xie saike wrote:epski lupetas i banalizujes bajo, ali ako si spreman da za par meseci potrosis 500-1000 svojih privatnih evra na sastanke, putovanja i povezivanja sa istomisljenicima i slicnim ljudima javi se da te konektujem, sa ljudima od nisa do zagreba.
Što ne bi neko dao 500€ na letovanje+konferenciju u Barseloni sa istomislećim kolegama? Spojiš lepo sa korisnim. Ljudi troše više na hobije, treninge, spa centre i ostale tričarije a znam i ljude koji troše više novca godišnje na putovanja, zimovanja, city-breakove i ostale buržujske zanimacije.
Bluberi wrote:
Nabij si u dupe duh vremene, ko zna možda ćeš zatrudneti, pa odustati od postovanja postova iz kojih zrači jegna od onih sigurnosti da si spojen direktno sa sveznanjem koje nam prosipaš svaki put kad ne znaš šta bi mogap pametno da kažeš. Samo napred. glupo i radikačno-.
Druže, kontrolišete se i prekinite da prostački vređate
. Konstruktivna kritika da, vređanje, zaboravite gospodo. Moje mišljenje je samo jedno od mnogih na ovom forumu, nemam pretenzija ka sveznanju i prosipanju pameti. Takođe, nabijem te na kurac, namerno sam oponašao TVOJ stil lakonskog i kriptičnog kvazifilozofskog pisanja na forumu, zato si se i našao uvređenim.
SNS kontroliše duh vremena i krovne ideološke strukture.
bela maca wrote:nisu odustali od vinče, samo što ih se više ne čuje jer su u sred posla koji nije na ulici. na primer.
Meni je to neshvatljiv autizam i kurcobolja. Dok se na ulicama okuplja narod, u Lučanima kradu izbori, bore se neke druge bitke, gospoda se nisu udostojila niti da tvitnu o protestima niti da se postave prema njima.
50.000 ljudi na ulici nisu njihova ciljna grupa?
Pošto nisu učestvovali u događajima na ulici, ostali su u zapećku, a SZS pokazuje moć i stari prevejani kadrovi uspostavljaju novu hijerarhiju opozicionog poretka u kojima je podilaženje Dverima dominantni događaj.
Posle će biti jao kako to, kako to da Dveri prelaze cenzus u Srbiji, a naši fini lepotani ne? Pa pripremaju novi performans, nije fora da se otkrije pre vremena, šta li je sledeće? Vidim osnovali su radnički muzej, bi da upriliče neku izložbu.
Ipak je to pokret otpora zakinutih kustosa i njihovo udruženje za "performance art", cosplaying političkog građanskog aktivizma. Ne zaboravite da su počeli svoj aktivizam sa bacanjem lubenica, kao vid podrške preminulom prodavcu koga su maltretirali panduri. Meni se sav njihov aktivizam sveo na to, na pokušaje aktivizma poput tog bacanja lubenica. Napredovali su u političkom marketingu od tada, razvili su simbol žute patke, itd. Podsećaju me na neki umetnički kolektiv, na neku srpsku Voinu koja ponekad napravi neki performans.