić.
Jebena medjunarodna antisrpska zavera a sve smo ucinili kako treba: postavili za selektora pocetnika da unese energiju, stetocine poput Gacinovica zamenili pouzdanim radilicama poput Radonjica... i ne vredi - jbg, mrze nas
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°622
ficfiric wrote:Gargantua wrote:
Jebena medjunarodna antisrpska zavera a sve smo ucinili kako treba: postavili za selektora pocetnika da unese energiju, stetocine poput Gacinovica zamenili pouzdanim radilicama poput Radonjica... i ne vredi - jbg, mrze nas
Ne razumes, sve bi bilo isto sta god mi da smo radili.
- Guest
- Post n°623
mi smo kurac od ovce, ali to nema veze, tj to nije relevantno za ovo što se desilo
- Post n°624
Pa jeste relevantno. Sudija je mozda donekle kriv sto nismo pobedili, ali apsolutno nije kriv sto smo onako izgubili.
- Guest
- Post n°625
pa ne, nije, mi smo loši i ja ništa nisam očekivao od tima srbije
ono što mi ide na kurac je to što nisu dozvolili da izgubimo zato što smo loši, nego su morali da se osiguraju
jedino to mi je relevantno, i da budemo bolji jednog dana, opet će da nas ružno karaju, kao srb ima da ćutiš i da dudlaš
ono što mi ide na kurac je to što nisu dozvolili da izgubimo zato što smo loši, nego su morali da se osiguraju
jedino to mi je relevantno, i da budemo bolji jednog dana, opet će da nas ružno karaju, kao srb ima da ćutiš i da dudlaš