WC 2018
- Post n°476
Re: WC 2018
Ako bude kiša, blato, Mitrović, Matić, SMS će pokidati. Sastavljat će Arbanase po dijelovima.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°477
https://www.accuweather.com/en/ru/kaliningrad/292922/weather-forecast/292922
Mozda je ovo neka zavera?
Razocarao se Krlov.
Jos kada bi saznao da je Mandzukic dizao "rimski pozdrav"(ali kao nije) kada je tzv. general Gotovina pusten iz MKTJ u Hagu 2012 dok je igrao u Bavarskoj, tek tada bi se razocarao i nikad vise ne bi smocio nogice oko Visa.
Tu je i brat Saciiri iz Helvega, i on podrzava Mandzu brata pa mu otpozdravlja...
Prevodi lujo:
https://www.focus.de/sport/fussball/fussball-mandzukic-jubel-dfb-ermahnt-bayern-beschwichtigt_aid_863638.html
Stvarno sam se iznenadio zbog svih tih "Cavao u glavi"...
Mozda je ovo neka zavera?
Hubert de Montmirail wrote:Filipenko wrote:Naravno, prljava Crna Legija je pobedu nad Argentinom proslavila uz legendarne stihove Marka Perkovića Tompsona "Bojna Čavoglave".
Čujte srpski dobrovoljci, bando, četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji", jeste deo teksta pesme koju su pevali igrači.Fudbaleri Hrvatske, pošto ste posle Argentine pevali ustašku himnu Gavofglava, od sad navijam protiv vas s kim god da igrate. Možda to nije mnogo, ali je od mene dovoljno.
— Nebojša Krstić (@Krle22) June 22, 2018
Gavöfglavà!
Razocarao se Krlov.
Jos kada bi saznao da je Mandzukic dizao "rimski pozdrav"(ali kao nije) kada je tzv. general Gotovina pusten iz MKTJ u Hagu 2012 dok je igrao u Bavarskoj, tek tada bi se razocarao i nikad vise ne bi smocio nogice oko Visa.
Tu je i brat Saciiri iz Helvega, i on podrzava Mandzu brata pa mu otpozdravlja...
Prevodi lujo:
https://www.focus.de/sport/fussball/fussball-mandzukic-jubel-dfb-ermahnt-bayern-beschwichtigt_aid_863638.html
Stvarno sam se iznenadio zbog svih tih "Cavao u glavi"...
- Post n°479
Ne može Brazil pera odbiti Kostaričanima. Još će u ovoj skupini biti čudesa.
_____
- Post n°480
ovo nam odgovara, mozda ne bas drugi gol ali svakako bolje da se brazil ne vadi protiv nas
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°481
da sam u nekoj nedodjiji sa nejmarom i da on mucenik visi sa litice, pod uslovom da ne snosim nikakve posledice izuzev karmickih za svoje postupke, ja mislim da bi mu stao na prste da se strovali u smrt. koja je to neponovljiva ljiga od coveka. zao mi je sto nije stvarno plakao na kraju od tuge nego je glumatao ono pateticno plakanje od srece na centru. kakav stripski villain.
mislim da bi se i kristijanu ronaldu obradaovao kao coveku posle 10 minuta sa nejmarom.
mislim da bi se i kristijanu ronaldu obradaovao kao coveku posle 10 minuta sa nejmarom.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°482
plus milijardu. najmanje 3 zuta mu je oprostio muceni kujpers koji bi mogao da se odmori malo od sudjenja sa ovakvim danasnjim performansom. besomucno glumatanje faulova, dajv kod penala, udaranje laktom u vrat CRC-a pred kraj, puta madre vise puta igracu kostarike uz lice sudije. jebeni zasticeni beli medved, mogao bi neko da mu slomi nogu malo pa da place sa razlogom.
zapravo sam se vise puta uhvatio kako razmisljam o sokratesu. od toga da sam mator kao konj jedna od koristi je sto sam video kako je izgledao brazil nekada.
zapravo sam se vise puta uhvatio kako razmisljam o sokratesu. od toga da sam mator kao konj jedna od koristi je sto sam video kako je izgledao brazil nekada.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°483
Daï Djakman Faré wrote:da sam u nekoj nedodjiji sa nejmarom i da on mucenik visi sa litice, pod uslovom da ne snosim nikakve posledice izuzev karmickih za svoje postupke, ja mislim da bi mu stao na prste da se strovali u smrt. koja je to neponovljiva ljiga od coveka. zao mi je sto nije stvarno plakao na kraju od tuge nego je glumatao ono pateticno plakanje od srece na centru. kakav stripski villain.
+ 1000.
a inace u fudbalu uzivam s nemalom dozom cinizma, gotivim kristijana ronalda i mislim da je dobar covek naseg vremena, ali ovaj mali svejedno uspe da me iznervira. to samo keksi krem moze da voli.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°484
Daï Djakman Faré wrote:da sam u nekoj nedodjiji sa nejmarom i da on mucenik visi sa litice, pod uslovom da ne snosim nikakve posledice izuzev karmickih za svoje postupke, ja mislim da bi mu stao na prste da se strovali u smrt.
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°485
ovaj arnason u islandu, jel i on neki arnaut?
_____
#FreeFacu
- Post n°486
apropo Kondovog pitanja: za nas koji smo kezualni gledaoci je veliki problem rts-a sto sem ace nema fudbalskog komentatora koji moze da pronadje storilajn i iskreira dramu u ovim mecevima. realno samo on ima harizmu i kosmopolitski duh da iznese velika takmicenja.
cak je i sarenac bog za ove sto rade fudbal. secam se da je kad smo igrali kosarku protiv islanda pet puta preporucivao islandske krimice, indridasona i to. (doduse aca bi jos dodao da se na islandu dogodi samo 1.8 ubistava godisnje)
cak je i sarenac bog za ove sto rade fudbal. secam se da je kad smo igrali kosarku protiv islanda pet puta preporucivao islandske krimice, indridasona i to. (doduse aca bi jos dodao da se na islandu dogodi samo 1.8 ubistava godisnje)
_____
ova zemlja to je to
- Post n°487
Slazem se zvezdice, nema toga Acinoga smeka.
Nazalost Korac je pokojni, ti si ga sigurno voleo.
Gospodine Pinki, kocnicar.
Nazalost Korac je pokojni, ti si ga sigurno voleo.
Gospodine Pinki, kocnicar.
- Post n°488
Šarenac je prešao u žanr kom realno pripada, a Acika gleda samo tekme koje prenosi i socially-awkward-penguinoliki je retard koji ne zna ništa ni o jednom sportu.
Sugerišem jedno uozbiljavanje. Ceterum censeo, RTS... okej, osim Raleta Simića. Užasna tekma za sada, smorio sam se kô plovak.
Sugerišem jedno uozbiljavanje. Ceterum censeo, RTS... okej, osim Raleta Simića. Užasna tekma za sada, smorio sam se kô plovak.
- Post n°491
dosadniji su od sigur ros, ladno
_____
#FreeFacu
- Post n°493
koja je carska stvar ovaj replay, ne zbog gresaka nego totalni star wars momenat, kao kad nekog nekog treba da teleportuju pa cekas da se sve poklopi.
i dobar dodatak na dinamiku, mnogo manji smor nego u basketu, sporija igra, ne oseca se prekid...
i dobar dodatak na dinamiku, mnogo manji smor nego u basketu, sporija igra, ne oseca se prekid...
Last edited by Kondo on Fri Jun 22, 2018 6:42 pm; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
- Post n°494
inace ja ovo ne bi sudio kao penal, lopta izlazi iz igre, nehotican start. najdzirija ladno prolazi ako naguze mesija.
_____
#FreeFacu
- Post n°495
Ziv je Mesi umro nije dok je Maradone i Srbije.
Red je da jedna utakmica zavrsi 0-0, nikada do sada nije bilo ovoliko utakmica od pocetka SP a da nema 0-0.
Nije to lepo.
Red je da jedna utakmica zavrsi 0-0, nikada do sada nije bilo ovoliko utakmica od pocetka SP a da nema 0-0.
Nije to lepo.
- Post n°496
E to.
Mada, nesto najblize tom kvalitetu do sada meni je Modric.
- Post n°497
AJMO SRPSKI CIGANI
znaci da sam danas umro ne bi video ovaj detalj kod matica, troprstasko soljenje desnom rukom na srcu dok svira himna
znaci da sam danas umro ne bi video ovaj detalj kod matica, troprstasko soljenje desnom rukom na srcu dok svira himna
_____
#FreeFacu
- Post n°499
Ja vani, poćerali me dušmani. Pišite šta je i kako je.
_____
- Post n°500
1-0
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk