William Murderface wrote:Ja nažalost više nemam vremena. Trenutno sam u Šangaju (grad u Kini, ne naselje u Novom Sadu). Svetski sajam scenskih umetnosti je u toku, a moj Festival scenskih umetnosti prvi put ima svoje mesto, štand od pedesetak kvadrata. I mogu vam reći, zapažen štand.
Časopis Vreme
- Post n°276
Re: Časopis Vreme
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°277
wrote:William Murderface wrote:
Zupere, kako se plaća taj ghostwriting?
Jel mi veruješ da sam imao istu asocijaciju! Samo sam provalio da nije Zuper, jer bi on morao da zakuca na kraju - "ali vi to naravno ne znate", ili nešto u tom smislu.
Hoću reći da je Krtolica kudkamo suptilnija.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°278
no to svakako ne abolira ovu smecarsku nakazu. ne treba im zaboraviti ovo bahacenje dok pljackaju budzete.
- Post n°280
Evo i Bakic (iako imam sve simpatije za njega), ko Vesna Pesic - poverovao 2012 da nekako moze da ispadne drugacije. Mislim, ne zelim da zvucim ko Kaligula, ali ja stvarno...ne znam.
- Post n°281
Sinoć, dok sam gledao video o nihilizmu koji je postavio Vilijam, setio sam se moje, jedne od mnogih, "teorije" o belim listićima, kao prvoj pojavnosti nihilizma, koji je počeo sa svetskom ekonomskom krizom, kada se srušila teorija, dogma slobodnog tržišta. I kao što u Vilijamovom klipu desnica ima odgovor na pitanje: U šta veruješ?- bog i nacija, levo-liberalna scena nema odgovor na to pitanje, koje joj ne moraju postaviti politički protivnici, ona sama se urušila pred tim nepostavljenim pitanjem. U našoj izvedbi posmatramo opoziciju i njenu nemoć pred nihilizmom, problemom koji ni ne shvataju.
Nihilizam uzeti u širem obliku.
Nihilizam uzeti u širem obliku.
- Guest
- Post n°282
Bio sam pretplaćen na Vreme od prvog broja do negde sredine 2000-te. Odjednom, primetim meni tada nepoznato ime. Ljiljana Smajlović, smeće od tekstova. Pomislim, honorarka, neće više. Kad ono, ona tamo iz broja u broj. Sa zadovoljstvom sam otkazao pretplatu i nikada više nisam ni pogledao te novine.
Onaj ko je bio u stanju da zaposli tu ružnu, zlu i glupu ženu neće dobiti moje pare ni pažnju. Uključujići i tog Pančića.
Onaj ko je bio u stanju da zaposli tu ružnu, zlu i glupu ženu neće dobiti moje pare ni pažnju. Uključujići i tog Pančića.
- Post n°283
KinderLad wrote:Evo i Bakic (iako imam sve simpatije za njega), ko Vesna Pesic - poverovao 2012 da nekako moze da ispadne drugacije. Mislim, ne zelim da zvucim ko Kaligula, ali ja stvarno...ne znam.
Bakic i dalje drnda o tome kako glasaci nemaju za koga da glasaju kako je potreban neko nov. Kako objasnjava 3% za NDB na bg izborima? Pozdravio ga Beli
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°285
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST >
Izgoreo automobil u kome se ekipa "Vremena" vraćala iz Kosovske Mitrovicekolegijum nedeljnika "vreme"
Neposredno pred administrativnim prelazom Jarinje u večernjim časovima 4. janura 2018. zapalio se automobil u kome se nalazila tročlana ekipa "Vremena" sa kolegom iz portala "Le Courrier des Balkans".
Kola su buknula iznenada, a sve četvoro putnika je bezbedno napustilo vozilo. Automobil je potpuno uništen.
Ekipa "Vremena" boravila je u Kosovskoj Mitrovici zbog intervjua sa Tatjanom Lazarević, urednicom portala "KosSev.info".
Prethodnog dana kola su bila parkirana na hotelskom parkingu.
Intervenisali su vatrogasci, a policija iz Leposavića uzela je izjave od naših kolega. Obavljen je i preliminarni uviđaj.
Kolegijum "Vremena" očekuje od nadležnih organa brzu, efikasnu i temeljnu istragu o ovom slučaju koja bi otklonila svaku sumnju o uzrocima požara.
https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1655367
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°286
Samo cekam da Brnabicka izjavi da je to pitanje za servisera koji je odrzavao kola i da se takvi propusti ne smeju dogadjati jer je verovatno ugradjen deo iz Turske umesto originalnog...
- Guest
- Post n°287
odlican je komentar na ovu objavu kod gligorijevicke na fb"ja u zivotu nisam cula da se auto sam zapali"
- Post n°288
Dešava se to kod nas. Na putevima se vide tamnije fleke tamo gde je goreo auto. U Bg na autoputu samo ima jedno tri mesta u smeru ka jugu. Ceo autoput ka Nišu ima jedno dvadesetak mesta gde se vidi da je gorelo vozilo. E sad tu baš i ne menjaju često asfalt.
- Guest
- Post n°289
desava se svuda naravno, tamo gde preovladjuju krsevi i aljkavost naravno cesce, nego sama ta izjava pokazuje potpuno odsustvo mozga
- Post n°290
xie saike wrote:odlican je komentar na ovu objavu kod gligorijevicke na fb"ja u zivotu nisam cula da se auto sam zapali"
Meni licno se desilo. Druga je stvar sto sam ja imao nula razloga da verujem da nije slucajno
Edit: pa da, neverovatna izjava. Naravno da je moguce.
- Post n°292
mom tati se jednom zapalio sam od sebe, na putu pančevo banatsko novo selo
doduše, bio je kec u pitanju, i bio je ugrađen plin, verovatno traljavo, tako da je verovatno bilo zbog toga..
doduše, bio je kec u pitanju, i bio je ugrađen plin, verovatno traljavo, tako da je verovatno bilo zbog toga..
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°293
Struja je glavni uzrok požara. Mogu i bezin i plin da cure do mile volje, dok nema otvorene vatre.
Gledao sam kako je jednoj ženi u Takovskoj krenuo da se puši jugić iz kontrolne table.
Na Ladi smo jednom nagarili 150 i izletelo crevo za dovod goriva u motor, isprskalo ceo motor benzinom, i ništa nije bilo.
A na akumulatoru je jaka struja, istope se olovni stubići u sekundi ako ih kratko spojiš.
Gledao sam kako je jednoj ženi u Takovskoj krenuo da se puši jugić iz kontrolne table.
Na Ladi smo jednom nagarili 150 i izletelo crevo za dovod goriva u motor, isprskalo ceo motor benzinom, i ništa nije bilo.
A na akumulatoru je jaka struja, istope se olovni stubići u sekundi ako ih kratko spojiš.
- Post n°294
pa jes nije radila kontrona tabla nakon ugradnje plina...
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°296
Jer, naizust su i izražajno izverglali ključnu lekciju klasičnog neoradikalizma – vređaj, kleveći, podmeći i provociraj, pa kad čovjeku pukne film i počne psovati, onda se zgražavaj, kmeči i izigravaj žrtvu
Kamo lepe sreće da su oni jedini na ovom svetu koji su to naučili...
- Post n°297
Bluberi wrote:Režimska internacionala
Odbrana Djilas-Solak zelene transferzale punom parom! Doduse, sta ocekivati od Miskovicevih novina.
- Post n°299
Jeste. Ovo za "coveka kome pukne film" je poseban biser.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°300
Sacekajte da procitate Medenicin opis teksta kao "skoro pa otvoren poziv na linc" pre nego sto upotrebite "zestoku banalizaciju"...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.