Nemačka - sve sto želite da znate a ne smete da pitate Filipenka
- Guest
No Country wrote:причам о Канади, намам дабоме појма како је у Немачкој
Vodite vi ćiriličari onda računa kako ćete da počistite svoje dvorište od artiljerijskih oficira koji su samo izvršavali naređenja u Faludži i njihovih kanadskih saučetnika.
U Nemačkoj su fabrike brojne, a bogami i sindikati su itekako saučesnici u svemu što se sprovodi. Gde god je posađena fabrika, mora da uključi predstavnike sindikata i radnika u upravni odbor, i mnoge stvari ne sme da donese bez njihovog pristanka. Tako je u svim većim firmama. Sve se radi na bazi tripartitnog saučetništva između kapitala, države i sindikata, popularne "trojke". Sve je ugrađeno u zakone i nema vrdanja.
Glas za Zelene je protestni glas, u stilu jao mi liberali fini nemamo za koga da glasamo. Bolje je suočiti se sa pravim nacistom nego onim što hoće da ti pomogne tako što će te razneti u paramparčad da bi tvoj grad pretvorio u tropsku prašumu tražeći od tebe da promeniš svest i da tvrdiš kako je to u tvom interesu.
Летећи Полип wrote:No Country wrote:Зелени нису левица, али ни левица нема одговор на еколошки изазов, т.ј. пре свега је теоретски ушанчена у предоџбама о радничкој класи а практично не уме да опстане ван јаких синдиката, а и једно и друго значи исту ствар: фабрике, што више фабрика.
Kamo sreće da je tako.
Камо среће шта? Ту има неколико тврдњи. Камо среће да
а) зелени нису левица
б) левица нема одговор на еколошки изазов
в) левица је теоретски ушанчена
г) левица не уме ван синдиката
д) левица тражи још фабрика
Дакле, које?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
The Center Falters in Germany
Lauren Stokes
The decline of the historically dominant center-right and center-left parties in Germany and in the recent EU elections sets the stage for greater conflict over how to deal with Europe’s multiple crises.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
#Breaking: Just in - Reports of that Two Eurofighter jets have crashed into each other, over northern Fleesensee lake near the town of Malchow in #Germany. pic.twitter.com/ube4XoWNh8
— Sotiri Dimpinoudis (@sotiridi) June 24, 2019
https://www.france24.com/en/20190626-neo-nazi-suspect-admits-german-politician-murder-minister
- Guest
https://youtu.be/44j-tpuEefs
Filipenko wrote:Kad su odvalili klimu do daske
Не знаш ти где они држе даске.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
@andrewflood
Truly shocking revelations from Germany this morning of a far-right cell mostly composed of cops connected to the recent murder of a politician which had used their access to police computers to draw up a death list with 25,000 targets on it & stole 10,000 bullets + machine gun
Ceo niz
https://twitter.com/andrewflood/status/1144537224505151489
Dobar thred, vidi se da ni druge sluzbe ne spavaju, vec svremena na vreme bockaju svoje grcke i nemacke kolege
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
[size=36]"Put je i dalje pun kamenja"[/size]
Berlin -- Zemlje Zapadnog Balkana su naši evropski susedi i imaju evropsku perspektivu, poručila je nemačka kancelarka Angela Merkel.
IZVOR: TANJUG NEDELJA, 30.06.2019. | 11:35
Jedan javni bazen u Diseldorfu je zatvoren treći put u mesec dana - zbog divljanja velike grupe mladih migranata. Ne slušaju nikog, ni spasioce, ni obezbeđenje, maltretiraju ljude. Dolazila je policija sa dvadesetak vozila. Bazeni uvode obavezu pokazivanja lične karte na ulazu.
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) July 28, 2019
_____
Pristalica krvne osvete
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
_____
~~~~~
Летећи Полип wrote:I sve sa lepim, kreativnim ilustracijama da bude.
Шанса за креативни сектор!
_____
Nego, živ nisam da čujem zlatnu sredinu koju Rujević predlaže.
I sad imate dve krajnosti, sve do vrha politike:
1. Svi su isti, zatvoriti granice, pucati
2. To nema veze sa poreklom i kulturom, sve treba primiti
I jedno i drugo je pogubno.
_____
~~~~~
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Ja reko sad neke macete, prebijanja, seksualni napadi , policija se bije sa ruljom ko u world war z kad onobruno sulak wrote:rujevic se odrodio od domacih bazena i raste u nemackog dedu.
To su, kao i tako često, incidenti koje ne možeš da podvedeš pod neko "delo". Skaču gde se ne sme, prskaju okolo, okružuju ljude, gaze im po peškirima, dernjaju se preko mere i slično.
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
_____
~~~~~
_____
~~~~~
- Guest
Dosta je lakše ako se eliminiše semiotički višak (prskanje) i razgovara o pravoj temi (streljanju).