Recite svom bosu da se reklamira na SOS-u
Pre par godina smo Novu godinu docekali uz SOS Secam se da su pustali neku reportazu u vezi reprezentacije
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
Hubert de Montmirail wrote:SOS je bio bogovski kanal. Samo jednim klikom vašeg daljinskog upravljača ulazili ste u mistični svet u kojem ste mogli sve da saznate o velikom doprinosu privrednika Đoka Zelenbabe razvoju fudbala u Mirjevu, vekovnom rivalstvu između aleksinačkog Napretka i sokobanjskog Ozrena, gde se mogli svakodnevno da pratite višesatne izveštaje sa priprema vašeg omiljenog tima na Tari ili u Čatežkim Toplicama, gde ste mogli da se informišete o tome da se devojke u Donjecku veoma izazovno oblače, gde ste sa Topom mogli da prođete sve tikete i pribeležite potencijalne parove u 28. kolu nemačke regionalne lige - jugozapad, da vidite snimak završnog turnira Lige budućih šampiona u kategoriji mlađih pionirki u rukometu, da pogledate skraćeni snimak antologijske utakmice Velež Mostar - Tartan Prešov, da čujete koju mudru misao Ljubodraga Ducija Simonovića, da uživate u snimku Žarka Paspalja koji u pola noći jede burek u Atini 1995. godine ili, u krajnjoj liniji, da bacite oko na magični svet srpske paraprivrede 90-ih, da saznate koji su najbolji resorani u Malom mokrom lugu, gde imaju da se kupe radkapne za Suzuki Swifta i koliki ćete popust dobiti u tepih-servisu Andrić ako pozovete odmah.
Sezonu ili dvije su prenosili utakmice francuskog prvenstva, dvije trećine ekrana su bile prekrivene reklamama. Sjećam se gostovanja Radomira Antića, ide razgovor i odjednom odjeknu eksplozija, baš se žestoko zatreslo. Intervju je nastavljen i emisija je trajala koliko je predviđeno ali se vidjelo da Antiću nije baš najprijatnije što se tu nalazi. Kasnije je na vijestima objavljeno da su u blizini njihovog studija nekom biznismenu digli auto u vazduh.
fikret selimbašić wrote:Sjećam se gostovanja Radomira Antića, ide razgovor i odjednom odjeknu eksplozija, baš se žestoko zatreslo. Intervju je nastavljen i emisija je trajala koliko je predviđeno ali se vidjelo da Antiću nije baš najprijatnije što se tu nalazi. Kasnije je na vijestima objavljeno da su u blizini njihovog studija nekom biznismenu digli auto u vazduh.
Carevi su to kasnije ubacili u dzingl
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
ficfiric wrote:fikret selimbašić wrote:Sjećam se gostovanja Radomira Antića, ide razgovor i odjednom odjeknu eksplozija, baš se žestoko zatreslo. Intervju je nastavljen i emisija je trajala koliko je predviđeno ali se vidjelo da Antiću nije baš najprijatnije što se tu nalazi. Kasnije je na vijestima objavljeno da su u blizini njihovog studija nekom biznismenu digli auto u vazduh.
Carevi su to kasnije ubacili u dzingl
Nisam to ni vidio ni čuo, nisam za to ni znao do sad
Ne gledam SOS već desetak godina.
Ivan Mandić @the_mandic
Čujem da su SOS kanal kupila dvojica istaknutih kruševačkih sportista, Bratislav Gašić i Radojica Milosavljević Maša. Nema veze što su uništili RTV Kruševac, ni što su u blokadi i što ne plaćaju radnike, bitno da se igra.
Samo još da definišemo granu sporta. BIAtlon da nije?
_____
★
Uprava napolje!
biatlon, LOL
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
SOS je prenosio i holandsku ligu u svom hejdeju
Koga li ce Santos slati da srusi predajnik koji emituje drugi program rumunske drzavne televizije?
_____
★
Uprava napolje!
Jakuze (Kruševac)
Miki wrote:Jakuze (Kruševac)
bravo za poznavanje najsitnijih detalja
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
To i nije baš sitan detalj
ne znam gabarite ali je u rangu bitnosti disidentovih skilova
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
RIP legende
Sos kanal odlazi u istoriju
Televizijski Sos kanal, koji je pre više od dve decenije osnovao i sve ove godine bio na njegovom čelu Dragiša Kovačević, odlazi u istoriju, ne dočekavši kraj desetogodišnjeg sudskog spora sa RATEL i REM, koji su mu na javnom konkursu 2006. godine dodelili neispravnu frekvenciju, što je presudno uticalo na sudbinu ove televizije.
Kako je saopšteno, "ljubiteljima domaćeg sporta Sos kanal ostaje u sećanju kao prva autentična sportska televizija na Balkanu koja se bavila samo domaćim sportom".
Izveštavala je sa utakmica u svim rangovima takmičenja, dajući isti značaj događanjima u saveznim ligama, kao i nadmetanjima u nižerazrednim, školskim i takozvanim "beton" ligama.
Samo u "Ligi budućih šampiona" i akcijama "Treniraj, budi zdrav", "Trojkom protiv droge" i "Ne u dimu, već u timu", učestvovalo je više od 100.000 dečaka i devojčica, od kojih je više desetina sportista izraslo u istinske asove srpskog sporta.
"Ponosan sam na sve ono što je Sos kanal, sam bez ičije pomoći, učinio na afirmaciji sprskog sporta, kao i brojnim edukativnim akcijama koje smo organizovali u prethodne 22 godine i Sos kanal s pravom učinili javnim servisom srpskog sporta", izjavio je Dragiša Kovačević.
"Zahvalan sam kolegama sa kojima sam godinama sarađivao i gledaocima koji su nas sve ove godine pratili i podržavali", naglasio je Kovačević, uveren da je ovakva televizija potrebna Srbiji, posebno sportovima koji su jedino publicitet imali na ovom kanalu.
Nova sportska televizija koja najavljuje da ce nastaviti tradiciju Sos kanala zvaće se Sos kanal plus, a direktror i glavni urednik biće nekadašnji novinar u sportskoj redakciji RTS i bivši pomoćnik ministra sporta Aleksandar Milutinović.
Kovačević se nada da će Sos kanal plus "umeti da iskoristi ogroman potencijal, imidž i reputaciju koju je Sos kanal stekao u srpskoj sportskoj javnosti, afirmišući sportski duh, zdravlje, talenat, znanje i lepo ponašanje".
_____
★
Uprava napolje!
Eh,
Milutinović menja Tijanića?
Telegraf
Bivši novinar i urednik Radio televizije Srbije Aleksandar Milutinović, koji je tokom devedesetih bio i pomoćnik ministra za sport Velizara Đerića, trebalo bi da zameni Aleksandra Tijanića na mestu direktora RTS.
Kako piše dnevni list “Kurir”, Javni servis će uskoro dobiti novog direktora, a to bi trebalo da bude upravo Milutinović.
Milutinović menja Tijanića?
Prema nepotvrđenim informacijama, novi direktor RTS-a trebalo bi da bude bivši novinar i urednik RTS-a, koji je tokom devedesetih bio i pomoćnik ministra za sport
Telegraf sreda, 8. maj 2013.Telegraf
Bivši novinar i urednik Radio televizije Srbije Aleksandar Milutinović, koji je tokom devedesetih bio i pomoćnik ministra za sport Velizara Đerića, trebalo bi da zameni Aleksandra Tijanića na mestu direktora RTS.
Kako piše dnevni list “Kurir”, Javni servis će uskoro dobiti novog direktora, a to bi trebalo da bude upravo Milutinović.
ficfiric wrote:RIP legende
Sos kanal odlazi u istoriju
Televizijski Sos kanal, koji je pre više od dve decenije osnovao i sve ove godine bio na njegovom čelu Dragiša Kovačević, odlazi u istoriju, ne dočekavši kraj desetogodišnjeg sudskog spora sa RATEL i REM, koji su mu na javnom konkursu 2006. godine dodelili neispravnu frekvenciju, što je presudno uticalo na sudbinu ove televizije.
Kako je saopšteno, "ljubiteljima domaćeg sporta Sos kanal ostaje u sećanju kao prva autentična sportska televizija na Balkanu koja se bavila samo domaćim sportom".
Izveštavala je sa utakmica u svim rangovima takmičenja, dajući isti značaj događanjima u saveznim ligama, kao i nadmetanjima u nižerazrednim, školskim i takozvanim "beton" ligama.
Samo u "Ligi budućih šampiona" i akcijama "Treniraj, budi zdrav", "Trojkom protiv droge" i "Ne u dimu, već u timu", učestvovalo je više od 100.000 dečaka i devojčica, od kojih je više desetina sportista izraslo u istinske asove srpskog sporta.
"Ponosan sam na sve ono što je Sos kanal, sam bez ičije pomoći, učinio na afirmaciji sprskog sporta, kao i brojnim edukativnim akcijama koje smo organizovali u prethodne 22 godine i Sos kanal s pravom učinili javnim servisom srpskog sporta", izjavio je Dragiša Kovačević.
"Zahvalan sam kolegama sa kojima sam godinama sarađivao i gledaocima koji su nas sve ove godine pratili i podržavali", naglasio je Kovačević, uveren da je ovakva televizija potrebna Srbiji, posebno sportovima koji su jedino publicitet imali na ovom kanalu.
Nova sportska televizija koja najavljuje da ce nastaviti tradiciju Sos kanala zvaće se Sos kanal plus, a direktror i glavni urednik biće nekadašnji novinar u sportskoj redakciji RTS i bivši pomoćnik ministra sporta Aleksandar Milutinović.
Kovačević se nada da će Sos kanal plus "umeti da iskoristi ogroman potencijal, imidž i reputaciju koju je Sos kanal stekao u srpskoj sportskoj javnosti, afirmišući sportski duh, zdravlje, talenat, znanje i lepo ponašanje".
o jbmti
Gde sada gledati Tegeltiju?
- Guest
tv palma iz perioda 91-95 za ljubitelje sporta. no sreca da su najbolji ljudi sa te tv, kao jedna biljana lukic npr sada otisli mnogo dalje pa predvode opozicioni tviter srbije.
Filipenko wrote:Gde sada gledati Tegeltiju?
Na Tesinom YT kanalu? Ali bi to bilo bez ukljucenja i "rezija, molim prilog B2"
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
ovo nekako dobro ide uz SOS, šta god tačno značilododelili neispravnu frekvenciju
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Garant ga je Tegi nasurio kao Covica i svaku tvrdnju potkrepio insertima, pa sad Mita kuka na njega.
_____
★
Uprava napolje!
Sutra odgovor
Ali najjace je kad se decak Mita zali na bUkU i AgReSiJu.
Ali najjace je kad se decak Mita zali na bUkU i AgReSiJu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
dajte odgovor!
_____
ova zemlja to je to
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
https://www.danas.rs/dijalog/reakcije/javne-licnosti-su-podlozne-javnom-komentaru/
_____