Da, ako je ceo trik u smamjivanju troska proizvodnje, kako nemamo sladoled od deset dinara sirom Beograda i Nisa.
Kako je moguce
- Post n°51
Re: Kako je moguce
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°53
Nadam se da će ovaj topik dugo zaživljavati.
Svim učesnicima
Svim učesnicima
- Post n°54
uskoce, ne daj se omesti! umesto da se petljas sa ovima iznad, napisi nam recept za jeftin sladoled.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°55
1. Kupis pola tuceta jaja i litar mleka na obliznjoj pijaci. Bitno je da budu svezi.
2. Odes u Pirot i kupis sladoled, a jaja i mleko iz prethodne tacke svakako nece da se bace.
3. Profit.
2. Odes u Pirot i kupis sladoled, a jaja i mleko iz prethodne tacke svakako nece da se bace.
3. Profit.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°56
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°57
Знам (и не дам га) рецепт само за скуп. Сам сам га смислио. Кад хоћу јефтин, онда купим, не правим.bemty wrote:uskoce, ne daj se omesti! umesto da se petljas sa ovima iznad, napisi nam recept za jeftin sladoled.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°58
Ointagru Unartan wrote:2. Odes u Pirot i kupis sladoled
Skupo.
2. Nadjes nekog da ti kupi sladoled i posalje autobusom i castis ga 20 dinara.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°59
Jos jeftinije
2. Rodis se u Pirotu, ides tamo skolu, nadjes prijatelje, prve ljubavi, posle i posao, stan. I onda kad ti se prijede sladoled, samo sidjes do poslasticare i kupis.
2. Rodis se u Pirotu, ides tamo skolu, nadjes prijatelje, prve ljubavi, posle i posao, stan. I onda kad ti se prijede sladoled, samo sidjes do poslasticare i kupis.
_____
- Post n°60
Jos jos jeftinije.
2. Rodis se u Pirotu u siromasnoj porodici i skupljajuci drva sa sestrom prodjes pored poslasticarnice pa se sladoledzija sazali i da ti sladoled besplatno
2. Rodis se u Pirotu u siromasnoj porodici i skupljajuci drva sa sestrom prodjes pored poslasticarnice pa se sladoledzija sazali i da ti sladoled besplatno
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°61
Љотићевски сладолед. Љотићолед?uskok i ajduk wrote:Сам сам га смислио.
- Post n°62
Ointagru Unartan wrote:1. Kupis pola tuceta jaja i litar mleka na obliznjoj pijaci. Bitno je da budu svezi.
3. Profit.
- Post n°63
ficfiric wrote:Jos jos jeftinije.
U Pirotu, deca se sazale nad poslasticarom.
_____
- Post n°66
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together