Garijeva septička jama
- Post n°177
Re: Garijeva septička jama
Добро дудек, пимпек, гепек... ал' шта је то нофек?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°179
sta znaju u uae sta je bahato, pali novogodisnju rasvetu u septembru septicka jamo
- Guest
- Post n°180
poverenik takodje kul sa nacijatanom
prava septicka jama
prava septicka jama
Ovakve informacije o ponašanju “gospode” u uniformama u vojnim objektima se na vrlo uznemiravajućim način tiču “obraza” i vojske i države i svakako bi morale da zanimaju i nadlež. ministarstvo. I ono bi radi odgovornosti takve “gospode” moralo preduzeti odgovarajuće korake. https://t.co/gDSHxLXt6q
— Rodoljub Sabic (@RodoljubSabic) September 13, 2018
- Guest
- Post n°181
kakav blam kada organizacija kojoj je prva funkcija borba za sprovodjenje arhuske konvencije koja svim ljudima garantuje pravo na zastitu zivotne sredine i pravnu pomoc kada je to pravo ugrozeno, folira skupljanje papirica sa erste bankom koja najvise na balkanu finansira mini hidrocentrale, i koja se u svojoj austrijskoj centrali vec godinama ne obazire na pozive iz cele evrope da sa tom praksom prekinu. no to sve nije ni cudo, kada to udruzenje zapravo vodi bivsa funkcionerka politicke stranke koja je jednako skrnavila kao i danasnja vlast. smece sugavo obicno.
- Post n°182
Beograd -- Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović zahvalila je FK Crvena zvezda.
- Guest
- Post n°184
odlicno se zajebavaju
dal je jkp metro, dal je prestonica kulture, dal neka treca sprdacina da govna otimaju pare
http://rs.n1info.com/a422913/Vesti/Skupstina-Beograda-Osnovan-JKP-Beogradski-metro-i-voz.html
dal je jkp metro, dal je prestonica kulture, dal neka treca sprdacina da govna otimaju pare
http://rs.n1info.com/a422913/Vesti/Skupstina-Beograda-Osnovan-JKP-Beogradski-metro-i-voz.html
- Post n°185
Jesu obecali metro? Eto ga. Obecanje - ispunjenje
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°186
Tako sam ja kupovao ploče, a još nisam imao gramofon.
- Guest
- Post n°187
Поводом обележавања 100 година од настанка насеља Ветерник градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовао је откривању Споменика српском добровољцу у том насељу. Иницијативу за подизање Споменика поднело је Удружење „Војничка пасуљијада Ветерник“.
— Miodrag Sovilj (@miodrag_sovilj) October 1, 2018
- Post n°188
Udruženje "Vojnička pasuljijada Veternik"?
- Post n°189
beatakeshi wrote:Udruženje "Vojnička pasuljijada Veternik"?
Постаје јасно порекло назива места.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°190
beatakeshi wrote:Udruženje "Vojnička pasuljijada Veternik"?
srpdaju se jbg
- Guest
- Post n°191
sad su se kao setili da zabrane zagusivanje gradske kanalizacije trznom centru, govna
http://voice.org.rs/vodovod-odbio-da-produzi-dozvolu-promenadi-za-ispustanje-podzemnih-voda/
http://voice.org.rs/vodovod-odbio-da-produzi-dozvolu-promenadi-za-ispustanje-podzemnih-voda/
- Guest
- Post n°192
i dalje nacija nastavlja sa kesicevsko mickoljubicicevskom salom na racun vrhunskih zlikovaca i kriminalaca, evo vucic poneo tronozac kamermanu hahahah hahaha hahaha ajde da umremo svi od smeha, ahaha kako je kul, ahahaha. to je direktno ono sto takva vlast i zeli i potrebuje da bi ostala sto duze. debilcine.
- Post n°193
jes, posast su veca od dopa ti komicari srbijanski
u odbranu dopa doduse - on stvarno radi
u odbranu dopa doduse - on stvarno radi
- Post n°194
vido i da cigan sa medaka gostovao...moskri se prevrce u grobu
- Guest
- Post n°195
prebogati grad kraljevo kupuje nekoliko hiljada karata za projekciju filma ravnoselskog govneta ristovskog
- Post n°196
U svoje vreme je Mihić preko ministarstva izboksovao da škole za radnu subotu idu da gledaju - "Kupi mi Eliota.
- Guest
- Post n°197
ma nije to nista novo, to je u rangu kad sva novosadska javna preduzeca kupuju karte za exit
- Post n°199
Уместо вуковца и ђака генерације гимназије у Ариљу, на матурску екскурзију у Италију отишао је председник Скупштине општине Драгиша Терзић.
Како сазнаје “Блиц”, он је повео и своју тек венчану супругу Ивану, иначе запослену у општини.
Матуранти ариљске гимназије на вишедневну екскурзију на север Италије отпутовали су 29. септембра, а враћају се за викенд.
Саговорници "Блица", међу којима су и житељи Ариља који немају школску децу, истичу да је "школа направила озбиљан пропуст".
“Има ђака који су заслужили да иду на ту екскурзију. Није ту реч само о једном детету. Иако и нису сви вуковци, има деце која нису отишла а за пример су не само својим вршњацима већ целој нашој малој заједници јер волонтирају и помажу. Много их је тужно било гледати како су остали на паркингу. А увек за екскурзије има гратис места управо за оне који немају. Да нико не обрати пажњу на ту децу... Безобразлук и срамота”, каже А. П. из Ариља.
Иако је очекивано да се постави питање ко је платио матурантску екскурзију председнику Скупштине општине, његовој супрузи, али и директору школе Ранку Давидовићу, родитеље то не интересује. Кажу: "Једнако је грозно, ко год да је платио".
“Могао да је плати ко хоће, општина, школа, они сами. Оно што родитеље интересује и што ће тражити као одговор од надлежних јесте само који су критеријуми за ђачку екскурзију и по ком основу су политичар и супруга отпутовали.”
"Блиц" јуче није успео да добије званичне податке о плаћању екскурзије, али ни зашто гратис места нису понуђена ђацима и да ли су она заправо била за општинара и супругу.
Директор гимназије Ранко Давидовић, који је такође отпутовао на седам дана у Италију, на тој руководећој позицији је већ скоро пуних 12 година и очекује и нови мандат. Како сазнајемо, он је редовни путник на оним бољим ђачким екскурзијама, иако ученици имају професоре и разредне старешине који су обавезни на школским путовањима. Он за "Блиц" каже да је председник Скупштине општине заслужио да иде јер "помаже школи". Директор из Италије тврди да је председник СО Ариље сам платио екскурзију, а на питање зашто нису кренула деца на такозваним гратис местима, он додаје:
“Свака екскурзија носи нешто своје и посебно. Да ли постоје таква деца? Постоје. А ја се бринем о њима... Овог пута могла су да крену још два ђака на име гратиса, али нису... па ћемо осталима умањити трошкове”, каже директор.
На питање "Блица" зашто је он као директор на екскурзији и од којих пара путује, Давидовић истиче:
“Ја сам као директор вођа пута. То је радио и прошли директор, па сам и ја наставио”, закључује Давидовић, који се нада и четвртом узастопном мандате.
Драгиша Терзић променио је неколико странака, од ДС преко Г17, па и свој ПРС (Покрет радника и сељака), који је, иако је оснивач, убрзо напустио и отишао даље. Сада је коалициони партнер СНС, а био је врло гласан у оптужбама против бившег председника општине Ариље, кога је прозивао за махинације и криминал, наводи “Блиц”.
http://www.nspm.rs/hronika/blic-umesto-vukovca-i-djaka-generacije-gimnazije-u-arilju-na-matursku-ekskurziju-u-italiju-otisao-predsednik-skupstine-opstine-dragisa-terzic-sa-zenom.html
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°200
Neka se mladi vukovac kandiduje i pobedi na izborima, pa nek onda kritikuje!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije