Senke nad Balkanom
- Post n°401
senke
Lebe, koje djubre.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°402
senke2
tabu?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°403
Re: Senke nad Balkanom
Ma da..
Tajno društvo koje potpisuje bankarske ugovore sa sve pečatom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°404
Jao, sv vreme mislim da sam Senkama nad Balkanom. Pardoniram!
_____
- Guest
- Post n°405
Čitam i ne verujem. Ono, nije Tabu baš neko remek delo ali đubre...
- Post n°406
Stvarno sam blentav. Slično izgledaju naslovi topika kad ne paziš. S... nešto nešto.
_____
- Post n°407
lalinea wrote:Jel ovu seriju vredi gledati?
Samo da kažem da ovaj što je prvi skočio da ne gledaš, gleda i komentariše svaku epizodu, posle još skida sa trafika da overi a za novaka garant neće ni na Acu Lukasa da ne bi propustio finale serijala.
Pa ti vidi.
- Post n°408
Radikalima, radikalkama posebno, se mnogo ne sviđa serija:
Стојановић Јелена
@StojanovicJele1
Жути редитељ, Драган Бјелогрлић, није одолео a да не сними сцену како нас Анте Павелић пљује јер нисмо у стању ни оптуженог да приведемо како треба. О блаћењу Козака да не говорим!
Стојановић Јелена
@StojanovicJele1
Жути редитељ, Драган Бјелогрлић, није одолео a да не сними сцену како нас Анте Павелић пљује јер нисмо у стању ни оптуженог да приведемо како треба. О блаћењу Козака да не говорим!
- Post n°409
kako ce uskok da pomiri ovo? rascepice se zmajevito na viseglavu lernejsku hidru: jedna glava brnb, druga zmaj 1.0, treca zmaj 2.0, cetvrta zuti bjela...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°410
btw, bjela jeste zuti. to mu je zapravo neki ideoloski habitus. levi centar, jaka srbija, jaka jugoslavija.
_____
- Guest
- Post n°411
Logoreja Tanasić brani Bjelu od desničara
izgleda da ću morati da gledam taj vrhunac srp. tel. produkcije
izgleda da ću morati da gledam taj vrhunac srp. tel. produkcije
- Post n°412
Tiosav!
http://www.nedeljnik.rs/moj-nedeljnik/mojevesti/tiosav9090/zapisi-iz-cijeg-podzemlja-senke-nad-balkanom/
http://www.nedeljnik.rs/moj-nedeljnik/mojevesti/tiosav9090/zapisi-iz-cijeg-podzemlja-senke-nad-balkanom/
_____
- Post n°413
Ово си ладно могао у лоше преприче, слабо би ко погодио. Да нема наслова топића, не бих баш умео да растаберим о чему он то.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°414
sta je bre ovo? jel mu se dopalo ili ne?
_____
- Post n°415
dopalo se i basari
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°416
može li neko da pojasni šta je tiosav purić hteo da kaže?
- Post n°417
Dr. Staja @StajaPoUgovoru
HAHAHAHAHAHA
O jebem ti seriju...
Kraljević Đorđe (Lauš), a na zidu pradedin kum i trofej - Knjaz Miloš.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°418
Mustafa Golubich @MustafaGolubic
#ff #flashforward
I hereby strongly condemn
the film series filmed by the
descendents of our comrades
from #Serbia in the year 2017
titled #SenkeNadBalkanom.
It's a defamatory piece
against all Soviet peoples
masked in red by a plot
structure based on bashing
general #Vrangel. https://t.co/mNB3TNzaRb
#ff #flashforward
I especially want to
stress my condemnation
and to dissociate myself
from #SenkeNadBalkanom
film series publicly before all
my #1917LIVE #1917CROWD
comrades in the light of the
fact that my persona was
featured in E01 of said series... https://t.co/RLrBco9svV
#ff #flashforward
I hereby strongly condemn
the film series filmed by the
descendents of our comrades
from #Serbia in the year 2017
titled #SenkeNadBalkanom.
It's a defamatory piece
against all Soviet peoples
masked in red by a plot
structure based on bashing
general #Vrangel. https://t.co/mNB3TNzaRb
#ff #flashforward
I especially want to
stress my condemnation
and to dissociate myself
from #SenkeNadBalkanom
film series publicly before all
my #1917LIVE #1917CROWD
comrades in the light of the
fact that my persona was
featured in E01 of said series... https://t.co/RLrBco9svV
- Post n°419
Pogledao. Dobra serija, ne znam šta vi oćete. Nisam htio gledati prije, jer me William isprepadao dosadom. Očekivao sam da kao u Ravnoj gori lik stoij oslonjene brade o vile i puše kroz nos 15 minuta. A ono švis-švis britka sablja, glave lete. Ja stvarno ne znam šta vi oćete.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°420
Ima i sise!
_____
- Post n°421
Užasno pokvarene ondašnje vladajuće klase, sami peder, narkoman i kurva. Sirotinja kako bog zapovijeda, samo rakiju mučenicu. Poslije da nije istorijiski vijerna.
_____
- Post n°422
William Murderface wrote:Ima i sise!
_____
Santa Dog's a Jesus Fetus
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Post n°423
otto katz wrote:Užasno pokvarene ondašnje vladajuće klase, sami peder, narkoman i kurva.
Стигло их оно што су хтели још онда а није било технологије: да се покварене ствари не поправљају него се узимају нове а ове бацају.
(е стварно где има права ропотарница да је држи неки бизнисмен а не нека тамо друштвена делатност?)(и шта је то уопште?)
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°424
Još par stvari koje su me zabavile. Kiro Gligorov. Zoran Milanović kao Ante Pavelić.
Izuzetno ljupki klišei. Kad ona makedonska žena mašina za ubijanje pravi početničku grešku filmskog negativca, pa umjesto da kolje Kaluđera ona drži Markove konake, to je vrlo inventivno s obzirom da ne objašnjava zaplet, ne otkriva gdje je sakriveno blago, koja je šifra za demontiranje bombe i šta već glupi negativci govore u takvim prilikama, nego traži od protivnika da on oda tajne, inače će ga ionako zaklati.
Glupi dijalozi također vrhunska zabava. Kad Kaluđer obnjašnjava da ga ne moraju voljeti, pa pita Krojača voli li ga, a ovaj briskno potvrđuje poantu, "ne, gazda, ko bi te voleo." Itd, itd, ima toga.
Ali serija je ipak dobra. Inspektori pojedinačno i kao tandem vrlo uspjeli. Sajdkikovi, 2 birtaša, džandari, načelnik isto tako. Sisa kolko oćeš, samo mi bilo žao što su prvo zaklali vlasnicu najbujnijih.
Tako da stvarno ne kapiram šta oćete. Odvojite djelo od autora.
Izuzetno ljupki klišei. Kad ona makedonska žena mašina za ubijanje pravi početničku grešku filmskog negativca, pa umjesto da kolje Kaluđera ona drži Markove konake, to je vrlo inventivno s obzirom da ne objašnjava zaplet, ne otkriva gdje je sakriveno blago, koja je šifra za demontiranje bombe i šta već glupi negativci govore u takvim prilikama, nego traži od protivnika da on oda tajne, inače će ga ionako zaklati.
Glupi dijalozi također vrhunska zabava. Kad Kaluđer obnjašnjava da ga ne moraju voljeti, pa pita Krojača voli li ga, a ovaj briskno potvrđuje poantu, "ne, gazda, ko bi te voleo." Itd, itd, ima toga.
Ali serija je ipak dobra. Inspektori pojedinačno i kao tandem vrlo uspjeli. Sajdkikovi, 2 birtaša, džandari, načelnik isto tako. Sisa kolko oćeš, samo mi bilo žao što su prvo zaklali vlasnicu najbujnijih.
Tako da stvarno ne kapiram šta oćete. Odvojite djelo od autora.
_____
- Post n°425
otto katz wrote:a ovaj briskno potvrđuje poantu
У стилу Ненада Бриског (Бриксија)?
_____