WC 2018
- Guest
- Post n°301
Re: WC 2018
nači dobijemo Švajcarce i prošli smo, protivu Brazila za prestiž i biranje protivnika :ljaksofon:
- Post n°302
faul u napadu ko suza, nema malo ga gurnuo ili puno ga gurnuo, to se svirawrote:Premotao, pa gledam ponovo, meni isto nije faul, nego je Miranda svileno kleknuo na najmanji kontakt... Biće da su do tog zaključka došli i gariji iz VAR sobe, pa zato ni ovaj sa pištaljkom nije hteo da se cima do nadstrešnice to da gleda.
- Post n°303
Samo što, jbg, za tu tekmu bolje bi bilo da ih sprema Muslin nego Krstaja, ali šta da se radi.
- Guest
- Post n°304
nie faul, ali sad je ostalo još da srbija pobedi alpsko kosovo i brazil i to je to
- Guest
- Post n°305
Da je bilo 1:0 ili 2:1 za Brazil mi bi realno opet morali da igramo na pobedu protiv Švajcarske da bismo bili mirni.
- Post n°306
- Kako je rame?
- Malo boli, ali proći će, nisam ja Salah, hehe…
Tošić je totalni retard.
- Malo boli, ali proći će, nisam ja Salah, hehe…
Tošić je totalni retard.
- Post n°308
Gargantua wrote:Da je bilo 1:0 ili 2:1 za Brazil mi bi realno opet morali da igramo na pobedu protiv Švajcarske da bismo bili mirni.
To je doduše istina. Jer mi ćemo 100% izgubiti od Brazila više od jedan razlike.
- Post n°309
Dajem prednost Švici protiv Srbije. Uigraniji su, mnogo povezaniji od Srbije. Srbiji će trebati nadahnuće i sreća da ih dobije.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°310
Reuters via BBC
- Post n°311
otto katz wrote:Dajem prednost Švici protiv Srbije. Uigraniji su, mnogo povezaniji od Srbije. Srbiji će trebati nadahnuće i sreća da ih dobije.
Istina. Medjutim, mislim da će im Srbija prepustiti u toj utakmici inicijativu, a to je drugačija igra nego danas što su igrali. Ma...samo da se ne pobiju u nekom 35. minutu, to je prvi preduslov.
- Post n°312
Interesantan podbacaj favorita do sada, niko da pobedi.
Mota mi se po glavi ko ide dalje ako i sa svajcarskom i Brazilom igramo 1:1 a oni i jedni i drugi protiv Kostarike 1:0?
Mota mi se po glavi ko ide dalje ako i sa svajcarskom i Brazilom igramo 1:1 a oni i jedni i drugi protiv Kostarike 1:0?
- Post n°313
kapetanm wrote:Mota mi se po glavi ko ide dalje ako i sa svajcarskom i Brazilom igramo 1:1 a oni i jedni i drugi protiv Kostarike 1:0?
Fair play poeni, pa žreb ako ni to ne upali.
- Post n°314
Prolazimo mi i Kostarika grupu MMW
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°316
Kondo wrote:Prolazimo mi i Kostarika grupu MMW
Pises iz Svajcarske?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°317
pisu hr mediji da je dalic poslao kalinica kuci zato sto je odbio da udje juce u igru
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°318
To je red, disciplina, nema tu... Tako se kale pobjednici.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°320
Daï Djakman Faré wrote:pisu hr mediji da je dalic poslao kalinica kuci zato sto je odbio da udje juce u igru
A sto je odbio da udje u igru?
- Post n°321
Just out of interest - šta radi PANAMA na svetskom prvenstvu?
Mada nije da im ne želim uspeha vs Belgije
- Post n°322
Ameri odigrali retardirano loš kvalifikacioni turnir (6 timova round-robin), samo tri boda kroz remije na strani, dva puta izgubili kod kuće, Panama i Honduras never looked back i to ti je to.
Baš jeste feeling kao da igra neka tipa Belorusija, kapiram te skroz.
Baš jeste feeling kao da igra neka tipa Belorusija, kapiram te skroz.
- Post n°323
da li je moguce da nisi video ovaj klip ?KinderLad wrote:Just out of interest - šta radi PANAMA na svetskom prvenstvu?
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°324
Daï Djakman Faré wrote:da li je moguce da nisi video ovaj klip ?KinderLad wrote:Just out of interest - šta radi PANAMA na svetskom prvenstvu?
Zaboravio sam ovo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°325
'una senora se mete en la cancha' treba da bude ilustrovana epizoda u udzbenicima za spanski I
objasnila tribina. dalic nema nikakav autoritet, squad elders donose odluke ko, kako i sta igra (modric npr igra attacking midfieldera sto nije igrao circa 10 god) i kalinicu prekipelo da se sedi na klupi zato sto mandza i modric tako kazu i bio u fazonu 'ma ko ti jebe mater' i reko da ga bole ledja prekjuce kad ga je zvao da udje u igru.Hubert de Montmirail wrote:A sto je odbio da udje u igru?
_____