Filipenko wrote:BTW klupske boje su vam skroz totalitarne, crveno i crno...
Jedno vreme, odmah posle rata, znam da je Mačva nosila bele dresove i plave šorceve. Inače su od osnivanja klupske boje crvena i crna.
Filipenko wrote:BTW klupske boje su vam skroz totalitarne, crveno i crno...
ficfiric wrote:Moze i da se izgradi tribina iza gola
Hubert de Montmirail wrote:ficfiric wrote:Moze i da se izgradi tribina iza gola
Nema potrebe za megalomanijom u početku.
Hubert de Montmirail wrote:Jedno vreme, odmah posle rata, znam da je Mačva nosila bele dresove i plave šorceve. Inače su od osnivanja klupske boje crvena i crna.
Hubert de Montmirail wrote:Ne, mislim da je 1951. ili 1952, dok su bili u prvoj ligi. Sad ću da probam da nađem sliku.
Inače stvarno fino izgleda, voleo bih da pogledam neku utakmicu tu. Obišao sam veliku većinu stadiona u SRJ i ovaj izgleda baš lepo.
Hubert de Montmirail wrote:Ne, mislim da je 1951. ili 1952, dok su bili u prvoj ligi. Sad ću da probam da nađem sliku.
Inače stvarno fino izgleda, voleo bih da pogledam neku utakmicu tu. Obišao sam veliku većinu stadiona u SRJ i ovaj izgleda baš lepo.
Hubert de Montmirail wrote:Pardon, moja greška, nisu bili plavo-beli. Čini mi se da su u stvari crveno-beli.
fikret selimbašić wrote:Be afraid, ukoliko je stvarno došlo najbolje što imate. Znam koliko je tim Slobode bio slab tim prošle sezone a ne vidjeh i ne čuh da su im neka pojačanja pristigla.
Милован Степандић: Партизан и Црвена звезда су зло!
Милован Степандић, рођени Шапчанин и легендарни кошаркашки тренер, у свом стилу, бритко и у мету, прокоментарисао је дуел Мачве (био и њен председник) и Парног ваљка
– Партизан је у првом полувремену био очајан! Само шанса Тавамбе? Премало од шампиона. Мачва је била конкретнија.
И, онда, „бум”:
– Партизан и Црвена звезда су повлашћени и представљају зло! Ето, у кошарци, кад год сам играо против „вечитих” још пре почетка утакмице водили су 10:0.
Степандић је похвалио амбијент и најбољег актера меча:
– Драго ми је што се Мачва вратила на велика врата и што је Шабац показао да је град спорта. Свака част Саши Илићу, али кад је он најбољи, са 40 година, млађи би требало дебело да се забрину!