Časopis Vreme
- Post n°26
Re: Časopis Vreme
Bazdulj više nije deo redakcije Vremena.
- Post n°29
Šta veli? Ja to uopšte ne čitam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°31
Užasan novi Teofil.
Naravno, za Hilarin poraz je kriva levica.
Ovo što on piše je pravi post-truth.
Naravno, za Hilarin poraz je kriva levica.
Dobro, ali gde je levica u svemu tome? Eh, levice nema nigde na horizontu, jer levica kojoj su liberali (a ne populisti, ksenofobi i slični opasni vašarski opsenari) najveći neprijatelji samo je skupina otužnih idiot, zadubljenih u svoj jalovi samoblud dok svet maršira na kvasinu. I strateški je saveznik svih post-truth (post)fašista.
Ovo što on piše je pravi post-truth.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°32
teofil blurbovo novog (inace uzasnog) tabasevica. ne mrzi on svu levicu.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°33
Ma to nema veze sa ideologijom.
_____
- Post n°35
Vraže!
_____
- Post n°36
bas je mbla da te blurbuje teofil.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°37
Očekujem spektakl
Erotika tiranstva
teofil pančić
Dokle god levica razne "fidele" bude prikazivala kao jedinu dostojnu alternativu postojećem, svet nezadovoljnih će se sve više trampovati
_____
- Post n°38
Radije bih da mi jajca potope u sonu kiselinu (nego to da citam).
- Post n°39
_____
- Post n°40
ALi kakve veze ima Fidel sa Trampovom pobedom? Pa nije levica kao svog protivkandidata Trampu istakla Fidela, nego demokratskog socijalistu Bernija. Ali sad je valjda levica kriva što je establišment protivno svakom zdravom razumu nametnuo katastrofalnu nelib kandidatkinju koja je izgubila od Trampa.
Obrni-okreni uvek levica kriva, a neolib establišment nikad i nigde. Kad je ima, kriva je što je ima, kad je nema, kriva je što je nema, kad pobedi kriva što je pobedila, kad izgubi, što je izgubila. A establišment nije kriv ni kad je korumpiran, ni kad je nesposoban, ni kad je malo umešan u špijuniranje i ratne zločine, ni kad se druži s Kisindžerom, n kad namešta prajmarije.
Teofilodikeja.
Obrni-okreni uvek levica kriva, a neolib establišment nikad i nigde. Kad je ima, kriva je što je ima, kad je nema, kriva je što je nema, kad pobedi kriva što je pobedila, kad izgubi, što je izgubila. A establišment nije kriv ni kad je korumpiran, ni kad je nesposoban, ni kad je malo umešan u špijuniranje i ratne zločine, ni kad se druži s Kisindžerom, n kad namešta prajmarije.
Teofilodikeja.
_____
- Post n°41
Indy wrote:Radije bih da mi jajca potope u sonu kiselinu (nego to da citam).
zamisljam scenu, ponekad su u pravu ovi sto tvrde da je bolje ne poznavati forumase
evo neka se nadje...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°42
Sad sasvim sigurno necu citati nista od Teofila, za svaki slucaj.
- Post n°43
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°44
a protivkandidat fidelu je bio batista koji je potamanio oko 20 iljada ljudi za 6 godina.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°45
Koliko gluposti na tako malo prostora, možda bi ipak trebao da pređe na tviter.Erotika tiranstva
teofil pančić
Dokle god levica razne "fidele" bude prikazivala kao jedinu dostojnu alternativu postojećem, svet nezadovoljnih će se sve više trampovati
- Post n°46
Šta je falilo Teofilu u socijalizmu da ga toliko mrzi?
- Post n°47
Фалио му твитер.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°48
plachkica wrote:Šta je falilo Teofilu u socijalizmu da ga toliko mrzi?
Kapiram da je ovo deo foruma na kome analiziramo velike misli malih mislilaca (ili obratno), ali... koga briga šta njemu fali, koji je pa on faktor. Piskaralo (da izvinu forumska piskarala).
Svet je prepun nekih nabeđenih veličina, i to je tako svuda u svetu.
- Post n°49
После кажу да н'умемо да држимо корак са светом.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°50
Indyjev mozak radi na sarmu, izuzetno je zabavan ovih dana.
_____
#FreeFacu