Anđela Mićić rođena je 1989. godine u Užicu, gde je završila osnovnu i srednju školu, a u Beogradu je zavšila FON.
LDP je ove godine odlučio da na izbore izađe sa novim mladim licima, a među njima našla se i Natašina ćerka.
Mićić, Milić, Sofija Loren...
- Post n°1
Mićić, Milić, Sofija Loren...
NATAŠU MIĆIĆ ZVALI SU SRPSKA NIKOL KIDMAN, A OVO JE NJENA ĆERKA: Anđela je lepa na mamu, a bavi se politikom! Evo u kojoj je stranci!
- Post n°2
Re: Mićić, Milić, Sofija Loren...
+1Filipenko wrote:Ahahahaha sto je smesan bas je faca ekstra jao sto je dobar a jesi gledao andriju i andjelku bas je duhovit vidi se da je smeker.
Deportovanje.
Potpuno iracionalno me iznerviralo to bilbordisanje, ne znam šta mi je gore, da je stvarno politički angažman, neko moralisanje ili reklamni trik.
- Post n°3
postoji u srpskom zakonu instuticija otkaza boravka kojom si obavezan da u roku od 7 dana napustis teritoriju zemlje. za razliku od andreje milosevica ona se masovno daje samo migrantima iz azije koji pritom ne mogu ni da je iskoriste jer nemaju putna dokumenta.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°4
apropo liste LDP ima na njoj jos dece funkcionera, sin i cerka onog milica sto je u vreme atentata bio zamenik dusana mihajlovica
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°5
Zar to nisu i deca one NATO lobistkinje?
- Post n°7
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°8
Ova riba je klasičan primer devojke koja je mlada, stoga zategnutog tela, plitka pa fura kao neki seksipil seljački, relativno situirana pa ne izgleda kao klošar - i sve u svemu to da epitet LEPA. A to što ima facu kao vombat nema veze.
- Post n°9
_____
#FreeFacu
- Post n°10
A kao dodatak je što najčešće takve devojke nisu ni specijalno zgodne, osim kao te mladalačke generalne zategnutosti. Ovu u mraku možeš da pomešaš sa pripadnikom muške svlačionice u drugoj godini gimnazije.
- Guest
- Post n°11
Ja kad citam forumske komentare o izgledu zena iz javnosti uvek pomislim da gospoda forumasi imaju privilegiju da karaju zene kalibra Sofije Loren u mladjim danima. A i za Sofiju Loren bi verovatno rekli da ima kvrgava kolena, oci kao Nada Topcagic i cudne sise, kako cudne, pa cudne brate, pogledaj ih.
Last edited by Blind Lime Pie on Wed Feb 07, 2018 1:18 pm; edited 1 time in total
- Post n°12
Pa Sofija Loren ima glupu facu.
- Post n°14
ja kad procitam 'klosarka' odma mi je jasno da je to seljacka sifra za alternativne ribe te mi se automatski upali lampica da je narator seljak
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°15
+1111111Daï Djakman Faré wrote:ja kad procitam 'klosarka' odma mi je jasno da je to seljacka sifra za alternativne ribe te mi se automatski upali lampica da je narator seljak
mali intermeco: glupava faca Sofije Loren
- Post n°16
Pa svakako može da se upotrebi i u tom smislu, ali sam ja ovde mislio na manje prenesenu varijantu.
- Post n°17
Pa jbt, izgleda kao da čeka da joj kažeš šta oćeš na picu u Bucku
- Post n°18
Blind Lime Pie wrote:Ja kad citam forumske komentare o izgledu zena iz javnosti uvek pomislim da gospoda forumasi imaju privilegiju da karaju zene kalibra Sofije Loren u mladjim danima. A i za Sofiju Loren bi verovatno rekli da ima kvrgava kolena, oci kao Nada Topcagic i cudne sise, kako cudne, pa cudne brate, pogledaj ih.
У бурунђанској јавности се стиче погрешан утисак, јер док једни галаме, удружење љубитеља (и буквално) чудних сиса ћути и ужива и заболе их за јавност. Макар саопштење, ал' јок, ендемска & хронична курцобоља.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°19
Moj pokojni komšija Vlada je govorio za Sofiju L (citirao je nekog, nije sam smislio, forumaši će možda znati i koga): buljava, krakata, nosata, ali kad sve to spojiš - najlepša žena na svetu.
Last edited by William Murderface on Wed Feb 07, 2018 1:25 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°20
Ako tako izgledaju pica dame u Bucku, ješću, zanesen, picu sa goveđom svakog dana.Miki wrote:Pa jbt, izgleda kao da čeka da joj kažeš šta oćeš na picu u Bucku
Čekaj, ko, Sofija Loren ili Mićićka?
- Post n°21
Sofija. Mićićka sprema salate iza.
- Post n°23
Jebo majku, ta nećemo se odma srditi, malo bantera bacamo
- Post n°24
Odma Miki seljak, Miki đubre. Pa nisam to zaslužio prijatelju...
- Post n°25
Да ли је до ниске резолуције тадашњег интернета, или је мени оданде све овдашње изгледало боље нег што јесте само касмо се отарасили Злоболеона, тек Мићићка се чинила као најбоља риба од целе скупштине. Па онда онај период кад је била веде председница, ихај, почео да ми ниче неки национални понос.
После се резолуција поправила а успели су и да изаберу председника, тако да јебига. Нисам много загледао у новије фотке, оне старе низкорезне боље изгледају у сећању.
После се резолуција поправила а успели су и да изаберу председника, тако да јебига. Нисам много загледао у новије фотке, оне старе низкорезне боље изгледају у сећању.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...