Mediji u Srbiji
- Post n°26
Re: Mediji u Srbiji
dobro malo se latentno jebemo, nije neko zlo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°27
Blind Lime Pie wrote:Aman s tim kurcima više
Него ћемо ваљда без? Не ваља ни то. Треба имати меру. А и са мером треба с мером, да се не измишља нова реч за једнократну употребу, са наставком -метрија.
Оћу касти, зајебано то. Размислити.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°28
U Nisu postaje nemoguce naci Danas na trafici. Vreme sve teze.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°29
William Murderface wrote:U Nisu postaje nemoguce naci Danas na trafici. Vreme sve teze.
- Post n°31
Ne znam, iskreno. Deo problema je sto mnoge trafike vise ne drze nista osim tabloida, a mnoge uopste ne drze novine.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°32
KRIK @KRIKrs
Ponosni smo što je novinarka @Vesna_Radojevic od oktobra deo KRIK tima.
#PodrziKRIK
Sta je sa Istinomerom? Vidim da su smanjili i sa klipovima, nema ciklotronaca
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°33
Sad tek vidim da Jaksa sljaka za Antidot http://www.anti.media/tv-dnevnik/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°34
https://www.istinomer.rs/clanak/2125/Kako-sam-pokusao-da-unistim-REMKako sam pokušao da uništim REMJedan zahtev jednog novinara umalo je doveo do rušenja nezavisnosti i samostalnosti rada Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM). Srećom, ova nezavisna i samostalna institucija je (za sada) uspela da se odupre ovom grubom nasrtaju na njen rad
Radmilo Marković
24 Oct, 2017
Svedoci smo da je Regulatorno telo za elektronske medije (REM) već mesecima pod kontinuiranim i skandaloznim napadima jednog dela javnosti. Optužuju ih da ne rade svoj posao za koji primaju neprimereno visoke plate, da su se stavili u funkciju jedne stranke i jednog čoveka, da su pristrasni, da ne uvažavaju kritike... Primećeno je i da hajka na Savet REM iz određenih medija i organizacija traje i duže od godinu dana, a neki od njih su čak podneli i krivične prijave protiv ovog nezavisnog tela.
Međutim, iako je REM – kao nezavisno, samostalno i profesionalno telo – nastavilo da posluje kao i pre, na isti način, ne obazirući se na ove napade, pojedini novinari su otišli i korak dalje i pokušali da u potpunosti razore ovu instituciju, jednu od retkih nezavisnih institucija koje su preostale.
Jedan od tih novinara je i gorepotpisani. Naime, iz zvaničnog dokumenta Saveta REM proističe da je novinar Istinomera svojim zahtevom mogao da dovede do „narušavanja nezavisnosti i samostalnosti“ ovog tela, samostalnost članova njegovog Saveta, čime bi bilo „ugroženo ostvarivanje njegovih funkcija, među ostalima i zaštite i razvoja slobode mišljenja i izražavanja“.
I ne samo to: novinar je, hteo-ne hteo, mogao da „naruši autonomiju odlučivanja“ Saveta REM, čime bi se stvorila „mogućnost da se se iz odgovarajućih političkih, medijskih ili ekonomskih centara moći ostvari pritisak na članove Saveta Regulatora“, samo zato što su radili svoj posao – većali i glasali. Ukratko – postojala je mogućnost da nastupe teške posledice po interese Saveta REM i njegovih članova, i da dođe do „ozbiljne povrede nezavisnosti i samostalnosti Regulatora“.
Ali, kakvu je to opačinu potpisani novinar zahtevao od Saveta REM? Koji je to zahtev ispostavio, koji bi Regulatornom telu za elektronske medije i njegovom Savetu zadao smrtonosni udarac? Šta bi to upropastilo REM, uništilo njegovu nezavisnost i samostalnost i nanelo mu teške posledice, od kojih je pitanje da li bi se ikada oporavio?
_____
- Post n°35
joooj, pokrao vas je cirjakovic, besramno!
biljana vučića beleše
(naravno, ne citati dalje od naslova)
biljana vučića beleše
- Post n°36
vi sigurno ne jedete parizer kad imate vremena da citate ovaj nivo trolovanja
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°39
Sa ponosom ističem da sam prvi detektovao Kurirov U-turn.
Idem da tražim nešto o Vučiću na sajtu DJB, mrka kapa ovih par meseci.
Idem da tražim nešto o Vučiću na sajtu DJB, mrka kapa ovih par meseci.
- Guest
- Post n°40
Морам да признам да сам прочитао оду паризеру. Ћирјаковић пише са невероватном, нелогичном мешавином дубоког цинизма и неког чудног оптимизма, готово невиног. Баш ми је жао што се овде онако кратко задржао.nezvanova wrote:joooj, pokrao vas je cirjakovic, besramno!
biljana vučića beleše
- Post n°41
No Country wrote:Морам да признам да сам прочитао оду паризеру. Ћирјаковић пише са невероватном, нелогичном мешавином дубоког цинизма и неког чудног оптимизма, готово невиног. Баш ми је жао што се овде онако кратко задржао.nezvanova wrote:joooj, pokrao vas je cirjakovic, besramno!
biljana vučića beleše
nije to cinizam, to je slepa mržnja. čist otrov.
_____
alt-lib
- Post n°42
Na Studiju B 3 meseca nisu dobili plate.
- Guest
- Post n°43
Океј, цинизам је предуслов за мржњу. Но он се тој својој навади радује, а то је већ социопатски.Kinder Lad wrote:No Country wrote:
Морам да признам да сам прочитао оду паризеру. Ћирјаковић пише са невероватном, нелогичном мешавином дубоког цинизма и неког чудног оптимизма, готово невиног. Баш ми је жао што се овде онако кратко задржао.
- Post n°44
No Country wrote:Океј, цинизам је предуслов за мржњу. Но он се тој својој навади радује, а то је већ социопатски.Kinder Lad wrote:
Moguće
_____
alt-lib
- Post n°45
beatakeshi wrote:Na Studiju B 3 meseca nisu dobili plate.
zar ne istice sada neki rok u kome novi vlasnici treba nesto. ne znam sta ali whatever
_____
#FreeFacu
- Post n°46
Studio B je sad dobio 200 000 evra od grada ali to je za pod zub.
N1 wrote:
Na konkursu za sufinansiranje medijskih projekata grad Beograd je skoro trećinu novca dodelio Studiju B, a sredstva su dodeljena i muzičkim udruženjima, kao i firmama koje su registrovane posle raspisivanja konkursa, objavio je portal Pištaljka.
Od ukupno 73,9 miliona dinara, Studio B i firme povezane sa tom televizijom - "Brender" i "Irik" dobile su 23 miliona za medijske projekte. Konkurs je raspisan 18. avgusta, a 17. oktobra objavljena su rešenja o raspodeli sredstava.
- Post n°47
beatakeshi wrote:Na Studiju B 3 meseca nisu dobili plate.
- Post n°48
ne znam da li za smetlište, neka bude ovde
Додељене награде Савеза новинара Србије и Црне Горe
Веселин Ђокић, Слободан Рељић и Милован Урошевић добитници су награде за животно дело коју додељује Савез новинара Србије и Црне Горе.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/2921120/dodeljene-nagrade-saveza-novinara-srbije-i-crne-gore.html
Kakav je to Savez novinara? Je l samo ja nikad nisam čula za njega?
Додељене награде Савеза новинара Србије и Црне Горe
Веселин Ђокић, Слободан Рељић и Милован Урошевић добитници су награде за животно дело коју додељује Савез новинара Србије и Црне Горе.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/2921120/dodeljene-nagrade-saveza-novinara-srbije-i-crne-gore.html
Kakav je to Savez novinara? Je l samo ja nikad nisam čula za njega?
- Post n°49
Последња савезна институција? Пре једанаест година се нико није сетио да их муне у цеваницу и предложи да се и они разиђу?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°50
Posle najezde proruskih idiotskih portala, dobili smo i antiruski idiotski portal:
http://seas.foundation/
Evo jednog finog teksta
http://seas.foundation/2017/10/28/4956
РУСКО КЛИМАТСКО ОРУЖЈЕ У РУСКОЈ БАЗИ У НИШУ
Руско климатско оружје у Руској бази у Нишу? Да ли је оно одговорно за необично топло време у околини Београда и за нагло захлађење и невреме непосредно после одржавања Војне параде 20 октобра у Батајници? Зашто су Србију задесиле страшне поплаве и невреме управо после отварања Руске базе у Нишу? Да ли је Руско климатско оружје на Куби одговорно за разарање нафтних рафинерија и лука за превоз течног природног гаса (ТПГ) у Тексасу и Луизијани, САД, током напада неприродно великог и суперснажног урагана Харви? Какве страхоте очекују Србију и цео Западни Балкан у случају да Руски центар у Нишу добије дипломатски статус?
...
I vreme je bilo da HARP dobije konkurenciju.
http://seas.foundation/
Evo jednog finog teksta
http://seas.foundation/2017/10/28/4956
РУСКО КЛИМАТСКО ОРУЖЈЕ У РУСКОЈ БАЗИ У НИШУ
Руско климатско оружје у Руској бази у Нишу? Да ли је оно одговорно за необично топло време у околини Београда и за нагло захлађење и невреме непосредно после одржавања Војне параде 20 октобра у Батајници? Зашто су Србију задесиле страшне поплаве и невреме управо после отварања Руске базе у Нишу? Да ли је Руско климатско оружје на Куби одговорно за разарање нафтних рафинерија и лука за превоз течног природног гаса (ТПГ) у Тексасу и Луизијани, САД, током напада неприродно великог и суперснажног урагана Харви? Какве страхоте очекују Србију и цео Западни Балкан у случају да Руски центар у Нишу добије дипломатски статус?
...
I vreme je bilo da HARP dobije konkurenciju.