šta se sad može, nego da se jedan budista sahrani u pravoslavnom hramu ,logično
Religija i društvo
- Guest
- Post n°26
Re: Religija i društvo
jebiga dokazano!
- Post n°27
pa mene je onaj ppp ljoticevac vredjao kada sam rekao kako je tesla potpuno inkorporiran kao neon-svetac u neku SPC polu-paganstinu a sve to zacinjeno kipom ispred crkve sv. save u njujorku.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°28
Goran @ghost_drone 26m26 minutes ago
Inače, slika koju je SPC objavila je napravljena tokom Resonate-a, kad je Lichens, jedan od artista koji je nastupao tad, bio u poseti MNT.
- Guest
- Post n°30
jel su oni stvarno tolki varvari da misle da svako ko prekrsti noge pravi satanisticki ritual ili postoji neka znatno gluplja prica iza ovoga- vise turista za hram ili tako nesto?
- Post n°31
Više turista za muzej!
(Pod uslovom da radi!)
(Pod uslovom da radi!)
- Post n°32
Čim su "artisti" u pitanju, sumnja na satanizam ima osnova! Ko zna, možda se i drogiraju.
- Post n°33
A mozda i meditiraju
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°34
+1Indy wrote:Čim su "artisti" u pitanju, sumnja na satanizam ima osnova! Ko zna, možda se i drogiraju.
- Post n°35
JovoJove Bakich [ltr]@gjesic[/ltr] 6m6 minutes ago
A da SpRC imenuje Pahomija za Vijekovnog Branitelja Pipača Tesline Urne?!?!?
A da SpRC imenuje Pahomija za Vijekovnog Branitelja Pipača Tesline Urne?!?!?
- Post n°36
Evo ga satanista, sam objašnjava kako pravi "spontanu" muziku "iz biljaka"? Ej, iz biljaka! I još kaže da su analogni modularni sintisajzeri "senzitivni"! I da smo mi, kao ljudi, bazirani na elektricitetu (tu se sasvim razotkrio).
Ko ima uši, neka čuje!
Ko ima uši, neka čuje!
- Post n°37
Dr Superhans @haarppp 2m2 minutes ago
čiča draža sa satanističkom bratijom...
"...dogodine u teslinom muzeju!"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°38
Sa PPP-a, crni pojas
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°40
Bugarska pravoslavna crkva danas je oštro kritikovala državu zato što "toleriše jeres" navodeći kao primer - jogu.
Sveti sinod Bugarske pravoslavne crkve oglasio se povodom maturskog ispita iz književnosti, na kojem je jedno pitanje bilo u vezi s jogom.
"Spominjanje joge je samo deo buđenja paganskih kultova i jeresi... Sekte, paraverska učenja i lažni proroci samo truju duše zbunjenih i seju haos u društvu", navode bugarski crkveni zvaničnici.
I mitropolit kanonski nepriznate Makedonske pravoslavne crkve Ilarion je danas preporučio svima koji praktikuju jogu da prekinu to da rade, da se pokaju i ispovede, a na sve one koji to ne žele bacio je anatemu.
zašto naši ćute? stalno kaskamo za svetom
Sveti sinod Bugarske pravoslavne crkve oglasio se povodom maturskog ispita iz književnosti, na kojem je jedno pitanje bilo u vezi s jogom.
"Spominjanje joge je samo deo buđenja paganskih kultova i jeresi... Sekte, paraverska učenja i lažni proroci samo truju duše zbunjenih i seju haos u društvu", navode bugarski crkveni zvaničnici.
I mitropolit kanonski nepriznate Makedonske pravoslavne crkve Ilarion je danas preporučio svima koji praktikuju jogu da prekinu to da rade, da se pokaju i ispovede, a na sve one koji to ne žele bacio je anatemu.
zašto naši ćute? stalno kaskamo za svetom
_____
poz
www.facebook.com/kucicanamoru
- Post n°41
preporučio svima koji praktikuju jogu da prekinu to da rade, da se pokaju i ispovede, a na sve one koji to ne žele bacio je anatemu
To je samo nastavak onog starog, legendarnog, "imala sam misli o Krišni i Budi".
- Post n°42
da, da . to sam zaboravila!
ali, nepojmljivo je koliko su sebi dali prostora i prisvojili prava da se trpaju u baš sve. pitanja na maturskom ispitu .
ali, nepojmljivo je koliko su sebi dali prostora i prisvojili prava da se trpaju u baš sve. pitanja na maturskom ispitu .
_____
poz
- Post n°43
namerna prolaznica wrote:zašto naši ćute? stalno kaskamo za svetom
Вазда каскадери.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°44
Uzgred, kako im objasniti da ne postoji nikakav "hinduizam" kao religija, već šaivizam, višnuizam, đainizam, budizam, tantrizam..
- Post n°45
sve su ti to paganski kultovi, jeresi i sekte i paraverska učenja. istina je samo jedna
ps. a odakle ti sve to znaš, a? nešto si mi sumnjiv...
_____
poz
- Post n°46
namerna prolaznica wrote:sve su ti to paganski kultovi, jeresi i sekte i paraverska učenja. istina je samo jedna
..'nako..
- Post n°47
Ferenz wrote:Uzgred, kako im objasniti da ne postoji nikakav "hinduizam" kao religija, već šaivizam, višnuizam, đainizam, budizam, tantrizam..
Ех, никад од њих нација под окриљем једне вере...
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°48
Da. Džaba im i matematičari, lingvisti, pisci, dramaturzi, filosofi pre "prvih jonskih filosofa" i sve,.
- Post n°50
Ау, незгодан преседан постављају. Златно правило итд.
_____