Karadjoke ☃
- Post n°276
Re: Karadjoke ☃
Zašto ovaj balvan i balvanica vrše smotru vojske? Kakve su ovo budalaštine?
- Guest
- Post n°277
"bal" je za studente , a kadeti su studenti.
sad problem je sto kadeti polazu zakletvu naravno... nije ovo u redu
u redu bi bilo da mu se vrati Dvor (ili novac) pa nek iznajmljuje kome oce.
sad problem je sto kadeti polazu zakletvu naravno... nije ovo u redu
u redu bi bilo da mu se vrati Dvor (ili novac) pa nek iznajmljuje kome oce.
- Post n°278
zastitnik gotama wrote:u redu bi bilo da mu se vrati Dvor (ili novac) pa nek iznajmljuje kome oce.
Dvor je već vraćen, iz ruku bahatog monarha koji je za vreme sopstvenog apsolutizma prepisao Dvor (i borske rudnike, lovišta, raznorazne dvorce širom zemlje) na sebe u ruke onih koji su za taj dvor platili - a to su građani, iz čijeg se poreza finansirala Uprava za Kraljevska Imanja. Stanje je regulisano 1945.
- Post n°280
Nije u redu, jer je samovoljom uz obilje favoritizma i nepotizma izvesni tzv. Zoran uručio državnu imovinu na korišćenje svom prijatelju, oficiru Nato pakta Aleksandru Karađorđeviću, nakon čega dolazi do užasnog zapostavljanja i neodržavanja samog dvora.
- Post n°281
Dobili su od Karađorđevića torbu za laptop, a u njoj ružno iznenađenje
Tako se to radi. Ajmo sada na proučavanje žitija uzurpatora koji su dolazili na presto vojnim udarima.
Nakon organizovanog prigodnog programa, pred prestolonaslednikom su se našle torbe za laptop sa kraljevskim grbom. On je lično ponaosob svakom uspešnom srednjoškolcu dao tu vrednu torbu.
Ali, čim su srednjoškolci otvorili svoj poklon, sačekalo ih je iznenađenje.
Umesto laptopova, uspešni đaci koji su se godinama trudili da ostvare velike uspehe svojim radom i znanjem, dobili su knjigu "Moj život: Memoari kralja Petra II Karađorđevića".
Tako se to radi. Ajmo sada na proučavanje žitija uzurpatora koji su dolazili na presto vojnim udarima.
- Guest
- Post n°283
Феноменално. Да је у Алану Форду био какав монарх, несумњиво би био налик на Ацу Трту.
- Post n°284
Ko jebe odlikaše ako neće sami da se obrazuju.
- Post n°285
“Srbi, ako ste spremna, bićem vaš kralj!”
- Post n°286
U Sapcu je pre dve-tri nedelje bila akcija skupljanja potpisa za izmenu ustava i proglasenje Kraljevine Srbije. Ucestvovalo je nekoliko stranaka.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°287
Meni je to ranije bilo smešno a sad mi je tužno. Sve se nekako ubuđavilo kao na ovoj slici.
- Post n°288
Карађорђе био наочит човек а овај ко пуњени фазан.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°290
zastitnik gotama wrote:uvek je tu Arsenova linija
Pa da, odgovorna za samo par desetina hiljada smrti u prvom i par stotina hiljada smrti u drugom svetskom ratu. Šta je najgore što može da se desi
Lično mislim da je jedino Tomislavova linija legitimna. Petar je izvršio državni udar i nikada nije stupio na presto, već je izvršio kriminalni akt, presto je trebao da pređe na njega. Plus njegova deca deluju koliko toliko normalno, za razliku od ovih.
Naravno, sve to pod uslovom da Tito nije potomak Milana Obrenovića, u tom slučaju zna se ko ima prvenstvo.
- Post n°291
Naleteh na Acin docek, prvi put gledam.
Pera drzao tri puta isti govor
Pera drzao tri puta isti govor
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°292
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°293
Cek, je l' stvarno on bio angazovan oko njih? Na ovim klipovima iznad mi je upadao u oci neki zalizani koji mi lici na njega. Stalno se vrzmao iza. Na primer, drugi klip na 32:30
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°294
Nemam pojma. Srpski telegraf piše, tako da eto.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°296
cekaj ovo Srpski telegraf? list pod najdirektnijom mogucom kontrolom Vucica? pukla tikva hehe
- Post n°297
Definitivno ima taj tik s desnim ramenom... Svojevremeno je pričao da je bio šef PR službe ili šef protokola prilikom prvog dolaska njkva u zemlju, poklapa se s ovim snimkom.
- Post n°298
Photino Bird wrote:cekaj ovo Srpski telegraf? list pod najdirektnijom mogucom kontrolom Vucica? pukla tikva hehe
Jeste Srpski telegraf
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°299
mozda se bunio sto su ugasili cg informer
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°300
I ko je sad s kim? Predrag Popovic kaze da je Vucic bio kod Caneta za NG
_____
★
Uprava napolje!