Mediji u Srbiji
- Post n°451
Re: Mediji u Srbiji
Dobro, to je normalno, po principu parnih generacija Gen Z će na neki svoj, potpuno drugačiji, način više ličiti na Gen X i Silent Generation nego na Boomere i Milenijalse (horoscope alert! )
- Guest
- Post n°452
mislim na te sto ce pisati. taj mali lazar je decko u fazonu szs vuk jeremic i sl gadosti
- Post n°453
Znam.
Samo što oni ne znaju s kim imaju posla. Ni meni Koštunica nije izgledao toliko loše 1991.
Samo što oni ne znaju s kim imaju posla. Ni meni Koštunica nije izgledao toliko loše 1991.
- Post n°454
hejteri ste, to je sve duhovita tviter ekipa, neki rade u birn-u, neki su iz te novosadske škole,
neki iz vremena. očekujem kvalitetno klanje za dva meseca.
neki iz vremena. očekujem kvalitetno klanje za dva meseca.
- Post n°455
ne znam ko je finansijer. odakle vremenu pare da pokreće i finansira portal,
jer pretpostavljam da ljudi neće raditi za džabe.
jer pretpostavljam da ljudi neće raditi za džabe.
- Post n°456
Miskovic
Ma, nisu to ne znam kakve pare. Koliko kuzim, portal nece imati svoje zaposlene, svi oni rade za svoje firme, ovo im je usputni posao
Ma, nisu to ne znam kakve pare. Koliko kuzim, portal nece imati svoje zaposlene, svi oni rade za svoje firme, ovo im je usputni posao
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°457
Pare dolaze od Vucica i Miskovica ali to mu dodje isto.
"Vreme" je "prodalo" rts par dokumentarnih projekata, to znaci semica, a to bez odobrenja Vucica nece da ide.
"Vreme" je "prodalo" rts par dokumentarnih projekata, to znaci semica, a to bez odobrenja Vucica nece da ide.
- Guest
- Post n°458
plachkica wrote:hejteri ste, to je sve duhovita tviter ekipa,
time si sve rekla
- Post n°459
Je l' pocelo?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°460
bruno sulak wrote:jednu gastosku refleksnu defanzivnost
hej
- Post n°461
KinderLad wrote:Ja nisam siguran da ti ljudi uopšte znaju i gde se tačno odvija online život većine onih koji danas imaju npr 19-20 godina.
Vreme da otvori Tinder profil.
- Post n°462
Od sutra, sjajna ekipa mladih autora i autorki donosi vam nešto poput @NedeljnikVreme za mlade. #Vugl
— Lazar Čovs (@Popravljam) March 28, 2019
Sve ono što bi trebalo da znate, a ne znate.
Sve ono što je važno - ali probrano, stavljeno u kontekst i pisano za rođene devedesneke. pic.twitter.com/XgZVL94Mbc
U fokusu su političko opismenjavanje i kritičko mišljenje.
— Lazar Čovs (@Popravljam) March 28, 2019
Podsticaćemo dijalog, promišljanje i zdravu kritiku aktuelnih društvenih procesa.
Bez gotovih odgovora, ali sa postavljanjem pravih pitanja: gde živimo, kako živimo, za šta živimo. #Vugl #vidinavuglu #PitajVugl
How patronizing is this shit?
- Post n°463
How patronizing is this shit?
Da jebote, očekujem navalu mladih željnih političkog opsmenjavanja i kritičkog mišljenja.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°464
otto katz wrote:How patronizing is this shit?
Da jebote, očekujem navalu mladih željnih političkog opsmenjavanja i kritičkog mišljenja.
Па можда не искрено жељних али вољних да се дувају с тим... и то онда може и да упали.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°465
transfer blama
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°467
ovo je neki grant za neko medijsko sranje i tako ce verovatno i da prodje.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°468
još 26 minuta
[img][/img]
(pola ove ekipi se do pre par nedelja klalo sa drugom polovinom ekipe. biće zabavno)
[img][/img]
(pola ove ekipi se do pre par nedelja klalo sa drugom polovinom ekipe. biće zabavno)
- Post n°469
napetost raste
_____
- Post n°471
12:00 jos nije proradilo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°472
u neke pare da ce da bude i o breni i severini kao etalonima, javlja mi se uvidom u spisak
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°473
U Japanu bi urednik zbog ovoga izvrsio harakiri
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°474
u cevape?
_____