Pukovnik
- Post n°26
Re: Pukovnik
Ma realno, ovo je za Žilnika. Marble Pelvis.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°27
bruno sulak wrote:Летећи Полип wrote:Inače, kad smo kod Iglesije. Vlasnk firme nas je proletos kolektivno vodio na Perfect Strangers. To nam je bio kao neki team building.
jedino bi ludje bilo da ste skupa gledali glengeri glen ros.
Mislim da se mladi srpski preduzetnici prilično lože na taj film, k'o mladi krimosi na kuma. Čini mi se da se sećam da je onaj Burek libertarijanac citirao neke delove iz Boldvinovog govora kao svoj credo ("Always. Be. Closing!")
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°28
Pola smrdljivog internet preduzetništva u Srbiji to citira. Kontam da oni misle da je taj film pravljen da slavi osamdesete.
- Post n°29
Mi* nismo u tom korporativnom fazonu. Radi se o maloj firmi, uglavnom srdovečnih, narodskih ljudi, u kojoj je dinamika medjuljudskih odnosa daleko sličnija onoj u Perfect Strangersima. Tim jelte veselije.
- Post n°30
Gledao cim je izaslo(iz nekog razloga stigla mi notifikacija na fon), ali slabo je ovo. Opet, lepo je cuti zabranjenog coveka
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°31
William Murderface wrote:bruno sulak wrote:
jedino bi ludje bilo da ste skupa gledali glengeri glen ros.
Mislim da se mladi srpski preduzetnici prilično lože na taj film, k'o mladi krimosi na kuma. Čini mi se da se sećam da je onaj Burek libertarijanac citirao neke delove iz Boldvinovog govora kao svoj credo ("Always. Be. Closing!")
to je kao kad se skinsi lože na Romper Stomper. Potpuno ignorišeš narativ i fokusiraš se na potkulturne detalje. Vidi tu smo miii, ovako ja pričam na sastancima.
Što se mladih krimosa tiče ne znam kako sada stoje stvari ali je cela generacija zeldi krimosa vukla inspiraciju iz Skarfejsa.
- Post n°32
Ma da bre, kakav Kum i borba za respektabilnu porodicu s budućnošću s ove strane zakona. Kum je inšpiracija za male poduzetnike s obiteljskim biznisima.Vasilij wrote:William Murderface wrote:
Mislim da se mladi srpski preduzetnici prilično lože
na taj film, k'o mladi krimosi na kuma. Čini mi se da se sećam da je onaj Burek libertarijanac citirao neke delove iz Boldvinovog govora kao svoj credo ("Always. Be. Closing!")
t
Što se mladih krimosa tiče ne znam kako sada stoje stvari ali je cela generacija zeldi krimosa vukla inspiraciju iz Skarfejsa.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°33
Zoran Čalić, rokoko faza (Nikola Simić, Bata Ž., Boro Stjepanović), elektronika.
- Post n°34
pa da! cao, premijeru!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°35
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°36
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°37
Dva i po sata!!!
_____
- Post n°38
Prednost homemade medija jbg
Ja uvek pustim u pozadini, dal dok setam, dal dok cistim dal dok picim neki shoter
Ja uvek pustim u pozadini, dal dok setam, dal dok cistim dal dok picim neki shoter
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°39
Na Speed 1.5 se ustedi skoro sat
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°40
Ali ovaj klinja je car! Kakva faca, kakav stas, kakav glas, kakva dikcija... Tešo, čuvaj se!
Nego jel Vučić peder, ili je ta priča sad malo prešla u drugi plan. Čini mi se da Pukovnik u zadnje vreme nešto slabije igra na tu kartu. Ne da nešto pratim.
Nego jel Vučić peder, ili je ta priča sad malo prešla u drugi plan. Čini mi se da Pukovnik u zadnje vreme nešto slabije igra na tu kartu. Ne da nešto pratim.
_____
- Post n°41
ficfiric wrote:Na Speed 1.5 se ustedi skoro sat
Greota je tako skrnaviti Brkića!
_____
- Post n°42
William Murderface wrote:Ali ovaj klinja je car! Kakva faca, kakav stas, kakav glas, kakva dikcija... Tešo, čuvaj se!
brt 81 je godiste
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°43
Prvih 20 min je besmisleno, al posle krece zabava
Ko je vanbracni sin irineja, ko je pretio tesi i kako je brkic zabranjen itd
Ko je vanbracni sin irineja, ko je pretio tesi i kako je brkic zabranjen itd
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°44
Ne pominjes da je Hitler otac Angele Merkel? https://youtu.be/cbcgVqbzops?t=1h9m30s
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°45
Možda Milovan Brkić nije bog, ali nema šanse da nije sveti duh
- Post n°46
Premotao na kraj i naleteo na pitanje o rodbini
https://youtu.be/cbcgVqbzops?t=2h26m58s
https://youtu.be/cbcgVqbzops?t=2h26m58s
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°47
Kad sam prvi put uveo Vučića u Šešeljevu kancelariju pristojno su se pozdravili. Šešelj, vidno nervozan, pitao ga je koliko ima godina. „Dvadeset dve, gospodine predsedniče", odgovorio je Vučić. Šešelj je nastavio čudnim pitanjem: „Koliko si žena jebao dosad?" Vučić ponovo smireno kaže: „Tri, gospodine predsedniče". Šešelj tada povišenim tonom pita: „Koliko puta?" Tada Vučić zastane, začuđen pitanjima, ali se, posle kraćeg vremena, pribrao i tiho rekao: „Pa, po jednom, gospodine predsedniče". Tada Šešelj prasne i pita: „Kako onda zadovoljavaš seksualni nagon?" Vučić se potpuno zbunio: „Pa, onanišem, gospodine predsedniče". Na to Šešelj vikne: „Marš odavde, jebo te onaj ko te doveo!" Vučić brizne u plač i izađe iz prostorije. Za njim sam izašao i ja. Stigao sam ga, uhvatio ga pod ruku i, onako uplakanog, odveo u svoju kancelariju. Rekao sam mu da je ovo nesporazum, da je on samo kolateralna šteta usled Šešeljeve nervoze i preporučio sam mu da se drži Dragana Todorovića, koji je u to vreme bio predsednik Gradskog odbora.
- Post n°48
Milovan Brkić u tekstu koji će biti objavljen u sledećem, možda poslednjem, broju Magazina Tabloid, otkriva kako je Vučićev kum Nikola uspeo da ugasi novine koje su mu smetale.https://t.co/FLSyHCyb1f
— predrag popovic (@popovic_predrag) August 20, 2018
_____
★
Uprava napolje!