To se nece desiti jer ova odluka i pitanje jevrejskih naselja na Zapadnoj Obali nece biti reseni.
Блиски исток
- Post n°226
Re: Блиски исток
Podrzace dve drzave samo ako se obe strane dogovore.
To se nece desiti jer ova odluka i pitanje jevrejskih naselja na Zapadnoj Obali nece biti reseni.
- Guest
- Post n°227
Kaže Trump da će nova ambasada, kada bude završena, biti "veličanstven spomenik miru"
- Guest
- Post n°228
Brezhnev Foundation @LeonodCCCP
The Soviet Union Recognises Birobidzhan as the capital of the Jewish Autonomous Oblast.
The Soviet Union Recognises Birobidzhan as the capital of the Jewish Autonomous Oblast.
- Post n°229
Sa nikad većim i debljim zidovima. Svaka čast Trampu koji je za samo godinu dana... prvi put u istoriji...Gargantua wrote:
Kaže Trump da će nova ambasada, kada bude završena, biti "veličanstven spomenik miru"
- Guest
- Post n°230
inace bas sam se pitao kako zamisljaju da spinuju to sto oko Severne Koreje nece uraditi gotovo nista.
- Post n°231
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°232
Blind Lime Pie wrote:inace bas sam se pitao kako zamisljaju da spinuju to sto oko Severne Koreje nece uraditi gotovo nista.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°233
Hriśćani Jerusalima, iz svih 13 denominacija, jednoglasno su osudili ovu budalaštinu.Mr.Pink wrote:Blind Lime Pie wrote:Jerusalim je sveti grad i za muslimane i za Jevreje
a de ti se dadoše hrišćani? ovo treba čitati kao judeo-hrišćansku koaliciju protiv prljavih, ružnih i zlih nevernika.
- Guest
- Post n°234
Jeziv govor, fuj. Dementni podlac šmrče kao tokom kampanje, izvukao je liniju da bude što luđi, a Pens se klati iza njega kao onaj iza Save iz Kikinde. Šta danas lepo da radimo, e ajde da zapalimo Bliski Istok, obećali smo televangelistima, glupo da ih ispalimo.
Jebote,
Jebote,
Last edited by Blind Lime Pie on 2017-12-06, 19:58; edited 1 time in total
- Post n°235
Da li je stvarno tolika razlika između "šatro nam stalo do rešenja/mira u regionu" i "zabole nas za rešenje/mir u regionu"? Liči da su samo naglas izgovorili ono što inače i rade sve vreme.
_____
I'm here now for six days
and nobody invited me for breakfast.
This morning they say, "Come for breakfast
with us, Arnold, have a nice breakfast."
- Guest
- Post n°236
Razlika je kosmički velika. Politika je manipulacija simboličkim poretkom.Zastava 120m wrote:Da li je stvarno tolika razlika između "šatro nam stalo do rešenja/mira u regionu" i "zabole nas za rešenje/mir u regionu"? Liči da su samo naglas izgovorili ono što inače i rade sve vreme.
- Post n°237
+1
Obami svašta na dušu, ali to sa Izraelom je ipak igrao znatno drugačije.
Ovo su republikanci na vlasti. Uživajmo.
Obami svašta na dušu, ali to sa Izraelom je ipak igrao znatno drugačije.
Ovo su republikanci na vlasti. Uživajmo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°238
Nikad od mene političara
_____
I'm here now for six days
and nobody invited me for breakfast.
This morning they say, "Come for breakfast
with us, Arnold, have a nice breakfast."
- Guest
- Post n°239
@BBCWorld
"Historic" and "a courageous decision" - Israel's PM Benjamin Netanyahu thanks President Trump for his recognition of Jerusalem as his nation's capital https://t.co/xk87U28UTm https://t.co/rAz5DwQaXc
"Historic" and "a courageous decision" - Israel's PM Benjamin Netanyahu thanks President Trump for his recognition of Jerusalem as his nation's capital https://t.co/xk87U28UTm https://t.co/rAz5DwQaXc
- Post n°240
da baš je njemu to potrebnoBlind Lime Pie wrote: Dementni podlac šmrče kao tokom kampanje, izvukao je liniju da bude što luđi
kao što je već rečeno morali su nekako da skrenu pažnju sa SK i pretpostavljam da su mu ponudili par opcija od kojih je on izabrao "najinteresantniju", šta god da se desi oko Jerusalima neće makar izazvati nuklearni haos
- Post n°242
u koje pare da ce biti jos ludji oko kima uskoro?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°244
To je sad zanimljivo pitanje
Da ostavim za mladje narastaje
Da ostavim za mladje narastaje
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°245
evo da ostane zabelezeno: nece biti detanta sa NK. nastavice se tenzije koje mogu rezultirati lahko eskalacijom. ovo je sada madman theory ali sa pravim ludakom. svi misle da je dileja, on veruje da glumi dileju ali je zapravo dileja.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°246
_____
- Post n°247
I ja sam blizi tom razmisljanju. Jos ako utripuje da je ovo zapravo odlican potez i da treba samo jos jace...
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°248
pa sada njegova CELA baza baca ikru na ovo sto se desilo. pokazana je jedna snaga, podrzan je najvazniji saveznik na BI, kraljevstvo ce preci preko ovoga posto je u previranju i dinastickim borbama gde zavise od amera a ovaj potez ce mrzeti svi koji ovo treba da mrze. erdogan ukoliko bude pravio taj neki sultanski task force za dzerusalem samo ce se ponovo rastegnuti. ovo je totalni win za tramparu a to sto ce region da ode u majcinu i sto je svaka sansa za mir izgubljena nikoga ne interesuje.
_____
- Post n°249
Blind Lime Pie wrote:Hriśćani Jerusalima, iz svih 13 denominacija, jednoglasno su osudili ovu budalaštinu.Mr.Pink wrote:
a de ti se dadoše hrišćani? ovo treba čitati kao judeo-hrišćansku koaliciju protiv prljavih, ružnih i zlih nevernika.
hrišćani iz jerusalima prezauzeti prodajom svete zemlje izraelitima za basnoslovne novce. bio skoro neki skandal kako patrijarh jerusalimski rasprodao nekoliko metochion-a. sad će im realnost sa terena oboriti cenu.
mislio sam na trampa lavlje srce hrišćana naravno. ovo je njegova velika "diplomatska" pobeda. u USA ga sad šilje. i opet se slažem sa ostapom, nikakvog detanta sa NK neće biti.
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°250
@spectatorindex
BREAKING: Leader of Hamas says Jerusalem decision is a declaration of war against Palestinians and calls for a new intifada
BREAKING: Leader of Hamas says Jerusalem decision is a declaration of war against Palestinians and calls for a new intifada