Kataloniji u čast - mogući referendoom
Referendum-dum
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
ček, proglasili su nezavisnost?
ili prvo upadaju u banke da se ne izvuce kes?
- Guest
Yep.plachkica wrote:ček, proglasili su nezavisnost?
plachkica wrote:ček, proglasili su nezavisnost?
hell yeah!
- Guest
Najbolje da iko ovde ima neki plan.Hubert de Montmirail wrote:ok sta sad? jel se prvo skidaju spanske zastave sa nadlestava?
Last edited by Blind Lime Pie on Fri Oct 27, 2017 3:33 pm; edited 1 time in total
Mossosi odmah na Sentilj!
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
Gargantua wrote:kraj, idu kući
bole ih kurac
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
sad na pivo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
TGIF
_____
#FreeFacu
Kondo wrote:TGIF
_____
alt-lib
- Guest
ovako ce vucic kao mariano rahoj da brabonja kad vojvodina bude odlazila matici orbanokurcovoj
_____
alt-lib
- Guest
valjda je kroz usvajanje deklaracije prebačen posao na vladu katalonije da radi posao oko ispunjavanja nezavisnosti.
- Guest
prvi poso bi trebo da bude barikade i rampa na granici, sto se kaze da se omedje pa posle lako ide
Rahoj moli sve građane Španije da budu mirni i obećava da će pravna država vratiti stvari u Kataloniji u legalne tokove.
Mariano Rajoy Brey
@marianorajoy
Pido tranquilidad a todos los españoles. El Estado de Derecho restaurará la legalidad en Cataluña. MR
Translate Tweet
3:29pm · 27 Oct 2017
Last edited by rumbeando on Fri Oct 27, 2017 3:43 pm; edited 1 time in total
- Guest
I šta sad? Aktivira se član 155, katalonske vlasti to naravno odbijaju, šalje se Guardia Civil da pokuša hapšenje separatista i vraćanje Katalonije u ustavni poredak i onda je do Mossosa da odluči da li sledi kampanja građanskog otpora ili će se brojati mrtvi.
Madrid sad nema nijedan izlaz osim primene gole sile.
Madrid sad nema nijedan izlaz osim primene gole sile.
Last edited by Blind Lime Pie on Fri Oct 27, 2017 3:46 pm; edited 1 time in total
- Guest
sta reci o drzavi koja je poslednja prihvatila ukidanje ropstva, ono kad, 20-30 godina after civil war.
rumbeando wrote:Rahoj moli sve građane Španije da budu mirni i obećava da će pravna država vratiti stvari u Kataloniji u legalne tokove.
Mariano Rajoy Brey
@marianorajoy
Pido tranquilidad a todos los españoles. El Estado de Derecho restaurará la legalidad en Cataluña. MR
Translate Tweet
3:29pm · 27 Oct 2017
Pamtiš li kad sam te za sebe vezala
nisi tu al te još nisam odvezala
'Ko ti je rekao da nismo zajedno?
Možeš da me nećeš i da teraš me
to u mojoj glavi ne računa se
Gospodine moj nisam samo broj
O ljubavi se tu radi velikoj
I da nisi jesi
još si samnom ti u vezi
- Guest
Hubert de Montmirail wrote:ok sta sad? jel se prvo skidaju spanske zastave sa nadlestava?
izgleda
Marta Rodriguez Font
La bandera española desaparece del Ayuntamiento de Girona tras el clamor popular. Los concentrados en la plaza cantan el "passi-ho bé"
Treba policija brzo da zauzme granicne prelaze sa Francuskom i Andorom i da blokira puteve i pruge prema Spaniji. Takodje treba podeliti oruzje dobrovoljcima, ako ih uopste ima.
- Post n°100
Re: Kataloniji u čast - mogući referendoom
Hubert de Montmirail wrote:Treba policija brzo da zauzme granicne prelaze sa Francuskom i Andorom i da blokira puteve i pruge prema Spaniji. Takodje treba podeliti oruzje dobrovoljcima, ako ih uopste ima.
steta sto te puć nema tako pametnog. jel to komanduješ iz sohoa?
_____
#FreeFacu