Na Tesinom astalu
- Guest
- Post n°552
Re: Na Tesinom astalu
ja mislim da i ne može drugačije
kao kad pročitam vučićeva srbija i nastavim uvek - već je zaspala
drugče nemere
kao kad pročitam vučićeva srbija i nastavim uvek - već je zaspala
drugče nemere
- Post n°553
Strasno, odem na deset dana i tema zamre. Zato ovog puta prava bomba za sladokusce. Samo cu reci Duci
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°554
Duvaj ga, hteo sam da za promenu legnem pre 12.
… a sad prosto moram da poslušam šta ima u renomiranom njemačkom Zrcalu.
… a sad prosto moram da poslušam šta ima u renomiranom njemačkom Zrcalu.
- Post n°555
Prvih 20 min kida duci sa kritikom modernog sporta, a onda krece opis kako je branio milosevica kad su hteli da ga hapse, rambo 1 na srpski nacin, gadjao je ciglama od muke napdace sa heklerima, jednog je spicio u vrat i sjebao im dzip. A da je imao kasikaru spicio bi je u masu zapadnih novinara koji cekaju da snimaju sve, duci bog i idol
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°556
CETA MALA ALI ODABRANA
duci pravi zivi lanac od ljudi, pandur na njega, duci njega za gusu, i onda su ga istukli jebiga i pao je u nesvest
duci pravi zivi lanac od ljudi, pandur na njega, duci njega za gusu, i onda su ga istukli jebiga i pao je u nesvest
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°557
Vera vratusa branila slobu tj bila tu, evo sad mogu da umrem ahahhahahahah
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°558
pukli mu hemoridi od pada gusim se
Duci se presvlaci i vraca nazad, sloba izlazi sa unukom da vidi branioce, e jbg duci se rasplakao , tad ga je prvi put video uzivo . I evo zagrcnuo se od suza na secanje na slobu
Duci se presvlaci i vraca nazad, sloba izlazi sa unukom da vidi branioce, e jbg duci se rasplakao , tad ga je prvi put video uzivo . I evo zagrcnuo se od suza na secanje na slobu
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°559
Možda suze pošle od hemoroida.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°560
Djindjic bio djubre najgore
Duci stvarno kralj
Amerikanci su teli da slobinu smrt iskoriste kao povod da pobiju sve vidjenije ljude za ruse, secu knezova da naprave. Djindjic i dos su bili naoruzani i samo su cekali znak, al su se usrali da ih ne napuste ameri
Duci stvarno kralj
Amerikanci su teli da slobinu smrt iskoriste kao povod da pobiju sve vidjenije ljude za ruse, secu knezova da naprave. Djindjic i dos su bili naoruzani i samo su cekali znak, al su se usrali da ih ne napuste ameri
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°561
ne bre, rasplakao se sada kada se setio slobe. Znaci ovako izgledaju fanatici kada vide isusa hrista pa se prisete trenutka kada su bideli bogaWilliam Murderface wrote:Možda suze pošle od hemoroida.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°562
Meni Deci upše nije zabavan za slušanje. On je jedan od onih ljudi koje je ogorčenje u potpunosti i bespovratno progutalo. Iz takvih izlazi samo žuč i fašoidne fantazije.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°563
Meni je zabavno jbg, a i ove kritike sporta su mi odlicne. Jbg ja nikad do sada nisam osetio licno ovakav fanatizam prema bilo cemu, mozda mi je zato zanimljivo
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°564
Malo je ostalo autentičnih slobista, pa je u tom smislu zanimljivo čuti. Čudna je to sorta, baš čudna.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°565
pa pokazuje da je slobizam nesvodiv samo na srpski nacionalizam.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°566
I to,plus uvek je zanimljivo cuti fragmente proslosti poput ove poslednje odbrane
I njegova homofobija je isto urnebes u svakoj epizodi, jer je duci spreman da kaze ono sto vecina misli
I njegova homofobija je isto urnebes u svakoj epizodi, jer je duci spreman da kaze ono sto vecina misli
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°567
bruno sulak wrote:pa pokazuje da je slobizam nesvodiv samo na srpski nacionalizam.
Apsolutno. Pa nijedan od autentičnih slobista koje sam upoznao ne bi sebe opisao kao srpskog nacionalistu. Evo, Vratuša recimo. Ili Mario Kalik (zna se na šta nalik). Sve neko levičarenje, antiglobalizam, malagurskovanje.
_____
- Post n°568
55 minut, duci nadahnuto prica o komunizmu, izvornom hriscanstvu i hristu, planskoj privredi kao najboljem sistemu i stavlja znak jednakosti
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°569
Slobodarsko dostojanstvo ftw
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°570
Za Ducija je najtužnije što bi u nekom drugom scenariju mogao da bude baš kul lik.
_____
- Post n°571
Spominje li Duci svog saborca iz poslednje odbrane, vojvodu Sinišu Vučinića?
I bilo bi šteta ne videti i njega u ovoj emisiji, da se evociraju ti emotivni trenuci.
I bilo bi šteta ne videti i njega u ovoj emisiji, da se evociraju ti emotivni trenuci.
- Post n°572
Kul vrlo teško. Pre hot (ali ne u ovom novom, vašem, smislu) on je retka vrsta nervčika. Negde mi ga je vrlo žao.William Murderface wrote:Za Ducija je najtužnije što bi u nekom drugom scenariju mogao da bude baš kul lik.
Dugo ga nisam slušao, ali se za sve oko sporta slagao bar 80-90%.
Ali Vera Vratuša na barikadama
et Sotir
Da, to mi nikad nije bilo jasno- da li su se ti ljudi (Duci, Vratuša itd) ikad zapitali sa kim su se uhvatili ruku pod ruku (S. Vučinić koji je nadnaravni šljam)
- Post n°573
Ducija sam jednom pokušao da slušam, i prekinuo sam kad je rekao da eto sad prima neke pare kao sportista (prima oko1k evra kao zaslužni sportista). Dalje nisam mogao da slušam preseravanja. Smarač navikao na lake pare koji sere o svemu i svačemu, vazda bio. Ko je navikao na rad od sportista je kasnije nastavio kao trener, da radi u sportu, bavi se ugostiteljstvom... a on se specijalizovao z Balkan info.
- Post n°574
Siniša vučinić mi je jednom bio u kući kad sam bio mali,, ko vam je taj?
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°575
1:17:00 filipenko pokraden!!!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.