Pomozimo izborima u Srbiji!!!

metročetnik

Posts : 7
Join date : 2012-02-12

Pomozimo izborima u Srbiji!!! Empty Pomozimo izborima u Srbiji!!!

Post by metročetnik on Thu Mar 01, 2012 7:35 am

Poznati britanski poslovni čovek Derek Troter, suvlasnik multinacionalne kompanije Troters Independent Traders planira da uloži 14 milijardi evra u izgradnju pogona za proizvodnju vode.
Voda će se prodavati na svetskom tržištu pod svetski poznatim brendom ekološke Pekamske vode i izvoziti širom sveta, dok će se posebna pažnja posvetiti lukrativnom kosovskom tržištu.
Pogon će se nalaziti u Pančevu, izjavio je portparol ove ugledne svetske kompanije, gospodin Rodni Troter.
Kompanija TIT je jedna od najuglednijih svetskih kompanija sa širokim poljem delovanja u više zemalja. Srbija je najperspektivnija od svih evropskih zemalja i mi u TIT smo toga itekako svesni, rekao je gospodin Rodni Troter i dodao da je proizvodnja vode samo prvi korak u nastupu TIT na srpskom tržištu.
Gospodin Derek Troter će u narednih nekoliko dana potpisati memorandum o namerama u kome će dati reč predsednika Srbije i predsednika vlade Srbije, čime ce ovaj projekt koji će inače doneti Srbiji oko 250,000 novih radnih mesta, ući u fazu realizacije.


_____
Ја имам најдубље поштовање за припаднике ЈВуО зато што искрено верујем да су у питању били часни и поштени војсци и официри Краљеве војске, свих националности, који су се борили на страни савезника, а против нациста и њихових домаћих сарадника. Из истог разлога имам поштовање према свим оним који су исто то радили као партизани, јер су прво на њих налетели када су отишли у шуму.
metročetnik

Posts : 7
Join date : 2012-02-12

Pomozimo izborima u Srbiji!!! Empty Re: Pomozimo izborima u Srbiji!!!

Post by metročetnik on Thu Mar 01, 2012 3:33 pm

Direktorka agencije vlade Srbije za evropske integracije Smiljana Ubiparip-Jones-Cocteau-di Stefano je na konferenciji za štampu koja je održana sa predstavnikom SS (Svepartijska Srbija), odnosno konzorcijumom svih srpskih političkih partija koji na predstojeće izbore izlazi sa sloganima ’Svi za jednog - jedan za sve’, ’A i ti građani..., Koji bre kurac hoćete kad ste dobili Most i validatore’ i ’Zdravstvena zastita za Vojvodu’, izjavila
’Sviđalo se to nama ili ne, direktive EU koje se odnose na izbore moraju da se poštuju’.
Ona je govorila o setu postupaka koji se svakom građaninu preporučuju u vreme predizborne kampanje
1. Svakog jutra se sa ukućanima izudarati mokrom čarapom; u slučaju samaca ili druge vrste nedostatka ukućana to treba uraditi sam. Nažalost, naše zakonodavstvo kasni u ovom pogledu: obaveze samaca po ovom kao i po fiskalnim pitanjima još uvek nisu zakonski regulisane, ali ja se nadam, dodala je ona, da možemo računati na svest naših građana i na našu tradicionalnu i genetski potvrđenu sklonost ka evropskim vrednostima.
2. Dalje, naglasila je Ubiparipova, potrebno je sve teže komade garderobe koji imaju rajferšlus obući naopako i zakopčati na leđima. Ovo je poželjno uraditi i sa svim drugim delovima lične garderobe koji se na bilo koji način mogu šnirati ili zakopčavati na leđima. Žao mi je, ali to je tako, naglasila je ona.
3. Za sve tajkune ili vlasnike plovnih objekata, preporučeno je, imajući u vidu potrebe i mogućnosti bolje stojećih segmenata populacije, svakodnevno sisanje vesla. To, naravno, ne znači da i ostali građani Srbije treba da budu lišeni ove mogućnosti: na raspolaganju je veliki broj simulatora sisanja, dok će centri za socijalni rad u okviru akcije ’Svakom svoj dildo’, najugroženijim segmentima populacije deliti besplatne dildoe dobijene iz Kine ljubaznošću Delta firme koja se prva odazvala pozivu predsednika Srbije da i tajkuni daju svoj doprinos privrednom oporavku zemlje.
4. Poljoprivrednici i stanovnici ruralnih područja će morati da se svakog jutra popnu na krušku i padnu sa nje. Ovo je mera koja se inače preporučuje kao takozvana najbolja praksa i u slučajevima ekstremnog stresa kao što je gubitak posla i slično.
’Znamo da su neke od ovih mera bolne, ali mi nikada nismo tvrdili da je put u Evropu lak’, završila je Ubiparipova dodavši: ’u okviru projekta Zombi, ubrzano radimo na subprojektu ‘Ni jedna srpska kruška bez validatora’ i nadamo se da ce taj posao biti zavrsen na vreme. Ni jedan građanin Srbije neće moći da izađe na izbore ukoliko na samom izbornom mestu elektronski ne validira da je u deset dana uoči izlaska na glasanje svakodnevno obavio barem 3 od 4 zakonom obavezne radnje koje sam opisala. Na Skupštini Srbije je ostalo, mislim na zakon kojim ce se glas validiranih glasača brojati kao najmanje 10 glasova onih koji na izbore nisu mogli ili nisu želeli da izađu.
Predstavnik Svepartijske Srbije je na kraju konferencije za štampu naglasio da je samo njihovo učešće na ovakvim konferencijama dovoljan dokaz konsensuzne spremnosti svih partija Srbije da se pođe putem evropskih integracija i ponovio apel vođa svih partija da nije u redu da građani cele godine bistre politiku i traže dlaku u jajetu. Mi mislimo na građane samo uoči izbora i s pravom očekujemo da se i građani Srbije priklone istom modelu ponašanja i između izbora na nas ne obraćaju pažnju. Toliko dugujemo jedni drugima, poručio je on.
Na konferenciji je došlo i do malog incidenta kada je prisutni ministar Milutin Mrkonjić, podržan od takođe prisutnog predstavnika Agencije vlade Srbije za titule i sistematizaciju radnih mesta, zatražio reč i rekao
Sto se tiče tačke 2. odnosno sisanja vesala, moram da dopunim gospođicu Ubiparip živimo i radimo za dan kada će svaki Srbin imati jahtu kojom će moći da plovi našim čuvenim vodama kojima upravlja Agencija za vode Srbije, uključujući i plovidbu kanalom Dunav - Morava - Egejsko more.
Sa njim se saglasio predstavnik Agencije za titule i sistematizaciju radnih mesta koji je podsetio da za nekoliko dana na 1900 prodajnih mesta u Srbiji počinje prodaja obaveznih elektronskih kartica kojima svaki građanin Srbije koji nema posao postaje i zvanicno Gateway Clerk ili GTW Customer Contact Group Clerk kojim se stiče 0.5 bodovnih poena pri zapošljavanju ili promeni radnog mesta i to samo za cenu jedne obavezne ali najsavremenije elektronske kartice koja iznosi samo 2500 dinara’, na stranu popusti u velikim trgovinskim lancima, bankama, telefonijama i slično._____
Ја имам најдубље поштовање за припаднике ЈВуО зато што искрено верујем да су у питању били часни и поштени војсци и официри Краљеве војске, свих националности, који су се борили на страни савезника, а против нациста и њихових домаћих сарадника. Из истог разлога имам поштовање према свим оним који су исто то радили као партизани, јер су прво на њих налетели када су отишли у шуму.

    Current date/time is Thu Apr 18, 2019 12:21 pm