Gledati ili ne gledati?
- Post n°52
Re: Gledati ili ne gledati?
mislim da je to film koji je najvise uticao na moje poimanje filmske estetike u nekim formativnim godinama.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°53
Stvarno? Što? Mislim, dobar je film, ali ne nisam nikad video tu nešto posebno.
- Post n°54
pa to je sreder, nikada ne vidis nesto posebno ali to nosis u sebi. i ovaj je slican po tom ugodjaju.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°55
Meni je Cat People do jaja.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°56
Meni je Blue Collar nekako daleko najbolji.
Ali, Cat People, kakvo je loženje bilo na taj film, eh...
- Post n°57
ostap bender wrote:ja volim light sleepera.
Ja obozavam taj film. Kao i Sredera uopste. Cak mi se i universaly despises Canyons dopao.
Novog jos nisam gledao, ali sigurno hocu.
Poslednji autor u Holivudu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°58
ostap bender wrote:mislim da je to film koji je najvise uticao na moje poimanje filmske estetike u nekim formativnim godinama.
Secam se tacno kad sam ga, gde i s kim prvi put gledao.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°59
Anđe'o wrote:Meni je Blue Collar nekako daleko najbolji.
Slazem se. Mada je tesno izmedju BC, Americkog zigola i Misime. A meni je i Affliction odlican.
_____
- Post n°60
To sam gledao na tv-u, ali jedva se sećam bilo čega, osim pijanog (valjda) Coburna-ćaleta.
- Post n°61
Bas je dobar. U izvesnom smislu, najlicniji Sraderov film.
_____
- Post n°62
ja cu sada cim nadjem vremena da obnovim sredera.
dugi kadrovi, hladne nocne boje, defoovo lice... sve je to kod mene postavilo odredjena ocekivanja od toga kako film treba da izgleda. kasnije se to menjalo ali sreder je (kao i rani mann) na neki nacin tu prva kuca. filmska domovina. svako to ima valjda.
@vilijam: s kim?
dugi kadrovi, hladne nocne boje, defoovo lice... sve je to kod mene postavilo odredjena ocekivanja od toga kako film treba da izgleda. kasnije se to menjalo ali sreder je (kao i rani mann) na neki nacin tu prva kuca. filmska domovina. svako to ima valjda.
@vilijam: s kim?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°63
S nekom devojkom iz srednje. Posle bioskopa pokusao da razgovaram, al nesto nije islo. Losa veza, dobar film.
_____
- Post n°64
pa tako je i u filmu
_____
- Post n°65
_____
- Guest
- Post n°66
ako neko bude gledao hrvatski comic sans neka javi gledati ili ne gledati.
inace kada vidim da neko na mob telefonu rabi taj comic sans font, odma znam da sa tom osobom nikad nista nigde.
inace kada vidim da neko na mob telefonu rabi taj comic sans font, odma znam da sa tom osobom nikad nista nigde.
- Post n°67
ostap bender wrote:dugi kadrovi, hladne nocne boje, defoovo lice... sve je to kod mene postavilo odredjena ocekivanja od toga kako film treba da izgleda. kasnije se to menjalo ali sreder je (kao i rani mann) na neki nacin tu prva kuca. filmska domovina. svako to ima valjda.
to je sve i ovde dominantno, hokovo lice koje su vec nagrizle godine negde ide u tu defoovu stranu. sto vise razmisljam o filmu sve sam vise fasciniran. odmotavaju se reference na taksistu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°68
Arkady Ivanovich wrote:ako neko bude gledao hrvatski comic
А нека и они имају своје Чомиће, не марим.
(најозбиљније да сам прво тако прочитао)
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°69
Kondo wrote:jel gledo nekog novog fatiha akina? mein frau je u fazonu bezveze, meni bio ok i lepo je drzao paznju meni koji umem da se izgasim nakon 20 minuta. mislim mucan je i ne bi gledao ponovo - takva je tema - ali ne bih rekao da je los. frau tvrdi da je los, stereotipan i dosadan.
Ne slažem se sa frau - odličan je, gađa baš tamo gde je potrebno i nikako, ali baš nikako nije dosadan. Mislim da se Akin lepo vratio, a drugarica Kruger mu je lepo pomogla. Pustio je ruku, ali ga je neko i kontrolisao. Dobro tempirane radnje iako se čini da je poslednja trećina sporija - zapravo, samo takva je i mogla da bude. Sve što dolazi posle te sporosti se moglo otegnuti i na 2 i više sata, ali je iskontrolisano, i na dobar način prelazi sa jednog stanja na drugo. U suštini, vrlo jednostavna, ali prilično izvedbena teška priča.
- Post n°70
Vredi li gledati za nekog ko nije čitao knjige?
_____
~~~~~
- Post n°71
Ne vredi ni jedno ni drugo
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°72
_____
~~~~~
- Post n°73
Gledao sve što je na ponudi u Popcorn time-u...
Deadpool, Defenders of the Galaxy 2, IT, novi Tor - Ragnarok, 12 strong, Dunkirk, I Tonya.
Opuštajuće glupo se osećam.
Od svega ovoga ubedljivo najbolji film je Defenders of the Galaxy 2.
Eh da i novi Star Wars koji je skroz bljak.
Od poslednja tri najbolji mi je onaj potpuno nekanonski - Rogue One.
Deadpool, Defenders of the Galaxy 2, IT, novi Tor - Ragnarok, 12 strong, Dunkirk, I Tonya.
Opuštajuće glupo se osećam.
Od svega ovoga ubedljivo najbolji film je Defenders of the Galaxy 2.
Eh da i novi Star Wars koji je skroz bljak.
Od poslednja tri najbolji mi je onaj potpuno nekanonski - Rogue One.
- Guest
- Post n°74
Ako si čitao, film će te uvrediti, ako nisi, samo ti ništa neće biti jasno, besmisleno zgusnuta progresija irelevantnih dešavanja.Летећи Полип wrote:
- Post n°75
Licno mislim da bolja ekranizacija nije mogla.