Racković i NDM BGD
- Guest
- Post n°251
Re: Racković i NDM BGD
mislim, sad i Remont: zameraju unošenje konfuzije a napišu da su "posledice saopštenja nisu poziv na prezir nego poziv na linč"--jel to treba da znači da se pozivanje na linč pripisuje saopštenju ili rendom komentatorima na saopštenje. prvo nije tačno a za drugo je vrlo sumnjivo da li može da se uputi kao zamerka autorima saopštenja. pushback je okej, al nemoj da gledamo sad zvezda-partizan nivo rata saopštenjima...
- Post n°252
bravo za darku, micu karica i ko jos tamo radi.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°253
Pozoveš javnost da izopšti nekoga i osudi njegovu ličnost. Posledica toga je uvek poziv na linč. Saopštenje Remonta je po mom sudu savršeno precizno.
Očekujem da se NDMBGD ogradi od poziva na fizičku retribuciju protiv Ratkovića (anonimno premlaćivanje, kastracija itd) od kojih vrvi internet.
Očekujem da se NDMBGD ogradi od poziva na fizičku retribuciju protiv Ratkovića (anonimno premlaćivanje, kastracija itd) od kojih vrvi internet.
- Post n°254
od krvi i mesa.ostap bender wrote:stvarno mjehur?
Bio sam tamo, al zakasnio. I uopste nisam shvatio da je u pitanju nasilje.
Iznervirala me glad ljudi sa fejsbuka za senzacijom. I totalno ignorisanje situcaije u kojoj se nalazi devojka.
Ako je bilo nasilje ( tesko mi je da poverujem) - onda sve mere, ako nije, shut u dupe i napolje Džoni sa žura.
Vucic ce da popizdi sto mu je Dzoni preuzeo kadar.
- Post n°255
znam neke kod kojih je mili vanili. dobro, ljudi smo.Kondo wrote:kad sam radio u muzickoj redakciji jedne radio stanice imali smo stalni problem sto su se krale ploce. mi smo se cimali da iz inostranstva nabavljamo izdanja za potrebe programa a onda su nam s vremena na vreme nestajale neke predvidive stvari indie emo popa koje su ljudi voleli tipa smiths, inspiral carpets tako nekako. medjutim jednog dana fali neki nenormalni aphex twin pod pseudonimom poligon window koji tada (1994.) niko nije uspeo da saslusa od pocetka do kraja a upamtili smo je jer je imala bozanstven clear vinil sive boje, totalni industrial, ko da je ploca bila od betona napravljena. i jbga sta cemo, nikad nijedan slucaj nismo resili....
godinu dana kasnije dzoni ucestvuje na nekoj grupnoj izlozbi u domu omladine, pored galerije lift u koji moram da udjem da bi stigao na posao, dzonijev rad prvi na ulazu. u prolazu bacim pogled na desno i imam sta da vidim. na sred rada stoji aphex twinova ploca nestala iz muzicke redakcije. ja mu pridjem i kazem pa dobro koji ti je kurac sta nam krades ploce ko da nisi mogao da prefarbas neku branku sovrlic a on aaaaaa neeeee mora ovako to je jedan kompletan umetnicki rad, proces, od prikupljanja materijala do konacnog proizvoda. onda sam mu zabranio ulaz u muzicku redakciju koju je sve do kraja zivota radija vrlo poslusno izvrsavao. jbga dzoni. meni je uvek drago kada ga vidim jer znam da je jos ziv.
edit - zapravo bih voleo da imam ovu plocu danas
- Post n°256
moracu da odem kod baba dare da uzmem tu njegovu monografiju da nadjem rad sa aphex twinom. realno iz danasnje vizure avangarda.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°257
Miki wrote:Kako ova priča dobija obrise, ovi smrdljivi patkičari su sve odvratniji.
dobro je sto inace tripuju da su hrabri revolucionari, sto se kaze golim grudima na tenk bi se zaletali, al na tviteru jbg.
- Guest
- Post n°259
to podseca na inicijativu neke budalesine iz mog razreda u sr skoli kada je predlagala razrednoj da mene prebace u drugo odeljenje jer sam vrlo dobar i kvarim im prosek, a imam i 3 iz vladanja zbog izostanaka.
- Guest
- Post n°260
Neki lik napisao da je Racković ubijao civile u ratu u BiH, a Matija Medenica se zgražava, kao, jezivo, eto kad nemamo kulturu sećanja.
What the fucking fuck?
What the fucking fuck?
- Post n°261
Mogli bi retroaktivno da traže da se Karavađo povuče iz galerija i muzeja zbog više nego nedoličnog ponašanja.
- Post n°262
au jeboteVasilij wrote:Neki lik napisao da je Racković ubijao civile u ratu u BiH, a Matija Medenica se zgražava, kao, jezivo, eto kad nemamo kulturu sećanja.
What the fucking fuck?
rusio je i u sava mali
- Guest
- Post n°263
beatakeshi wrote:Mogli bi retroaktivno da traže da se Karavađo povuče iz galerija i muzeja zbog više nego nedoličnog ponašanja.
sta reci o jednom gogenu na martiniku itd itd
- Post n°264
vec sam nagovestio, ali meni je - kao nekom neprisutnom na fejsbuku - najvece otkrovenje ove afere pazljivije citanje medenice nego bilo sta u vezi rackovica.Vasilij wrote:Neki lik napisao da je Racković ubijao civile u ratu u BiH, a Matija Medenica se zgražava, kao, jezivo, eto kad nemamo kulturu sećanja.
What the fucking fuck?
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°265
@kondo ugasi mi se baterija
Elem ja sam danas prvi put čuo za rackovica, jbg živim ispod kamena. Reakciju su mesane. Sa jedne strane nisam preterani ljubitelj online linca, ali pošto je u ovom slučaju imam poverenja u ndvbg nema razloga da im ne verujem. Razumem i poštujem želju žrtve da se ne prijavljuje institucijama a da ovo opet ne prodje ne kažnjeno i bez reakcije. I da je stoga ovo bio logičan način. Da je moglo bolje da se nastupi, moglo je bar po meni. Btw i meni medenica izaziva istu želju ko ovom asijevacu gore da odrgrizem monitor , al sad već nalazim urnebesne momente u njegovom krstaskom pohodu na netu. Mogu da razumem i to da je napadač bolestan, i nisam za to da se takav čovek bije i lincuje(ako je bolestan) , ali isto tako ne mogu da razumem da se to. Dešava decenijama i da se cuti. Jbg nisam nikakav feminista ali imam mladju osetljivu sestru tako da mi nije problem da isprojektujem takve napade i njenu reakciju, a i moju
Elem ja sam danas prvi put čuo za rackovica, jbg živim ispod kamena. Reakciju su mesane. Sa jedne strane nisam preterani ljubitelj online linca, ali pošto je u ovom slučaju imam poverenja u ndvbg nema razloga da im ne verujem. Razumem i poštujem želju žrtve da se ne prijavljuje institucijama a da ovo opet ne prodje ne kažnjeno i bez reakcije. I da je stoga ovo bio logičan način. Da je moglo bolje da se nastupi, moglo je bar po meni. Btw i meni medenica izaziva istu želju ko ovom asijevacu gore da odrgrizem monitor , al sad već nalazim urnebesne momente u njegovom krstaskom pohodu na netu. Mogu da razumem i to da je napadač bolestan, i nisam za to da se takav čovek bije i lincuje(ako je bolestan) , ali isto tako ne mogu da razumem da se to. Dešava decenijama i da se cuti. Jbg nisam nikakav feminista ali imam mladju osetljivu sestru tako da mi nije problem da isprojektujem takve napade i njenu reakciju, a i moju
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°266
Pa ne ćuti se, vidiš da kažu ovi matori da je dobio batine sto puta. Ovo je jbg, sudar svetova, normalnog, gde se frik malo udari ako baš misliš da je preterao i ondq nastqvimo da živimo ko normalna ljudska bića - i demonskog huff post sveta
- Post n°267
Mm
Last edited by disident on Wed Mar 07, 2018 5:43 pm; edited 1 time in total
- Post n°268
Dobro,ja ne vidim nista loše i u tome što se napisalo šta se desilo tj šta je uradio i da se to ne sme tolerisati i ignorisatiMiki wrote:Pa ne ćuti se, vidiš da kažu ovi matori da je dobio batine sto puta. Ovo je jbg, sudar svetova, normalnog, gde se frik malo udari ako baš misliš da je preterao i ondq nastqvimo da živimo ko normalna ljudska bića - i demonskog huff post sveta
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°269
a imam i 3 iz vladanja zbog izostanaka.
Amateru
Amateru
- Guest
- Post n°270
KinderLad wrote:a imam i 3 iz vladanja zbog izostanaka.
Amateru
to je bilo prvo polugodiste
- Post n°271
@ disident
ne, meni je omiljeni deo kada zavrsi sa svojom ogromnom virtue signaling epistolom i onda dobaci nekoj drugarici u koment sekciji 'vidimo se osmog marta', bukvalno me bilo sramota za njega
ne, meni je omiljeni deo kada zavrsi sa svojom ogromnom virtue signaling epistolom i onda dobaci nekoj drugarici u koment sekciji 'vidimo se osmog marta', bukvalno me bilo sramota za njega
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°272
disident wrote:Dobro,ja ne vidim nista loše i u tome što se napisalo šta se desilo tj šta je uradio i da se to ne sme tolerisati i ignorisatiMiki wrote:Pa ne ćuti se, vidiš da kažu ovi matori da je dobio batine sto puta. Ovo je jbg, sudar svetova, normalnog, gde se frik malo udari ako baš misliš da je preterao i ondq nastqvimo da živimo ko normalna ljudska bića - i demonskog huff post sveta
Šta se desilo i šta je uradio?
- Post n°274
Pa nije bas mladArkady Ivanovich wrote:taj medenica je mladolider marksa? zamalo da napisem 021
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°275
nemam pojma detalje te, razumeo sam da je to mahom pokret mladih tj studenata