FK Mačva
- Post n°26
Re: FK Mačva
Oće i ta tribina da bude lepa kao ove dve?
_____
alt-lib
- Guest
- Post n°27
ne znam, mora biti sa sedištima, bilo bi glupo da menjaju boje. ta može da bude u poprećnim prugama ili tako nešto. mada mi glupo zazvučalo ovo da će biti "u dužini upravne zgrade", ona je kraća od strane terena tako da će ćoškovi biti prazni po toj logici.
meni zvuči bitnije ovo oko reflektora i semafora, ako sve završe biće to extra spakovan stadion za naše uslove.
inače, drenaža ispod terena na marakani je rađena po nacrtima drenaže na ovom stadionu (to je bila radnička priča tamo 70ih)
meni zvuči bitnije ovo oko reflektora i semafora, ako sve završe biće to extra spakovan stadion za naše uslove.
inače, drenaža ispod terena na marakani je rađena po nacrtima drenaže na ovom stadionu (to je bila radnička priča tamo 70ih)
- Post n°28
Gargantua wrote:ne znam, mora biti sa sedištima, bilo bi glupo da menjaju boje. ta može da bude u poprećnim prugama ili tako nešto. mada mi glupo zazvučalo ovo da će biti "u dužini upravne zgrade", ona je kraća od strane terena tako da će ćoškovi biti prazni po toj logici.
ma daj, valjda nece, totalna glupost bi to bila.
_____
alt-lib
- Post n°30
Tolika je bila i do sada, a morao bi valjda negde stati i cetvrti stub za rasvetu. Mis'im, nece ga stavljati na rasrsnicu
Nadam se da ce ono drvo preziveti rekonstrukciju tribine
U prilogu se video i plan
Nadam se da ce ono drvo preziveti rekonstrukciju tribine
U prilogu se video i plan
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°31
^^
nije, bila je duža od zgrade, može se lepo videti i na google earth-u. ne znam da li se koristio taj deo ali se tribina u originalu prostirala sa obe strane zgrade, ne skroz do kraja terena, s jedne strane je bio izlaz iz restorana, a sa druge se nekad ulazilo na tribine.
nije, bila je duža od zgrade, može se lepo videti i na google earth-u. ne znam da li se koristio taj deo ali se tribina u originalu prostirala sa obe strane zgrade, ne skroz do kraja terena, s jedne strane je bio izlaz iz restorana, a sa druge se nekad ulazilo na tribine.
- Guest
- Post n°33
Inače je boja fasade zgrade posebna odvratnost, u originalu je bila bela, kako i treba, da kontrastira tamnoj fasadnoj cigli i braon drvenoj opšivci (opšivki? paaaće!) ispod krova.
- Guest
- Post n°35
Sibilarizacija.
Mada često slušam da po nekakvom novom pravopisu ne treba da se menja suglasnik, što mi je sranje.
Npr Zorka>Zorki a ne po starom Zorka>Zorci (možda važi samo kod vlastitih imena)
Mada često slušam da po nekakvom novom pravopisu ne treba da se menja suglasnik, što mi je sranje.
Npr Zorka>Zorki a ne po starom Zorka>Zorci (možda važi samo kod vlastitih imena)
- Post n°36
Lična imena su uvek bila izuzeta.
Mene zbunjuje Žurka-Žur(c)ki.
Mene zbunjuje Žurka-Žur(c)ki.
- Post n°37
Gargantua wrote:stvarno je samo u dužini zgrade
I to je mnogo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°38
Prvi poraz Macve i prvi primljeni gol na pripremama
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°39
Be afraid, ukoliko je stvarno došlo najbolje što imate. Znam koliko je tim Slobode bio slab tim prošle sezone a ne vidjeh i ne čuh da su im neka pojačanja pristigla.
- Post n°41
Macva je krila adute pred gostovanje Vucelinoj momcadi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°43
Jel to na prvoj slici Teša Tešanović intervjuiše Ivicu Kralja?
- Post n°44
Stvarno su retardirani, ova boja kajsije nikako ne ide uz crvenu ciglu i tamno smeđu dvenu lamperiju. Da je belo bilo bi perfektno. Inače lepo izgleda. Koliko će imati mesta na kraju?
- Post n°46
BTW klupske boje su vam skroz totalitarne, crveno i crno...
- Post n°48
Filipenko wrote:Jel to na prvoj slici Teša Tešanović intervjuiše Ivicu Kralja?
Jok, bivsi fudbaler ovdasnjeg bivseg nizeligasa a sada partijski sef 1 DuPe-u
Hubert de Montmirail wrote:Stvarno su retardirani, ova boja kajsije nikako ne ide uz crvenu ciglu i tamno smeđu dvenu lamperiju. Da je belo bilo bi perfektno. Inače lepo izgleda. Koliko će imati mesta na kraju?
Nemam pojma. Valjda ce farbati na kraju
Vise fotki ovde https://www.facebook.com/gradonacelnikSapca/photos/pcb.1980464272240762/1980462332240956/?type=3&theater
Last edited by ficfiric on Tue Jul 18, 2017 6:42 pm; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°49
Gargantua wrote:Nije TT.
Meh, jebo stadion sa takvom skraćenom tribinom.
Koliko vidim, lako može da se produži ako bude bilo potrebe.
- Post n°50
Moze i da se izgradi tribina iza gola
_____
★
Uprava napolje!