Psi, mačke i ostali
- Post n°30
Re: Psi, mačke i ostali
Greshni Vasilije wrote:
(I za macku i za fotku)
- Guest
- Post n°31
ja bih uzeo jednu, ali bigl ih se boji patoloski, a sinovi grupe autora su u ubijzakolji modu
- Guest
- Post n°33
Meni se Sunčica juče tokom šetnje uvaljala u najveće blato. Ja debil je nisam ubacila u kadu kad smo došle kući, nego kao obrisaću je. Tuki, sunčica je boje blata pa sam je obrisala samo polovično i onda je ona tako polovično blatnjava skočila na beli madrac (menjala sam posteljinu juče).
- Post n°34
meni beli idiot od mace jutros ostavio poklon na podu kupatila, odma pored kutije s peskom
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°35
ja najvolim kada moji imaju nocne polucije (nazovimo to tako, da ne kazem drkaju), pa fotelja ili trosed upiju.
- Guest
- Post n°36
pedijatrija
levo je beba pudla stara jedan dan, desno beba azijskog ovcarskog psa stara dve nedelje
i "sve su bebe lepe"
levo je beba pudla stara jedan dan, desno beba azijskog ovcarskog psa stara dve nedelje
i "sve su bebe lepe"
- Post n°37
burkholderia mallei wrote:ja najvolim kada moji imaju nocne polucije (nazovimo to tako, da ne kazem drkaju), pa fotelja ili trosed upiju.
muzjaci to rade ponekad iz ciste obesti.
- Guest
- Post n°38
naravno. jedan od prethodnih pasa je znao da se izdere sav od lizanja i trljanja.
- Guest
- Post n°39
Zahvaljujući mom psu naučila sam da u jednom minijaturnom perjanom jastuku ima dovoljno perja da se prekrije ceo pod i sav nameštaj u jednoj sobi.
- Post n°40
mene je lobelija naucila da se kost moze zakopati i u dzinovskoj fotelji.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°41
sve je to kesa u odnosu na mazanje ljudskim govnima. u to se nekako uvaljuju sa vecim zarom nego u govna drugih zivotinja i u crkotine.
- Post n°42
istina. ja sam u jednom trenutku naucio da razlikujem izmete u parku. hm... beba od 15 meseci tek prestala da sisa ili radnik gradskog zelenila sa terminalnom cirozom jetre.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°43
u ns nemo neko slucajno da se zajebe i da ode u mali park iza muzeja savremene. to je inace osim prostora za pse, najveci otvoreni human klozet u gradu, za prodavce i kupce sa riblje pijace pored.
- Post n°44
burkholderia mallei wrote:sve je to kesa u odnosu na mazanje ljudskim govnima. u to se nekako uvaljuju sa vecim zarom nego u govna drugih zivotinja i u crkotine.
Apsolutno.
Čarli više voli da se uvalja u ljudsko govno nego u bilo šta drugo.
- Post n°46
Kakva grozota. Ladno u Novom Sadu postoji kutak posvećen agresoru koji je porušio mostove u tom gradu.
- Guest
- Post n°47
zamisli.
i jos je prisutna opsta dominacija zena. srbine, domacine, sta si docekao!
i jos je prisutna opsta dominacija zena. srbine, domacine, sta si docekao!
- Guest
- Post n°49
oci u dve boje, ali ne bas kao bouvijeve
In complete heterochromia, one iris is a different color from the other. In partial heterochromia or sectoral heterochromia, part of one iris is a different color from its remainder.
- Spoiler:
- Guest
- Post n°50
Sunčica je opet jela nameštaj. Kosku, koju inače obožava, je ostavila netaknutu. Ne znam šta da radim, prilično sam očajna.
Imam pitanje; u hipotetičkoj situaciji u kojoj me sadašnja gazdarica izbacuje iz stana, zbog izgriženog nameštaja ili nečeg drugog, da li imate ideju kako se traže stanovi za iznamljivanje u BG koji su pet friendli? U smislu, da li znate za neki forum, FB grupu, RL grupu isl, koja bi mogla da mi pomogne u traženju smeštaja za Sunčicu i mene. Mislim, znam da mogu da tražim redovne stanove pa da pitam vlasnike da li su dog friendli. Zanima me da li znate za neki direktniji način.
Imam pitanje; u hipotetičkoj situaciji u kojoj me sadašnja gazdarica izbacuje iz stana, zbog izgriženog nameštaja ili nečeg drugog, da li imate ideju kako se traže stanovi za iznamljivanje u BG koji su pet friendli? U smislu, da li znate za neki forum, FB grupu, RL grupu isl, koja bi mogla da mi pomogne u traženju smeštaja za Sunčicu i mene. Mislim, znam da mogu da tražim redovne stanove pa da pitam vlasnike da li su dog friendli. Zanima me da li znate za neki direktniji način.