Mediji u Srbiji
- Guest
- Post n°901
Re: Mediji u Srbiji
Plus onaj ogranak baze Orao par km od mene, a na strelište im kamen mogu da bacim
- Post n°902
fikret selimbašić wrote:Osim vremena koje sam proveo u Zenici i okolini te nepunu godinu u Hrvatskoj, cijeli život gledam TVB/RTS. Prije rata mi je samo prvi program tvsa bio dostupan, lovio sam i tvz oba programa ali najjači signal je zaista dolazio iz istočnog napravljenija, geografski položaj i raspored predajnika su za to zaslužni. Lovio sam 3K u vrijeme kad je bio lokalna beogradska televizija. Kasnije je do mene dobacivao i tv art (šok koridor), tv politika (filmski maraton sa aktuelnim kino hitovima) i SOS kanal.
Pauzu sam napravio samo u prvih par godina digitalnog emitovanja HRT3, kad je smijenjen Šoša i HRT 3 mi je postao bezvezan pa sam se ponovo vratio na serbsku tv, već godinama gledam RTS3 i ponekad RTV2, jedino tu nema reklama.
.
Eto koji smo autosovinisti. Od srb kanala, gledao sam SOS (pre bog zna koliko godina) i RTV ono kratko vreme kad joj je valjao program. Default kanal u zadnjih 4-5 godina mi je AJB
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°903
I ja sam autošovinista, na bosanskim tv sam samo gledao utakmice i poneki film. Gledao sam tvtk dok su na divljaka puštali filmove iz tuzlasnke videoteke Cobra, BN televiziju u prva tri mejseca emitovanja jer je to bio jedan ogromni filmski maraton i stotinak epizoda Kriminala u Rusiji na brčanskoj tv HIT. Satelitsku sam imao u periodu 2008.-2009. lovio kodove na internetu da je gledam pa mi dosadilo kad su učestali sa kodiranjem.
- Guest
- Post n°904
fikret selimbašić wrote:Plus onaj ogranak baze Orao par km od mene, a na strelište im kamen mogu da bacim
znamo sve o vama druze selimbasicu :zucko:
- Post n°908
Да ли и даље постоји Зона Сумрака?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°909
.@OCCRP and @Krikrs editor @StevanOCCRP was detained in Abu Dhabi where he was scheduled to speak at the #uncac, the UNs big anti corruption meetup. Not a promising start to the convention. He will be deported. The UAE has a lot of explaining to do about their commitment.
— Drew Sullivan (@DrewOCCRP) December 17, 2019
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°910
verovatno se zverski ispirsovan pojavio kod nekog abdule na gejtu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°911
sad došla da postavim, šta se dešava?
- Post n°912
pa teorija je da ga imaju na nekom spisku jer je KRIK pisao o BNV, PKB i slicnim, gde su abudabiđanske pare
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°913
jebala ih ideja o human/media rights konferenciji u UAE, dobro mu nisu napakovali neku gudrovinu i osudili na smrt vešanjem
_____
#FreeFacu
- Post n°914
verovatno bespotrebno paranoišem, ali sve vreme mi se sudbina kašogija mota po glavi.
- Guest
- Post n°915
Otpratili su ga do gejta i to je to, nemaju rašta njega da seckaju.
Jel će UN organizovati i seminar o internet slobodama Pjongjang 2020?
Jel će UN organizovati i seminar o internet slobodama Pjongjang 2020?
- Post n°916
Pre par godina su ga hapsili i u Rusiji
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°917
ne znam gde bih sa ovim, pa nek bude ovde
Nastavlja se trend obijanja stanova.
— Dragana Pećo (@DraganaPeco) 23. децембар 2019.
Obijen stan Dašku!
Kome treba Daškov laptop i sat?
Podrška za @daskoimladjahttps://t.co/wFOVkLIfSk
- Post n°918
svi mediji u srbiji 2020. dočekuju kao prvu godinu treće decenija xxi veka, i mislim
da nam to više govori o medijima no svi tekstovi na tu temu.
(u vuglu je samo lana avakumović rekla da treća decenija ne počinje 2020.)
https://www.vugl.rs/artikli/price/sta-je-za-ljude-iz-srbije-utisak-decenije-na-izmaku-artikal-413
da nam to više govori o medijima no svi tekstovi na tu temu.
(u vuglu je samo lana avakumović rekla da treća decenija ne počinje 2020.)
https://www.vugl.rs/artikli/price/sta-je-za-ljude-iz-srbije-utisak-decenije-na-izmaku-artikal-413
- Post n°919
I sledece godine cemo imati iste ove tekstove
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°920
pa dobro, postoji savršeno jasan smisao u kojem počinje nova decenija--u pitanju je prva godina dvadesetih. a dvadesete, tridesete, itd. su decenije...
- Post n°921
Ви као да сте позаборављали како је колико јуче пре 20 година слављена нова 2000-та.
- Post n°922
Не, нисмо. Боље не спомињи, ту су ми се попели. Био сам у тамоу тада, аписмена руља, не да се опасуљити.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°923
jbt, koliko ne kapirate. svaki okrugao broj ima vecu simboliku, nebitno sto tehnicki nije pocetak decenije, veka ili milenijuma.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°925
Santino wrote:jbt, koliko ne kapirate. svaki okrugao broj ima vecu simboliku, nebitno sto tehnicki nije pocetak decenije, veka ili milenijuma.
Сваког таквог натераш да броји до десет. Ако не крене од нуле, кажи му да лаже, или да је бар дволичан.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...