Ali to nema veze jer se anticivilizacijsko ponasanje i mesanje politike sa fudbalom mora kazniti jer tako fufa propisuje.
Veceras Srbija pobediti nece. Pitanje je samo da li gubi.
Ja suprotno gajim simpatije prema imigrantskim repstacijama. Blut und Boden runterschlagen durch den Boden!KinderLad wrote:Voleo bih da dobijemo večeras CH. Njih i inače ne mirišem mnogo, a ova fora da ti 10 naturalizovanih igra u timu mi je katastrofa. Ali stoji da će biti jako teško.
Halo, moronu, ako su tebi abskurni arbanasi nabili pritisak, ne mora značiti da su i igračima. Ne igraš ti. I dobro da ti nisi obskuran.Zuper wrote:Plus ovo potenciranje sta pisu opskurni arbanasi po tviteru po nasim medijima samo nabilo pritisak nasoj ne bas iskusnoj ekipi u zavrsnicama ep i sp. Sto nije trebalo da se radi ali kliktanje je vaznije, jbg. novac je novac.
Zuper wrote:Problem je sto ih Brazil nije napunio pa ce nam igrati cekalicu tj. puno igraca u odbrani i kontra, kao crna legija juce protiv Argentine, jer racunaju da ce napuniti Kostariku u poslednjem kolu dok mi igramo protiv Brazila.
Delom je sreca sto Brazil-Kostarika igra pre nas pa ako se desi cudo da Brazil ne dobije mozemo i mi malo vise da kalkulisemo.
Zuper wrote:Plus ovo potenciranje sta pisu opskurni arbanasi po tviteru po nasim medijima samo nabilo pritisak nasoj ne bas iskusnoj ekipi u zavrsnicama ep i sp. Sto nije trebalo da se radi ali kliktanje je vaznije, jbg. novac je novac.
Šta, loše vrijeme u Königsbergu? Ideja hladna, sjevernjačka.ficfiric wrote:Zuper wrote:Plus ovo potenciranje sta pisu opskurni arbanasi po tviteru po nasim medijima samo nabilo pritisak nasoj ne bas iskusnoj ekipi u zavrsnicama ep i sp. Sto nije trebalo da se radi ali kliktanje je vaznije, jbg. novac je novac.
A i Putin nas je izdao. Umesto da rastera oblake, evropski Brazilci ce sa svajcarskim drvosecama morati da se tuku po kijametu.
Filipenko wrote:Naravno, prljava Crna Legija je pobedu nad Argentinom proslavila uz legendarne stihove Marka Perkovića Tompsona "Bojna Čavoglave".
Čujte srpski dobrovoljci, bando, četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji", jeste deo teksta pesme koju su pevali igrači.
Fudbaleri Hrvatske, pošto ste posle Argentine pevali ustašku himnu Gavofglava, od sad navijam protiv vas s kim god da igrate. Možda to nije mnogo, ali je od mene dovoljno.
— Nebojša Krstić (@Krle22) June 22, 2018
ficfiric wrote:Zuper wrote:Plus ovo potenciranje sta pisu opskurni arbanasi po tviteru po nasim medijima samo nabilo pritisak nasoj ne bas iskusnoj ekipi u zavrsnicama ep i sp. Sto nije trebalo da se radi ali kliktanje je vaznije, jbg. novac je novac.
A i Putin nas je izdao. Umesto da rastera oblake, evropski Brazilci ce sa svajcarskim drvosecama morati da se tuku po kijametu.
Zuper wrote:Ne b ih se slozio.
Tacno je da su francetici igrali jedno vreme prvog poluvremena visok presing na zadnju liniju Argentine(prilicno uspesno jer su tako eliminsali igranje Mesija, koji je morao da se vraca po loptu jer argentiski zadnji red nije znao brzo da se resi lopte duplim dodavanjem i prebaci igru na drugu stranu, kako se inace to resava i stvara veliki prostor, stavise, oni su nesto driblali i vracali golmanu da ispucava kada se zaglave i nemaju resenja za napred), tako je pao prvi pogodak, ali narocito posle prvog datog su se svi povukli na svoju polovinu i dozvoljavali Argentincima da se dodaju na pola i cekali da visoko pogrese u dodavanju i odmah je isla kontra 3 na 3 ili tako nesto. Mogao si da vidis dva reda francetica od po 4-5 igraca u 20 metara njihove polovine, cak i Mandzukic je to igrao.
otto katz wrote:Šta, loše vrijeme u Königsbergu? Ideja hladna, sjevernjačka.ficfiric wrote:
Bilo bi zanimljivo vidjeti 1 odsudni boj u blatu. Tu bi bila prednost Srbije s obzirom na snagu i visinu.
Невреме у Калињинградској области (ФОТО, ВИДЕО)
У време вечерашње утакмице у Калињинграду температура ће износити 14 степени, најављена је и киша. Како ће (не)време утицати на игру, остаје да се види...
http://zurnal.rs/sp-rusija-2018/65621/nevreme-u-kalinjingradskoj-oblasti-foto-video
Zuper wrote:Koliko sam video tokom utakmice nece biti kise, tokom dana su moguci pljuskovi u Kalinjingradu.
Ali to nije nista cudno za taj deo Baltika, mislim na kisu, narocito tokom Juna, koji prosecno ima duplo vise kise u Kalinjingradu nego li Beogradu.
Eto, da i ti nesto naucis.
zvezda je zivot wrote:taj krivokapic je ubedljivo najgori komentator. podrzavam hajku informerovu.
zvezda je zivot wrote:los ishejtovao hajp oko islanda samo tako.